Login

  • Rejser

    Rejser

Her kan du bestille din rejse til Anfield via LFC Denmark Family og vores officielle rejsepartner, Fodboldrejser.dk. Som medlem af LFC Denmark Family sparer du helt op til 20 % på dit køb af rejser. Du finder rabatkoden, når du er logget ind.

 

  • Vi tilbyder 100% officielle billetter til alle kampe der er i udbud og derfor risikerer I altså ikke at stå og blive afvist i døren på stadion.
  • Vi støtter på den måde også op om byen Liverpool og det sociale aspekt.
  • Vi tilbyder gode siddepladser på langsiden med frit udsyn og I vil have mulighed for at sidde samlet.
  • Det er gode (minimum 3-stjernede) centralt beliggende hoteller, som vi også selv vil opholde os på når vi er med på tur.
  • Der er altid morgenmadsbuffet med i vores rejsetilbud

 

Rejser til Anfield

Rejser til Anfield

Sæsonens udvalg af ture til Liverpool med vores samarbejdspartner, Fodboldrejser.dk. Der gives som bekendt op til 20 % rabat på turene for medlemmer af LFC Denmark Family.
Gruppeture

Gruppeture

Vi arrangerer hvert år minimum 2 gruppeture til Anfield. Her samles vi en større gruppe Reds og oplever byen, klubben og kulturen på tætteste hold, mens vi danner nye venskaber. Du sparer op til 20 % på turene som medlem af LFC Denmark Family.
Spørgsmål?

Spørgsmål?

Har du en forespørgsel på en kamp, brug for hjælp til bestilling eller noget helt andet? Så skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. - så får du svar fra vores rejseansvarlige fra Fodboldrejser.dk. Han er altid klar til at besvare henvendelser fra dig.