Login

KARAKTERER: BURTON
  • Skrevet: 23 august 2016

 
Tirsdag aften bød på 2. runde af det, man fra i år har valgt at kalde for EFL-Cup (English Football League) - en titel der afløser de seneste par års Capital One Cup, og hvor Liverpool som bekendt i det tidlige forår tabte finalen på Wembley til Manchester City efter straffesparkskonkurrence.
 
Om det var Jürgen Klopps startforsøg på at tage den 9. Liga Cup titel, om det er grundet minus deltagelse i de europæiske turneringer, måske at han ville se en reaktion ovenpå det forsmædelige nederlag hos Burnley i lørdags, eller om det blot var for at finde endnu en anledning til at spille sit stadige nye hold sammen, ja det kan man kun gisne om - men det var et stærkt Liverpool-mandskab, der mødte op tirsdag aften hos Championship-oprykkerne fra Burton Albion på er tæt på udsolgt Pirelli Stadium.
 
Med tanke på hvor svært LFC har haft det i de seneste års indledende runder mod upåagtede modstandere - så var det en glimrende præstation af drengene denne aften, omend at karaktergivningen dog afspejler at det ikke var Manchester United, der blev udspillet 5-0 på Old Trafford:
 
 

SIMON MIGNOLET: 6,5

En fin kamp af belgieren. For det første holdt han nullet, for det andet virkede han sikker i sine indgreb og i og for sig også i afviklingen. Han havde generelt ikke meget at se til. Burton havde kun fire afslutninger på mål.
 
 

NATHANIEL CLYNE: 6,5

Klasseindlæg ind i hovedet på Firmino til 2-0 trækker op. Clyne var tilbage på vanligt solide spor i aftes, påpasselig i defensiven og bidrog godt i offensiven. Blev noteret for fire clearinger. Han havde dog også sin kvote af fejlafleveringer fremad i banen.
 
 

JOEL MATIP: 6,5

Officiel debut til vores 32'er. Han skal fortsat fintunes og vejen er stadig lang for ham. Når det er Harry Kane på lørdag, trykkes han nok væsentlig mere end det var tilfældet i går aftes, men han skal nok blive en gevinst. Enorm sikker i sine afleveringer og ligeså sikker i sine defensive aktioner.
 
 

DEJAN LOVREN: 7,5

Han bliver bedre og bedre. Han var vel en af de få der i lørdags kunne se se sig selv nogenlunde i spejlet og i går aftes viste han igen hvorfor han pt. er førstemand på holdkortet til forsvaret. Han clearede bolden hele syv gange, kom på tværs og afbrød opspillet fire gange og vandt 80 procent af sine dueller. Keep it up, Dejan!
 
 

JAMES MILNER: 8

Han bliver aldrig en fuldblods venstre back. Selvfølgelig gør han ikke det. Men han KAN bruges derude og det viste han i går. Han krydrede en fin indsats som et af sit holds bedste, med en af sine efterhånden mange oplæg til mål, da han flot fandt Sturridge til 5-0 mod kampens slutning. Han vandt 75 procent af sine tacklinger og på nær et par fejlafleveringer, så sad bolden i en medspillere fødder konstant.
 
 

JORDAN HENDERSON: 6

Hendo lader stadig en smule tilbage at ønske. Han har endnu et stykke vej til topformen og mangler fortsat at tage et større ansvar. Leder og fordeler egentlig spillet fint nok, men man savner noget gennemslagskraft hos ham - især i en kamp som i går, hvor han skulle bidrage mere offensivt end Emre Can - og det at han løfter sig op over middelmådigheden.
 
 

EMRE CAN: 6,5

Fire stærke clearinger i situationer der kunne være blevet farlige. Ryddede fint op, men virkede også til tider anonym, inden han efter 71 minutter måtte udgå med sin skadede ankel.
 
 

SADIO MANÉ: 9 - MAN OF THE MATCH

 
Aftenens klart bedste Liverpool-spiller. Fremragende præstation af den lille spirrevip med de hurtige fødder, der ofte gjorde Burton-forsvaret rundtosset. Tænk bare tilbage på 1-0 målet. Vanvittigt rapt fodskifte og temposkift, der fik Burton-backen til at ligne en U12 C-spiller. Der er gang i ham og han ser ud til øjeblikkeligt at gribe chancen i den røde trøje. Involverede sig i stort set alt og var med til at skabe fem chancer.
 
