Login

KARAKTERER: CRYSTAL PALACE
  • Skrevet: 20 august 2017

Det holdt hårdt, men ikke desto mindre endte det med 3 usandsynligt vigtige point til Klopp og co. i sæsonens første hjemmekamp. The Reds sparede mange spillere og det var til tider meget tydeligt, at der manglede kvalitet til at åbne Palace-defensiven. Det lykkedes dog Sadio Mané at opsnappe en tilfældig bold i feltet og sætte den afgørende scoring ind med små 20 minutter igen. 

 

 

SIMON MIGNOLET: 7.5

Havde ikke meget at lave, men var på plads på et vigtigt tidspunkt i første halvleg, da Puncheon trykkede af, ligesom han også havde en god redning på et langskud i anden omgang, samt et enkelt indgreb i feltet. 

 

JOE GOMEZ: 6

Den unge forsvarsspiller startede sin første kamp i Premier League-sammenhæng i næsten to år og spillede på højreback, som ikke er hans foretrukne position. Det var til at få øje på, at han fortsat mangler meget i sin boldomgang i forhold til vores andre backs og han havde mange boldtab kampen igennem. Han løste dog sine defensive pligter udmærket, men der er lang vej op til at bide skeer med vores andre backs, TAA og Clyne. Derfor skal han nok håbe på, at få nogle kampe på sin favoritposition i det centrale forsvar. 

 

JOËL MATIP: 8.5 - MAN OF THE MATCH

En fantastisk præstation af vores afrikanske fyrtårn, der tæmmede store, stærke Christian Benteke og matchede ham på fysikken, mens han trak flere vigtige frispark. Han var ligeledes god til at prikke bolden i flere situationer og havde et par gode fremstød offensivt - blandt andet et, der sikrede os et frispark på kanten af feltet. 

 

 

Matip ligner en spiller, der godt kunne tage et skridt op, når han får en bedre forsvarspartner ved siden af sig. Offensivt skal han dog til at finde skarpheden - han skylder efterhånden et mål eller to. 

 

RAGNAR KLAVAN: 7.5

Spiller en solid og stort set fejlfri kamp. Esteren havde et godt makkerskab med Matip, men koncentrationen glippede, da han midt i anden halvleg ikke fulgte ordenligt med Loftus-Cheek, som kom til baglinien og serverede en setbold foran Christian Benteke, der dog - heldigvis - sparkede over mål fra tæt hold. 

 

ANDREW ROBERTSON: 8

Der var mange spørgsmål til gårsdagens bagkæde før kampen og et af de helt store spørgsmål var rettet mod vores debuterende venstreback, Andrew Robertson. De kritiske spørgsmål blev dog hurtigt besvaret: Skotten svingede det ene skarpe indlæg ind i Palace-feltet efter det andet og var Liverpools bedste kreatør med tre skabte chancer. 

 

 

Robertson havde ligeledes flest berøringer af alle Liverpool-spillere på banen (134). Han ligner en mand, der bliver rigtig god for os fremadrettet og må ligeledes være i betragtning til onsdagens returkamp mod Hoffenheim i CL-kvalen.

 

JORDAN HENDERSON: 6.5

Kaptajnen spillede en okay kamp på den defensive midtbane, hvor han dog var på en svær opgave med knap så mange kreative kræfter omkring sig. Det lovende pasningsspil fra pre-season lader dog til at være faldet lidt i baggrunden. Hendo ramte kun en medspiller på 77 % af sine afleveringsforsøg - det er ikke yderligere imponerende for en spiller, der skal diktere tingene for os. 

