Login

KARAKTERER: BOURNEMOUTH
  • Skrevet: 06 april 2017

Liverpool spillede i det store hele en god kamp, men personlige fejl og koncentrationssvigt i afgørende momenter gjorde, at The Reds måtte nøjes med 2-2 hjemme mod Eddie Howes mandskab. Det betyder at vi fortsat ikke har prøvet at vinde i Premier League uden Sadio Mané i denne sæson - en statistik man må håbe, at Klopp og co. snart kan ændre på, da senegaleseren sidder ude det resterende af foråret. 

Her er karaktererne til de røde drenge ovenpå gårsdagens pointdeling. 

 

 

SIMON MIGNOLET: 6.5

Vores belgiske keeper havde ikke meget at gøre på de to scoringer og havde i det hele taget ikke meget at se til aftenen igennem. Bournemouth truede primært på sporadiske indlæg og her viste Mignolet god aggressivitet i de rette øjeblikke. 

 

NATHANIEL CLYNE: 6

Nøj, hvor er det dog synd at hans projektil i begyndelsen af anden halvleg ikke får lov til at sejle op i krogen (vel nok sæsonens redning på Anfield af Boruc!). Har på det seneste virket en smule energiforladt og uden den fornødne kvalitet fremad banen, men var mere involveret i gårsdagens kamp. 

 

DEJAN LOVREN: 7.5

Spillede en glimrende kamp i det centrale forsvar, hvor han ikke gav meget plads til nogle af Bournemouth-angriberne. De gange det blev farligt, var det fordi han skulle redde sin forsvarsmakker. Lovren ligner en mand, der er klar til en stærk slutspurt, så vi må håbe, at både ham og Matip kan holde sig skadesfri, så vi kan bygge noget defensiv stabilitet op omkring de to. 

 

RAGNAR KLAVAN: 4

Jeg synes man kunne mærke på den rutinerede ester fra noget nær første fløjt i aftes, at han ikke spiller regelmæssigt. For første gang synes jeg for alvor han havde en kamp, hvor hans mangler blev udstillet. At åbne op for en angriber som Joshua Kings gode ben, når han står med ryggen til mål i kampens 87. minut, er simpelthen en katastrofe. Vi jagter Champions League-fodbold. Vi spiller hjemme mod et hold, der intet har tilbage at spille for i denne sæson. Det er simpelthen ikke godt nok. At han så har muligheden for at gøre op for sin brøler i den anden ende sekunderne efter, men header lige på keeperen (af alle steder), er så en anden sag - det var dog muligheden for at vaske tavlen ren!

 

JAMES MILNER: 6.5

Det er et stykke tid siden man har set Milner vise sig så meget frem i offensiven, som han gjorde i aftes. Han deltog fint i kombinationerne fremad banen og forsøgte - ligesom i starten af sæsonen - at udfordre og komme til baglinien. En fornøjelse at se på, så mangler vi bare, at der bliver bygget lidt mere kvalitet på indlægene og den sidste bold. 

 

LUCAS LEIVA: 7

Red i store dele af kampen videre på bølgen fra weekendens derby, hvor han var over det hele. Virkede endnu engang veloplagt og havde fint styr på den centrale akse. Var vel nok en smule heldig med ikke at modtage sit andet gule kort og man kan desværre godt se i flere facetter, at brasilianeren har svært ved at følge med fysisk. 

 

EMRE CAN: 7

Virker som en mand, der nærmer sig et niveau man kan være bekendt. Det siger jeg fordi Can i store dele af sæsonen har været virkelig sløv og vi fans har ventet tålmodigt på, at han ville komme i omdrejninger. Det lader til at han er på vej i gear og jeg håber, at han kan blive en af dem der stepper up her i sæsonens afslutning og dermed sikrer os en top 4-placering. (Han laver stadig for mange dumme frispark!) 

 

GINI WIJNALDUM: 7.5

Kontroversielt efter den blunder han laver i kampens indledning? Måske. Det var en dum fejl, men...

... Hold op hvor er han god. I går viste han en side vi ikke tidligere havde set fra ham, nemlig den udfordrende og mere direkte offensivspiller, som han også kan være og som han blandt andet tidligere har fremvist i både Feyenoord, PSV og Newcastle. Han viste antrit, finesse og en evne til at træffe gode beslutninger på banens sidste tredjedel. Derudover kræver det sin mand, at vaske den mentale tavle ren efter en så stor fejl i kampens begyndelse og derefter spille sig op og levere en så fremragende assist, som burde have været til det afgørende mål, i anden halvleg. 

Jeg er helt vild med ham her. £25m? Bargain! 

 

ROBERTO FIRMINO: 7

Var med i flere gode ting, blandt andet det nærmest magiske øjeblik omkring udligningen, hvor han kombinerede fint sammen med landsmanden Coutinho. Jeg må dog sige, at Firmino ikke virker 100 % skarp i øjeblikket - og faktisk har han ikke gjort det siden omkring november måned, lige godt et halvt år. Han har mistet noget af sin direkthed og sin aggressivitet, hvilket har smittet af på hans slutprodukt. Jeg håber han - ligesom Can og flere andre - stepper up hertil sidst og viser hvad de kan når de er allerbedst! 

 

DIVOCK ORIGI: 8 - MAN OF THE MATCH

Wednesday night and I like the way you move - Divock Origi!

