Login

LOAN WATCH #1: KENT IMPONERER, JONES' FØRSTE MÅL & ALLANS DEBUT MOD BAYERN
  • Skrevet: 22 september 2016

Liverpool har op til denne sæson sendt hele 12 spillere ud på lån. De er sendt afsted til alt lige fra League Two til den bedste portugisiske række. I denne sæson vil vi følge op deres præstationer og udvikling via vores 'Loan Watch' - præcis som vi gjorde i sidste sæson. Her er sæsonens første udgave!

 

RYAN KENT

19-årige Ryan Kent er en spiller, der har modtaget rosende ord for Jürgen Klopp henover sommeren, da tyskeren udtalte sig om forskellen mellem udlån og Premier League 2-fodbold: "Det er klart, at vi ikke ønsker en situation hvor vi er nødt til at bede en spiller som Ryan Kent om at spille for vores reserver", sagde Klopp kort efter at have sendt Kent på lån til Championship-oprykkerne fra Barnsley.

I Barnsley har Kent nydt godt af den klausul som Liverpool er begyndt at implementere i de unge spilleres lejekontrakter, som betyder, at klubberne skal benytte Liverpool-spillerne i minimum 75 % af tiden. Det har betydet masser af spilletid til Kent indtil videre - og han har brugt den til at imponere.

 

 

 

Kent er startet inde i alle otte ligakampe og har kvitteret med en enkelt scoring samt masser af finurlige detaljer. Barnsley er det mest scorende hold i rækken indtil videre med 19 mål og ligger placeret på en flot 4. plads.

 

DANNY WARD

En anden spiller, der har gjort sig godt bemærket i den næstbedste engelske række, er vores walisiske landsholdskeeper Danny Ward. Den 23-årige målmand, som er født samme dag som Loris Karius og underskrev en kontraktforlængelse i sommer, er fast mand mellem stængerne hos topholdet Huddersfield Town. Her har Ward disket op med fantastiske kampvindende redninger og har været en nøglefigur i en suveræn sæsonstart.

Ward reddede blandt andet straffespark ude mod rækkens nummer to, Rafa Benitez' Newcastle-mandskab, i en kamp som blev vundet med 1-2. Huddersfield har blot indkasseret 6 mål i de indledende 8 kampe og manager David Wagner, som er Jürgen Klopps bedste ven, har sat kurs mod Premier League i næste sæson.

Det har dog ikke udelukkende været en succeshistorie for Ward, der droppede fælt i klubbens eneste nederlag i indeværende sæson på 1-0 mod Brighton - målet kan ses nedenfor... Der er stadig noget at lære for Ward!

 

 

 

ALLAN SOUZA

En af undertegnedes helt store favoritter blandt klubbens unge spillere, 19-årige Allan Souza, er i denne sæson sendt til Bundesligaen på udlån, hvor han skal samle erfaring ovenpå endnu engang ikke at have kunne vinde sig en arbejdstilladelse i England.

I Tyskland fik han i aftes sin længeventede debut - og det var ikke en nem en af slagsen. Her mødte Hertha på udebane de regerende mestre fra Bayern München. Allan spillede den dybe rolle på midtbanen og agerede playmaker for hovedstadsklubben. Langt henad vejen spillede Allan en fornuftig kamp: viste gode bolderobringsegenskaber, gode sideskift og kløgtigt pasningspil, men efter pausen gik gassen lidt af ballonen. Her blev det blandt andet til et meget skidt boldtab i eget felt, som Thiago omsatte til scoring.

Det skal dog ikke ødelægge det store potentiale der er i denne her talentfulde brasilianer, som fortsat er et spændende navn for fremtiden. Læs eventuelt den artikel jeg skrev over ham tidligere på året her.

 

 

Allans debut for Hertha mod Bayern.

 

LAZAR MARKOVIC

Den 22-årige wing lader til at være tømt for selvtillid. Markovic sikrede sig et skifte til portugisiske Sporting på deadline day, men her er det blot blevet til 67 minutters spilletid spredt udover 3 forskellige kampe (to i ligaen og en enkelt i Champions League).

Markovic spiller ellers igen under sin tidligere manager fra Benfica-tiden, Jorge Jesus, som - ligesom Markovic - har taget det kontroversielle skifte til lokal- og ærkerivalerne fra den anden ende af Lissabon.

 

JON FLANAGAN

23-årige Flanagan blev noget overraskende sendt afsted på udlån til Burnley i starten af august. Her var planen, at han skulle få noget tiltrængt spilletid og forsøge at genoplive karrieren, efter 19 måneder med skader i knæet.

'Flanno' har dog endnu sin Premier League-debut til gode for Sean Dyches mandskab og har endnu kun fået spilletid i Burnleys pinlige nederlag til Accrington i EFL Cuppen. Her tabte man til Accrington over 120 minutter, hvor Flanagan var med fra start til slut.

