Login

RØD JUL - LÅGE #21: OLIVER ZAHLE
  • Skrevet: 20 december 2017

”Den dag, Gerrard som træner gør Liverpool til mester, vil alt give mening igen”.

 

Det er nærmest en umulig opgave at præsentere Oliver Zahle med få ord – men ”multitalent” er et godt ord at starte med. Zahle er født i 1969 og han er komiker, satiriker, musiker, forfatter og filminstruktør. Han har været vært på børneradio og en del af DR’s mangeårige satireprogram Selvsving. Han er idémand og manusforfatter til Bertelsen – DR2’s talkshow, hvori han også var kapelmester og trommeslager. Han har også skabt ”De uaktuelle nyheder” på samme kanal. Han har skrevet manus til flere børneprogrammer, han har instrueret tre sæsoner af DRs ”Pendlerkids” og ”Iqbal og superchippen”, der er årets børnefilm 2017. Han har desuden skrevet flere børnebøger – og altså hele vejen igennem holdt med Liverpool som han hyppigt tweeter om på www.twitter.com/OliverZahle.

 

1) Hvornår og hvorfor blev du Liverpool-fan?

Jeg blev i første klasse, 1976, introduceret til Liverpool af en af mine klassekammerater. På det tidspunkt var Liverpool jo det bedste hold i Europa, så det var jo en ”no brainer”. Som så mange drenge er det ofte det, der starter det. Man holder med de bedste. Det er noget, man skal huske sig selv på, når man møder drenge, der er fan af Chelsea eller Real Madrid. Tilgiv dem. De er forført af den umiddelbare succes. De ved ikke bedre. Jeg er bare heldig, at jeg blev fan af et rigtigt hold.


Selv om det i første omgang var Liverpools succes, der var dragende, har det jo siden vist sig at være det helt rigtige hold for mig. For Liverpool indkapsler alt, det der er fantastisk ved fodbold – ok, vi mangler måske lige resultaterne for tiden, men…

 

2) Hvad er din største oplevelse som fan?

Man behøver vel bare sige Istanbul….? Derudover selvfølgelig min først kamp på Anfield, som var en kæmpe oplevelse: Liverpool – Tottenham: 4-0.


3) Hvad er den værste?

Åh, der har været så meget… Jeg så ikke Europa Leauge finalen - heldigvis. Forklaringen om hvorfor er lang, så den springer vi over. 


Men det værste var vel da Gerrard gled. For ham, for holdet, for os og for historien om ham og Liverpool. Den historie er heldigvis ikke slut. Når Klopp, forhåbentlig om lang tid, går på pension, så tager Gerrard over. Den dag, han som træner gør Liverpool til mester vil alt give mening igen. Men da han gled var skæbnen godt nok for hård ved ham.


4) Hvem er din ”all-time” favorit-spiller?

Dirk Kuyt er en af mine all time ynglingsspillere. Jeg elsker fighteren. Ham, der aldrig giver op og løber solen sort for holdet. Ham, der knokler og takler – men som aldrig er svinsk og altid en fair player.5) Bevæger klubben sig i den rigtige retning under Klopp – hvad er dine forventninger til de kommende år?

Klopp er selvfølgelig ikke ufejlbarlig, men jeg er KÆMPE fan. Der er i mine øjne ikke nogen mere rigtig træner for Liverpool end ham.

 

Der skal selvfølgelig også lidt held til og det har desværre været en smule stolpe ud i nogle afgørende situationer. Men hvis vi kan få forstærket forsvaret, måske med en mere driftssikker målmand samtidig med at vi holder på Coutinho kan alt ske… og jeg mener ALT!

Seneste nyheder

BEN WOODBURN: NEXT STOP - UDLÅN

BEN WOODBURN: NEXT STOP - UDLÅN

Den unge waliser Ben Woodburn bragede ind på scenen i sidste sæson, hvor han efter at have imponeret stort i en meget ung alder på U23-holdet fik først uofficiel førsteholdsdebut i pre-season,...

Skrevet af Andreas Brøns Riise

Læs mere


#KOPCAST (24) - NEDSABLINGEN AF PORTO, EUROPEAN TRAVELLING KOP & LFC HER OG NU

#KOPCAST (24) - NEDSABLINGEN AF PORTO, EUROPEAN TRAVELLING KOP & LFC HER OG NU

Så kan du godt kaste dig over weekendens opvask, rengøringen eller en anden aktivitet der tager dig næsten 2 timer. For i denne uge har vi både udvidet panelet, men også udvidet...

Skrevet af Daniel Sichlau
Clark James
Flemming Rasmussen

Læs mere


KARAKTERER: VS. FC PORTO

KARAKTERER: VS. FC PORTO

Af Patrick Pilov   ’We’re back!’   Vi er tilbage i knockout-fasen i Champions League, efter ni års fravær… og hvilken genopstandelse det var! 0-5 på...

Skrevet af LFC Denmark Family

Læs mere


BUSKELYSEN: EUROPÆISK MAGTDEMONSTRATION

BUSKELYSEN: EUROPÆISK MAGTDEMONSTRATION

  Happy Valentines Day, siger jeg bare! ❤️     Før kampen havde jeg et lille håb om en spinkel udesejr, hvis ellers det hele flaskede sig.      Jeg...

Skrevet af Martin Busk

Læs mere