 

JAMES MILNER: 6.5

Vicekaptajnen er blevet rykket frem på midtbanen indtil videre i denne sæson og det har været med blandet succes. Efter et effektivt indhop i tirsdagens sejr i Hoffenheim, havde Milner ikke sin bedste eftermiddag i går. Det går ofte for langsomt og mange afleveringer ligger bag medspillerne, hvilket bremser os, når vi skal sætte tempo. Jeg er ikke den største fan af Milner som midtbanespiller i en kamp, hvor vi skal åbne et defensivt hold op på hjemmebane, men kan sagtens se ham spille en rolle på positionen fra bænken når vi mangler fight og skal forsvare en føring hjem. 

 

GINI WIJNALDUM: 5

Har muligvis været den største skuffelse indtil nu i denne sæson. Ligesom de to andre midtbanespillere, så er han bedre med kreative spillere omkring sig og det lider han i den grad under. Han havde blot 37 (!) berøringer i løbet af kampen i går, hvilket er hele 97 færre end Robertson, der havde flest, og blot 8 mere end målmand Simon Mignolet. Gini er simpelthen for usynlig og bidrager ikke med nok, når han endelig indgår i spillet. 

 

 

Jeg er stor fan af hollænderen, men synes ikke de begrænsninger vi har set indtil nu - og i store dele af pre-season - er særligt lovende. Han skal tage noget mere ansvar og turde tage større risici i de kampe, hvor vores kreative kræfter sidder ude. 

 

ROBERTO FIRMINO: 7

Jeg var ærgerlig over at se ham blive rykket ud på kanten ved kampens start, da jeg klart ser fordelene ved Firmino som det centrale punkt i Klopps offensiv. Firmino løste dog opgaven på kanten udmærket. Især er jeg vild med brasilianerens fight og presspil. Han virker utrættelig og vandt flere gange bolden tilbage i vigtige positioner, ligesom han havde flere gode forsøg fra distancen kampen igennem. Jeg håber dog, at vi igen ser Firmino på toppen, når vi onsdag spiller returkamp mod Hoffenheim. 

 

DANIEL STURRIDGE: 5

Jeg var meget overrasket over at se ham vende tilbage til startelleveren, efter at han havde siddet ude de sidste par uger og kun havde været tilbage i træning i et par dage. Overrasket var jeg dog ikke over hans sløje præstation, som desværre for mig opsummerede hvorfor englænderen ikke når sit topniveau for Liverpool igen. Han er blevet en anden spiller, som søger meget ned i banen og gerne vil "skabe" kampen med nogle flotte tekniske detaljer og finurligheder, men det er bare ikke det Daniel Sturridge er god til eller skal. Han skal stå i boksen og være klar på en bold i bagrummet, udnytte sin speed og trykke af første gang. Desværre er han blevet så mærket af sine mange skader, at hurtigheden er forsvundet og det hårde, knivskarpe aftræk er det samme. Sørgeligt, men sandt - og derfor håber jeg, at han er vores 3./4. valg på nuværende tidspunkt. 

 

SADIO MANÉ: 7.5

 
Den senegalesiske hurtigløber var smart og hurtig på aftrækkeren på et meget afgørende øjeblik, da han scorede målet til 1-0, der afgjorde kampen. Opgøret igennem kunne man mærke, at det nok skulle komme fra ham eller indskiftede Salah, hvis Palace-defensiven skulle brydes. Fremragende start på sæsonen af Mané, der ligner en mand, der er klar til at bygge ovenpå en imponerende debutsæson.

 

SUBS:

 

MOHAMED SALAH: 7

Startede ude og kom ind med en halv time igen. Egypteren viste prøver på sin hurtighed et par gange, ligesom han viste, at han har fysik til at stå i mod, både når bolden er på jorden og i luften. Han vandt blandt andet en hovedstødsduel i feltet, som endte i en afslutning, der måske burde være blevet farligere. Havde ligeledes et godt forsøg fra distancen, som næsten overlistede Palace-keeperen. 

 

DOMINIC SOLANKE: 7

Jeg er kæmpe fan af denne her knægt!