Lad os håbe at han kan genfinde rytmen og få nogle succesoplevelser hos oprykkerne med flere kampe i streg i Premier League.

 

LLOYD JONES

Jones, der i næste måned fylder 21, synger formentlig på sidste vers i Liverpool. Den store forsvarsspiller har tidligere været på lån flere steder i League One & League Two, men har fået flere ophold ødelagt af skader. I denne uge scorede han så sit første mål i Swindon (placeret som nummer 20 i League One), men lige lidt hjalp det, da klubben tabte med 1-2 hjemme til Bristol Rovers.

 

 

Lloyd Jones scorer sit første mål for Swindon i 2-1-nederlaget til Bristol Rovers.

 

JACK DUNN

En anden spiller, der formentlig ikke har en langsigtet fremtid i Liverpool, er 21-årige Jack Dunn. Den livlige angriber har dog fået en lovende start på tilværelsen i Morecambe (League Two), hvor det er blevet til 5 mål i 11 kampe.

Mest bemærkelsesværdigt ved Dunns udlån har været hans sensationelle hattrick i EFL Cuppen, hvor han efter at være kommet på banen efter 63 minutter i anden runde mod Championship-mandskabet Rotherham, scorede tre gange og var dermed hovedårsag til at klubben gik videre med 5-4 efter forlænget spilletid.

 

 

 

DE RESTERENDE

Danny Ward har imponeret på lån i Huddersfield, men han er ikke den eneste keeper som klubben har på udlån. Adam Bogdan er ligeledes i Championship, hvor han står på mål i Wigan. Her har ungaren lukket dobbelt så mange mål ind som Ward (12) og har holdt to clean sheets i de otte kampe han er startet mellem stængerne. Det blev dog til et drop af de helt store for Bogdan, da Wigan mødte Norwich - og så endda i samme runde som Ward også så knap så heldig ud. (Se situationen nedenfor).

 

Ryan Fulton (20) er en anden keeper vi har på udlån. Fulton står hos League One-klubben Colchester, efter at have haft en succesfuld periode hos League Two-klubben Portsmouth i foråret. Dermed et skridt op for den talentfulde keeper, som indtil nu har holdt 2 clean sheets i de første 7 kampe i sæsonen.

André Wisdom (23) spiller i denne sæson i østrigske Red Bull Salzburg, efter udlån hos Derby, WBA & Norwich. Wisdom har indtil nu fået to kampe - begge fra bænken og ligner ikke en spiller der har en fremtid på Anfield.

Sam Hart (19) spiller sæsonen ud i Port Vale i League Two og her har han endnu sin ligadebut til gode. Han startede for klubbens reservemandskab forleden, men det lader til at gennembruddet må lade vente på sig for den unge venstreback.

Taiwo Awoniyi (19) er rykket til den hollandske klub NEC Nijmegen på lån, efter at have tilbragt sidste sæson i 2. Bundesliga hos FSV Frankfurt. Awoniyi er nigeriansk U23-landsholdsangriber og han har indtil nu fået en enkelt kamp fra start i ligasammenhæng og to indskiftninger (en i cuppen og en i ligaen) uden det har bragt mål med sig.

Seneste nyheder

#KOPCAST (24) - NEDSABLINGEN AF PORTO, EUROPEAN TRAVELLING KOP & LFC HER OG NU

#KOPCAST (24) - NEDSABLINGEN AF PORTO, EUROPEAN TRAVELLING KOP & LFC HER OG NU

Så kan du godt kaste dig over weekendens opvask, rengøringen eller en anden aktivitet der tager dig næsten 2 timer. For i denne uge har vi både udvidet panelet, men også udvidet...

Skrevet af Daniel Sichlau
Clark James
Flemming Rasmussen

Læs mere


KARAKTERER: VS. FC PORTO

KARAKTERER: VS. FC PORTO

Af Patrick Pilov   ’We’re back!’   Vi er tilbage i knockout-fasen i Champions League, efter ni års fravær… og hvilken genopstandelse det var! 0-5 på...

Skrevet af LFC Denmark Family

Læs mere


BUSKELYSEN: EUROPÆISK MAGTDEMONSTRATION

BUSKELYSEN: EUROPÆISK MAGTDEMONSTRATION

  Happy Valentines Day, siger jeg bare! ❤️     Før kampen havde jeg et lille håb om en spinkel udesejr, hvis ellers det hele flaskede sig.      Jeg...

Skrevet af Martin Busk

Læs mereKARAKTERER: VS. SAINTS

KARAKTERER: VS. SAINTS

Af Frederik Fonnesbech-Wulff   ”That’s how an away game should be”.   Sådan sagde vores allesammens yndlings-Gaffer - Jürgen Klopp i post-match-pressekonferencen efter...

Skrevet af LFC Denmark Family

Læs mere