Login

Finalearrangementer

Finalearrangementer

Vi er altid opmærksomme og proaktive når det kommer til The Reds og de helt store kampe. Her er vi ikke bange for at byde indenfor til fede landsdækkende arrangementer. Det største man kan opleve som fan, er at ens klub henter trofæer hjem i selskab med ligesindede.
Gruppeture

Gruppeture

Vi arrangerer hvert år 2 gruppeture til Anfield i samarbejde med vores officielle rejsepartner, Fodboldrejser.dk. Her samles vi en større gruppe Reds og oplever byen, klubben og kulturen på tætteste hold, mens vi danner nye venskaber. Du sparer op til 20 % på turene som medlem af LFC Denmark Family.
Julefrokoster

Julefrokoster

I de forskellige af vores afdelinger arrangeres der julefrokoster en gang om året. Især i København og Odense er det en højtprioriteret tradition med mange deltagere. Læs mere på de forskellige afdelingssider om tilmelding og deltagelse.
Sommerfest

Sommerfest

Hvert år i september afholdes den årlige sommerfest i Odense, arrangeret af Liverpool FanClub Odense. Her er der mulighed for at se den berygtede Liverpool-taxa, spise helstegt pattegris og være med til et brag af en fest, der aldrig skuffer.
Busture

Busture

Det er blevet en hyggelig trend i familien, at vi besøger hinandens afdelinger fra tid til anden. Her samles der eksempelvis en bus med Reds fra en afdeling, som samler op i de andre afdelinger på vejen til stor fest hos en tredje afdeling. Dette har vi før praktiseret med stor succes - og det har knyttet mange røde bånd!
Legend Shows

Legend Shows

Vi vil gerne byde indenfor til foredrag og fest med tidligere spillere og legender. Dette kan ske i forbindelse med almindelige kampe eller i sammenhæng med et af vores andre arrangementer.