Login

VELKOMMEN TILBAGE TIL EN NY SÆSON MED #KOPCAST
  • Skrevet: 16 august 2017

En ny #Kopcast-sæson står for døren. I LFC Denmark Family er vi glade for at have så mange trofaste og dedikerede lyttere derude. Det er jeres engagement og spørgelyst, der gør det sjovt at lave udsendelserne. Derfor er vi også glade for at give jer et indblik i de seneste ændringer. 

Her er en oversigt over de ting der er sket, og de ting der kommer til at ske med #KopCast i den nye sæson

 

Ny vært og redaktør

I et transfermarked fyldt med alt for dyre spillere, var vi heldige at kunne hente en ny vært og redaktør på en fri transfer. 

Daniel Sichlau, som var med til at stable fodboldmediet Mediano på benene, har takket ja til en opgave her på LFC Denmark Familys redaktion, hvor han vil være vært og redaktør på vores podcastformat #Kopcast

 

"Jeg glæder mig til igen at arbejde sammen med nogle af de klogeste Liverpool-hoveder i landet. #KopCast har været et hjertebarn fra fødslen, og jeg har savnet at nørde Liverpool for åben mikrofon. I samarbejde med Michael Schlüter og Clark James, vil jeg gerne skubbe formatet yderligere frem."

 

Daniel Sichlau og Clark James kommer til at skiftes til at have værtsrollen i den nye sæson.

 

Nye segmenter

Den nye sæson byder også på nye segmenter i #Kopcast. Ét af de nye segmenter som allerede er sat i søen er Top 3. I den første udsendelse  havde Christian Nordenskjold og Clark James fået til opgave at rangere de hhv. 3 bedste og 3 værste sæsonpremierer.

Foruden Top 3 kommer der også til at være konkurrencer, quizzer og andet i enkelte udsendelser.  

 

Specialudsendelser

I den nye sæson vil I kunne opleve flere deciderede Special-udsendelser. Det kan være alt fra spillerportrætter til udsendelser om safe standing.

Cillian Murphy kommer i første omgang til at levere en række Special-udsendelser i løbet af efteråret, men der er også meget andet på vej. Det kunne være dybdegående udsendelser kun om taktik, til historiske udsendelser om fx. klubbens etablering eller interviews med tidligere spillere.

Der er altså mere indhold på vej i podcastfeedet, og det bliver ikke kedeligt.

 

Liveudsendelser

Da mesterskabsdrømmene var på sit højeste i 2013/2014-sæsonen producerede vi ofte #LFCDKTV, hvor vi sendte direkte fra Producer Michael Schlüters dagligstue, som optakt til kampene. Vi afviser ikke at den slags programmer kommer til at vende tilbage, men vi vil hellere starte med at fokusere på den type udsendelse vi er bedst til: Den på lyd.

I løbet af sæsonen vil vi sende direkte fx. når transfervinduet lukker, der falder dom i den nye retssag vedr. Hillsborough, og når Liverpool skal spille Champions League-finale (man har vel lov at håbe).

Det overrasker de færreste, men Facebook er en pengemaskine, og der skal smides en alvorlig pose penge, hvis liveudsendelserne skal nå ud til flere end bare vores nærmeste venner og familie. Derfor skal der lyde en opfordring til at sprede ordet i omgangskredsen, hvis vi annoncerer en liveudsendelse. Jo flere der er med, desto flere indspark kan vi få udefra og desto sjovere er det immervæk at lave.

 

Fast udgivelsesdag

#KopCast kommer til at ligge klar hver tirsdag morgen kl. 6.00.

Udgivelsesdagen kan dog blive ændret, hvis der er mandags- eller midtugekampe, der gør det nødvendigt at rykke.

Skulle der være ændringer melder vi det ud på forhånd.

 

Du skal være medlem for at høre alle udsendelser - vi arbejder på ny teknisk løsning

Ja det er så ikke en nyhed, at hver 3. #KopCast-udsendelse er gratis for alle, mens medlemmer af LFC Denmark Family har adgang til alle udsendelser. 

Men en lille nyhed er at vi arbejder benhårdt på en løsning, så du som medlem kan høre #KopCast i din foretrukne podcastapp.

Hvis du sidder med teknisk viden på området, er du mere end velkommen til at kontakte os.

 

Direkte kontakt mellem lytterne og redaktionen

Vi har oprettet en mailadresse dedikeret til #Kopcast. Her kan du komme med dine spørgsmål til panelet, indspark til udsendelserne, ris/ros, og hvad du ellers måtte have på hjerte. Mailadressen er:

lfckopcast@gmail.com

 

 

 

Så er der kun én ting tilbage at sige:

HUSK AT ABONNERE PÅ #KOPCAST I ITUNES, SOUNDCLOUD ELLER DIN FASTE PODCASTAPP.

Go' sæson. Vi høres ved!

Seneste nyheder

BEN WOODBURN: NEXT STOP - UDLÅN

BEN WOODBURN: NEXT STOP - UDLÅN

Den unge waliser Ben Woodburn bragede ind på scenen i sidste sæson, hvor han efter at have imponeret stort i en meget ung alder på U23-holdet fik først uofficiel førsteholdsdebut i pre-season,...

Skrevet af Andreas Brøns Riise

Læs mere


#KOPCAST (24) - NEDSABLINGEN AF PORTO, EUROPEAN TRAVELLING KOP & LFC HER OG NU

#KOPCAST (24) - NEDSABLINGEN AF PORTO, EUROPEAN TRAVELLING KOP & LFC HER OG NU

Så kan du godt kaste dig over weekendens opvask, rengøringen eller en anden aktivitet der tager dig næsten 2 timer. For i denne uge har vi både udvidet panelet, men også udvidet...

Skrevet af Daniel Sichlau
Clark James
Flemming Rasmussen

Læs mere


KARAKTERER: VS. FC PORTO

KARAKTERER: VS. FC PORTO

Af Patrick Pilov   ’We’re back!’   Vi er tilbage i knockout-fasen i Champions League, efter ni års fravær… og hvilken genopstandelse det var! 0-5 på...

Skrevet af LFC Denmark Family

Læs mere


BUSKELYSEN: EUROPÆISK MAGTDEMONSTRATION

BUSKELYSEN: EUROPÆISK MAGTDEMONSTRATION

  Happy Valentines Day, siger jeg bare! ❤️     Før kampen havde jeg et lille håb om en spinkel udesejr, hvis ellers det hele flaskede sig.      Jeg...

Skrevet af Martin Busk

Læs mere