Login

RØD JUL - LÅGE #4: DANIEL KAWA
  • Skrevet: 03 december 2017

”Klopp er den bedste signing siden King Kenny”

 

1) Hvornår og hvorfor blev du Liverpool-fan?

Jeg blev Liverpoolfan en juli dag i 1997, da Brøndby mødte Liverpool i et fyldt Parken. De 2.000 medrejsende scousere indtog stadion og overdøvede fuldstændigt de 40.000. danske fans. Derefter var jeg solgt og er nu på 20. år glødende fan af Liverpool FC.

 

2) Hvad er din største oplevelse som fan?

Det er svært at sortere i de utallige store oplevelser, men at se Liverpool vinde 4-0 over Everton fra The Kop, må alligevel tage prisen. Det var første gang jeg stod på den legendariske tribune og hvilken kamp at debutere i.

 

3) Hvad er den værste?

Da klubben befandt sig på randen af konkurs under George Hicks og Tom Gillets rædselsregime af et ejerskab samtidig med at vi havde den fortabte Roy Hodgson på trænerbænken. Det var den mørkeste periode i min tid som fan.

 

4) Hvem er din ”all-time” favorit-spiller?

Her er der ingen tvivl. Der har været mange fremragende spillere, men en overgår dem alle: Steven Gerrard er med afstand den spiller, der har defineret Liverpool i nyere tid. Han kunne slå en millimeterpræcis aflevering over en halv banelængde, havde et fantastisk skud, gik altid forrest og så var han kampafgørende som få.

 

5) Bevæger klubben sig i den rigtige retning under Klopp – hvad er dine forventninger til de kommende år?

Klopp er i min optik den bedste signing klubben har lavet siden King Kenny. Jeg kan ikke forestille mig en mand, der passer bedre sammen med Liverpool, både som by og fodboldklub.

 

Klubben har taget store skridt i den rigtige retning under Klopp og vi har hele tiden vist at det var et projekt der ville tage tid. Der er et stort arbejde forude og konkurrencen i moderne topfodbold er enorm, men under Klopp ser jeg potentialet til at Liverpool vil genfinde sig i eliten af både engelsk og europæisk fodbold.

 

I forhold til det kommende år, forventer jeg at vi konsoliderer os i top fire og som minimum kommer til kvartfinalen i Champions League.

Seneste nyheder

BEN WOODBURN: NEXT STOP - UDLÅN

BEN WOODBURN: NEXT STOP - UDLÅN

Den unge waliser Ben Woodburn bragede ind på scenen i sidste sæson, hvor han efter at have imponeret stort i en meget ung alder på U23-holdet fik først uofficiel førsteholdsdebut i pre-season,...

Skrevet af Andreas Brøns Riise

Læs mere


#KOPCAST (24) - NEDSABLINGEN AF PORTO, EUROPEAN TRAVELLING KOP & LFC HER OG NU

#KOPCAST (24) - NEDSABLINGEN AF PORTO, EUROPEAN TRAVELLING KOP & LFC HER OG NU

Så kan du godt kaste dig over weekendens opvask, rengøringen eller en anden aktivitet der tager dig næsten 2 timer. For i denne uge har vi både udvidet panelet, men også udvidet...

Skrevet af Daniel Sichlau
Clark James
Flemming Rasmussen

Læs mere


KARAKTERER: VS. FC PORTO

KARAKTERER: VS. FC PORTO

Af Patrick Pilov   ’We’re back!’   Vi er tilbage i knockout-fasen i Champions League, efter ni års fravær… og hvilken genopstandelse det var! 0-5 på...

Skrevet af LFC Denmark Family

Læs mere


BUSKELYSEN: EUROPÆISK MAGTDEMONSTRATION

BUSKELYSEN: EUROPÆISK MAGTDEMONSTRATION

  Happy Valentines Day, siger jeg bare! ❤️     Før kampen havde jeg et lille håb om en spinkel udesejr, hvis ellers det hele flaskede sig.      Jeg...

Skrevet af Martin Busk

Læs mere