Et flot indhop af den 19-årige englænder, der kom ind med 20 minutter igen. Straks efter hans entre, blev vi et farligere hold. Har en fod med i målet, takket være sit energiske presspil og skabte en god chance for Sadio Mané efterfølgende, ligesom han også selv var tæt på med en afslutning fra en spids vinkel. Nu snakkede jeg tidligere om, at Sturridge burde være 3./4. valg i øjeblikket - der er for mig ingen tvivl om, at Solanke på nuværende tidspunkt er nummer to bag Firmino i angriberkøen. 

 

DEJAN LOVREN: UB

Kom ind med kort tid igen og nåede ikke at røre bolden nok til at blive bedømt. 

 

JÜRGEN KLOPP: 8

Det er sådan en præstation, som kunne være blevet alt eller intet. Da jeg så den lineup han lagde ud med, blev jeg meget bekymret. Den fortalte mig nemlig, at Klopp har brug for forstærkninger inden vinduet lukker om 11 dage, ligesom den også fortalte mig, at Klopp tog et sats i forhold til en meget vigtig Premier League-kamp. Ovenpå resultatet i sidste weekend mod Watford skulle (!) der 3 point på kontoen mod Palace og det var længe "in the balance". 

Men manageren gamblede og han vandt. Vi fik 3 point og vi sparede en masse spillere frem mod en vigtig returkamp på onsdag. Good job and credit where it's due!

 

ANFIELD: 7

Som man kan forvente op mod en kamp på en første hjemmekamp, kunne man mærke at lydniveauet lige havde de ekstra procenter. Der var dog perioder i kampen - blandt andet grundet spillet på banen, som ikke var prangende - hvor der var stille på stadion. Efter Manés scoring kunne man dog igen mærke elektriciteten og sådan fortsatte det mere eller mindre indtil kampens sidste sekund.  

 

 

Seneste nyheder

KARAKTERER: WATFORD

KARAKTERER: WATFORD

Liverpool fik besøg af Watford, der ikke har scoret på udebane i de seneste 4 kampe, og har tabt 7 ud af deres sidste 8 udekampe. Omvendt står Liverpool rigtigt godt på hjemmebane for tiden, og...

Skrevet af LFC Denmark Family

Læs mere


BUSKELYSEN: VÆRDIGT GENBRUG

BUSKELYSEN: VÆRDIGT GENBRUG

“Snow is falling, all around me, players playing, having fun - It's the season for love and understanding - Salah four, Watford none…”   Kort før jul, helt nøjagtig den 20....

Skrevet af Martin Busk

Læs mere


NEDTAKT: MO SALAH & LIVERPOOLS FANTASTISKE KOLLEKTIV

NEDTAKT: MO SALAH & LIVERPOOLS FANTASTISKE KOLLEKTIV

Når selv garvede fodboldfolk som Stevie G mangler ord til at beskrive Salah’s præstationer, så tilkommer det heller ikke mig at forsøge, men alligevel er der kun én passende ting at...

Skrevet af Thorsten Kjeldsen

Læs mere


THE EUROPEAN REDS TRIVES SOM UNDERDOG

THE EUROPEAN REDS TRIVES SOM UNDERDOG

Da City røg op af bowlen, føltes det for mange som et jordskælv, og de fleste rødes humør røg ned omkring nul. Hvis der findes nogen, som skal graves frem fra de mentale murbrokker,...

Skrevet af Thorsten Kjeldsen

Læs mere


#KOPCAST (26) - SKUFFELSEN MOD UNITED & CL-LODTRÆKNING TIL 1/4-FINALERNE

#KOPCAST (26) - SKUFFELSEN MOD UNITED & CL-LODTRÆKNING TIL 1/4-FINALERNE

Av. Weekendens derby var ikke noget sjovt nederlag at sluge, men vi kan ikke komme udenom kampen, selvom vi helst gerne vil glemme alt om den. Til at hjælpe os med at komme ovenpå, har vi inviteret Mikkel Lund...

Skrevet af Daniel Sichlau
Clark James

Læs mere