 

ADAM LALLANA: 6

Uha en misser på Hendersons fine indlæg, hvor Lallana burde have dirigeret bolden i mål med hovedet. Ellers en aften på det jævne fra englænderen, der fik den første gode time på banen. Højeste afleveringsprocent af midtbanespillerne, målt på antal spilminutter, men de fleste gange blev bolden blot skubbet rundt og man kunne have ønsket sig mindre anonymitet fra Lallana.
 
 

ROBERTO FIRMINO: 6,5

Ja, han scorede sit første, ud af forhåbentlig mange sæsonmål. Ud af 40 afleveringer sad hele 93,3 procent af dem i skabet. Han arbejdede fint, men dog var han knap så opfindsom og spektakulær i sine aktioner, som vi ved han kan være.
 
 

DIVOCK ORIGI: 7

Origi fik chancen fra start og viste at han trænger sig på til den forreste plafs i angrebet. Han arbejdede ihærdigt og var ofte målfarlig. Stod fint placeret på Manés legestue ved 1-0 og fik frækt og flot ekspederet bolden bagom støttebenet og i mål. Havde kampen igennem ikke én eneste fejlaflevering ligesom han var nærgående i sine afslutninger.
 

SUBS:

 

GEORGINIO WIJNALDUM: 6

Fik de sidste godt 25 minutter på banen i stedet for Lallana. Det var ikke meget hollænderen fik vist dog. Fine afleveringer, dog en del af de såkaldte alibiafleveringer der sjældent fører til noget. Der er stadig lang vej for Geo.
 
 

DANIEL STURRIDGE: 8

Fik ligeledes godt 25 minutter og viste hvad det er han kan; nemlig at score mål. Endda to styk. Ved den første viste han sin kyniske og kliniske afslutningsevne, ved nærmest fra stående på 20 meters afstand, at smække bolden ind bag Stephen Bywater. Ved det andet opsøgte han blot det rigtige sted og det gør kun en Studge på vej mod formen. I det hele taget virkede han kocentreret og afslutningsivrig.
 
 

KEVIN STEWART: 6

Fik de sidste 20 minutter i stedet for Emre Can og kom ned for at arbejde i forsvarszonen. Havde succes med alle sine afleveringer og bidrog med et fint indgreb og fik reddet en mulig farlig situation til et hjørnespark. Ellers for lidt tid til bedømmelse.
 
 

JÜRGEN KLOPP: 8

Viste stædighed og mandsmod ved at sætte en så stærk lineup, som det var tilfældet. Han ved godt, at skal hans projekt blive en succes, så kræver det kampe sammen. Han ønskede at se en forbedring fra lørdagens kamp og fik det. Kun fire ændringer i startformationen var ikke ventet - og det er måske givtigt med henblik på den resterende sæson.

 

 

Seneste nyheder

BEN WOODBURN: NEXT STOP - UDLÅN

BEN WOODBURN: NEXT STOP - UDLÅN

Den unge waliser Ben Woodburn bragede ind på scenen i sidste sæson, hvor han efter at have imponeret stort i en meget ung alder på U23-holdet fik først uofficiel førsteholdsdebut i pre-season,...

Skrevet af Andreas Brøns Riise

Læs mere


#KOPCAST (24) - NEDSABLINGEN AF PORTO, EUROPEAN TRAVELLING KOP & LFC HER OG NU

#KOPCAST (24) - NEDSABLINGEN AF PORTO, EUROPEAN TRAVELLING KOP & LFC HER OG NU

Så kan du godt kaste dig over weekendens opvask, rengøringen eller en anden aktivitet der tager dig næsten 2 timer. For i denne uge har vi både udvidet panelet, men også udvidet...

Skrevet af Daniel Sichlau
Clark James
Flemming Rasmussen

Læs mere


KARAKTERER: VS. FC PORTO

KARAKTERER: VS. FC PORTO

Af Patrick Pilov   ’We’re back!’   Vi er tilbage i knockout-fasen i Champions League, efter ni års fravær… og hvilken genopstandelse det var! 0-5 på...

Skrevet af LFC Denmark Family

Læs mere


BUSKELYSEN: EUROPÆISK MAGTDEMONSTRATION

BUSKELYSEN: EUROPÆISK MAGTDEMONSTRATION

  Happy Valentines Day, siger jeg bare! ❤️     Før kampen havde jeg et lille håb om en spinkel udesejr, hvis ellers det hele flaskede sig.      Jeg...

Skrevet af Martin Busk

Læs mere