Login

RØD JUL - LÅGE #9: KRISTIAN JENSEN
  • Skrevet: 08 december 2017

”Storebror og jeg spillede Liverpool vs. United som børn”

 

Danmarks finansminister Kristian Jensen er født 21. maj 1971 i Middelfart men opvokset nær Lemvig. Inden udnævnelsen til finansminister i 2016 har han både været skatteminister og udenrigsminister. Han er næstformand for Venstre.

 

1) Hvornår og hvorfor blev du Liverpool-fan?

Jeg blev Liverpool fan i slutningen af 70’erne hvor Sportslørdag og tipsfodbold var en afgørende del af en hver weekend. Med Kenny Dalglish, Graeme Souness, Ian Rush og Kevin Keegan var det en fantastisk tid at følge LFC. mange kampe på mine forældres græsplæne blev til topopgør mellem LFC (mig) og Man. United (min storebror).

 

2) Hvad er din største oplevelse som fan?

Min største oplevelse som fan var at have min søn med på Anfield i efteråret 2016, hvor vi fik en 2-1 sejr. Og hvor jeg faktisk for første gang fik set LFC-museet og genset mange minder – indtil min dengang 13-årige søn blev træt af at høre om gamle spillere.

 

3) Hvad er den værste?

Den værste oplevelse indtraf d. 27. april 2014 kl. 14.53, hvor Steven Gerrard mister en tæmning og smider mesterskabet væk. Det er så uretfærdigt for klubben, supporterne og ikke mindst Captain Fantastic selv, at det lige skulle være ham, der i den kritiske situation kiksede i en ellers enestående karriere.

 

4) Hvem er din ”all-time” favorit-spiller?

På trods af det ovenstående, så er Steven Gerrard min yndlingsspiller. Jeg glemmer aldrig hvordan han nærmest ene mand hev holdet op i Istanbul i Champion Cup finalen i 2005. Hans energi, hans hovedstødsmål og det straffespark, han fik fremskaffet, gjorde forskellen og bragte pokalen hjem til Anfield.

 

5) Bevæger klubben sig i den rigtige retning under Klopp – hvad er dine forventninger til de kommende år?

Jeg kan rigtig godt lide Klopp. Både hans spillestil og hans personlighed er sympatisk, og jeg mener, at vi er på rette vej. Men bundniveauet skal løftes, så holdet spiller mere stabilt og ikke smider lette point væk.

Seneste nyheder

BEN WOODBURN: NEXT STOP - UDLÅN

BEN WOODBURN: NEXT STOP - UDLÅN

Den unge waliser Ben Woodburn bragede ind på scenen i sidste sæson, hvor han efter at have imponeret stort i en meget ung alder på U23-holdet fik først uofficiel førsteholdsdebut i pre-season,...

Skrevet af Andreas Brøns Riise

Læs mere


#KOPCAST (24) - NEDSABLINGEN AF PORTO, EUROPEAN TRAVELLING KOP & LFC HER OG NU

#KOPCAST (24) - NEDSABLINGEN AF PORTO, EUROPEAN TRAVELLING KOP & LFC HER OG NU

Så kan du godt kaste dig over weekendens opvask, rengøringen eller en anden aktivitet der tager dig næsten 2 timer. For i denne uge har vi både udvidet panelet, men også udvidet...

Skrevet af Daniel Sichlau
Clark James
Flemming Rasmussen

Læs mere


KARAKTERER: VS. FC PORTO

KARAKTERER: VS. FC PORTO

Af Patrick Pilov   ’We’re back!’   Vi er tilbage i knockout-fasen i Champions League, efter ni års fravær… og hvilken genopstandelse det var! 0-5 på...

Skrevet af LFC Denmark Family

Læs mere


BUSKELYSEN: EUROPÆISK MAGTDEMONSTRATION

BUSKELYSEN: EUROPÆISK MAGTDEMONSTRATION

  Happy Valentines Day, siger jeg bare! ❤️     Før kampen havde jeg et lille håb om en spinkel udesejr, hvis ellers det hele flaskede sig.      Jeg...

Skrevet af Martin Busk

Læs mere