Efter sin forløsende scoring i lørdags, var Origi blevet valgt som erstatningen for Mané i vores offensiv og han virkede sulten. Sulten for at vise verden, at han kan blive en af de allerbedste på sin position og belgieren leverede. Kunne han have spillet flere situationer farligere? Kunne han være hurtigere i sin boldomgang og i opfattelsen? Ja, det kunne han godt, men det kommer med flere kampe i benene. Han har næsten siddet på bænken siden december og det at komme ind og lukke et Merseyside derby, for derefter at score hvad der burde have været det afgørende mål runden efter, er for mig et kvalitetsstempel. 

Jeg håber han starter de resterende kampe i sæsonen.

 

PHIL COUTINHO: 7.5

Blev lukket ned i store dele af første halvleg, men slog til kort før pausen med et godt løb og en koldblodig finish. Virker til at være på tilbage mod topniveauet på et rigtig gyldent tidspunkt og derfor var det også ærgerligt, at han måtte udgå med sygdom i løbet af anden halvleg. Glæder mig til at se Premier Leagues mest scorende brasilianer nogensinde igen på lørdag!

 

SUBS

 

JOËL MATIP: 6

Kommer ind i et nyt system, da Coutinho bliver taget ud. En 3-5-2 / 5-3-2, hvor han agerer centralt og gør det egentlig, på trods af holdets vanskeligheder, fint. Har en god tværpasning med hovedet til en helt fri Klavan til sidst, men desværre lykkedes det ikke for esteren at få sit mål ned mod The Kop. 

 

JÜRGEN KLOPP: 3

Det er en om'er, Jürgen! 

Nok har vi adskillige skader og mange af dem på nøglepositioner i offensiven, men det er for mig ikke en undskyldning for det mystiske systemskifte han laver, da han udskifter Coutinho. Da det skifte bliver lavet, beslutter vi os for at stoppe med at spille fodbold. Vi sender kun sporadiske kontraangreb ned mod Bournemouth-målet, men lige lidt hjalp det og pludselig: Bang! 2-2. 

Lad os kigge på hvad Klopp kunne have gjort: 

1) Bragt Trent Alexander-Arnold. Den 18-årige scouser, der er sprængfyldt med selvtillid og leverede et glimrende indhop i weekendens derby. Klopp har netop optil gårsdagens kamp erkendt, at Trent læner sig opad førsteholdet, men endnu har for store huller defensivt til at spille højreback. Klopp nævner dog, at han godt kan bruges lidt længere fremad banen (som i weekenden)... Hvorfor så ikke bringe ham og smide Firmino over til venstre?

2) Bragt Daniel Sturridge. Han kunne have smidt Sturridge på toppen og trukket Origi ud til siden. Ifølge Klopp var Sturridge dog ikke helt klar til 30 minutters fodbold i sådan en intens kamp (og desuden var han tilfreds med at bevare Origi i midten). Men hvorfor er han så med på bænken?

3) Bragt Ben Woodburn. Præcis som han gjorde mod Burnley - med stor succes. Her sendte han den 17-årige waliser i aktion for en skidt spillede Coutinho ved stillingen 1-1. Liverpool vandt opgøret 2-1 og Woodburn imponerede som en af få. 

4) Bragt Alberto Moreno. For at få ekstra defensiv styrke over venstre siden, samt for at true med sin speed på kontrastød. 

Alle fire muligheder ville jeg have valgt før den Klopp valgte - og det værste er, at det havde jeg også sagt før det gik galt i går. 

Lad os håbe at vores fuldkommen vidunderlige manager (og nej, det er ikke sarkastisk, jeg elsker ham dybt inde i mit hjerte) lærer af sin dyre fejl, samt at den dyre fejl ikke bliver helt så dyr, når regnskabet gøres op efter sæsonen. 

 

On to the next one: Stoke away! 

Seneste nyheder

#KOPCAST (24) - NEDSABLINGEN AF PORTO, EUROPEAN TRAVELLING KOP & LFC HER OG NU

#KOPCAST (24) - NEDSABLINGEN AF PORTO, EUROPEAN TRAVELLING KOP & LFC HER OG NU

Så kan du godt kaste dig over weekendens opvask, rengøringen eller en anden aktivitet der tager dig næsten 2 timer. For i denne uge har vi både udvidet panelet, men også udvidet...

Skrevet af Daniel Sichlau
Clark James
Flemming Rasmussen

Læs mere


KARAKTERER: VS. FC PORTO

KARAKTERER: VS. FC PORTO

Af Patrick Pilov   ’We’re back!’   Vi er tilbage i knockout-fasen i Champions League, efter ni års fravær… og hvilken genopstandelse det var! 0-5 på...

Skrevet af LFC Denmark Family

Læs mere


BUSKELYSEN: EUROPÆISK MAGTDEMONSTRATION

BUSKELYSEN: EUROPÆISK MAGTDEMONSTRATION

  Happy Valentines Day, siger jeg bare! ❤️     Før kampen havde jeg et lille håb om en spinkel udesejr, hvis ellers det hele flaskede sig.      Jeg...

Skrevet af Martin Busk

Læs mereKARAKTERER: VS. SAINTS

KARAKTERER: VS. SAINTS

Af Frederik Fonnesbech-Wulff   ”That’s how an away game should be”.   Sådan sagde vores allesammens yndlings-Gaffer - Jürgen Klopp i post-match-pressekonferencen efter...

Skrevet af LFC Denmark Family

Læs mere