Login

KARAKTERER: DERBY
  • Skrevet: 21 september 2016

EFL Cuppen har været en ganske fin turnering for Liverpool indtil videre. De ottedobbelte vindere cruisede sig i aftes videre til 4. runde, takket være en 0-3-sejr på iPro Stadium mod Championship-mandskabet Derby.

 


L4 Goals vs Derby by LFCmostar

 

LORIS KARIUS: 7

Den debuterende keeper fik sit clean sheet efter en lidt blandet debut. I første halvleg redder han kaptajn Jordan Henderson, som taber bolden på egen halvdel ved at komme ud af buret og tackle Darren Bent. I anden halvleg kommer han dog skidt ud til et hjørnespark, som Derby ender med at få headet lige forbi det tomme mål. Alt i alt dog en godkendt debut uden at den var synderligt imponerende.

Man skal dog huske på at tyskeren er ved at finde rytmen efter at have siddet ude i halvanden måned og han derfor næppe er nær de 100 % endnu. Med det in mente glæder jeg mig til at se Karius bygge på som sæsonen skrider frem og jeg håber at se ham mellem stængerne på lørdag mod Hull, da den eneste måde han kan blive bedre på herfra, er gennem spilletid.

 

NATHANIEL CLYNE: 8

Han er sådan en spiller man aldrig synes ser træt ud. Han tordner op og ned af linien, men lader aldrig til at miste pusten. Han har nu været med i samtlige af LFCs kampe i denne sæson og i går var han endnu engang koncentreret og bidrog såvel offensivt som defensivt. En rigtig fin kamp af Clyne, som flere gange - specielt i første halvleg - tilbyder en ekstra dimension til vores offensiv med sine løb bagom backen.

 

JOËL MATIP: 8.5

Endnu en bundsolid præstation af vores nye nummer 32. Matip giver så meget ro til vores defensiv både når modstanderen kommer til indlæg, spiller igennem vores kæder og sidst, men slet ikke mindst, på dødbolde. Han lavede ikke en eneste fejl i gårsdagens sejr og for hver kamp han gennemfører bliver jeg mere og mere overbevist om at han er manden der løser vores problemer i defensiven.

 

RAGNAR KLAVAN: 8

Esteren var tilbage efter at have siddet ude med en knæskade det seneste stykke tid. Han blev noget overraskende matchvinder med sit mål efter hjørnespark i første halvleg og udgjorde en solid duo med Matip nede bagved. Han havde dog nogle vanskeligheder i opspillet i anden halvleg og kunne nemt have kostet et par gange, men Derby havde ikke for alvor noget at byde på, hvorfor den smule rust man kunne se på Klavan ikke kom til at betyde noget i sidste ende.

 

ALBERTO MORENO: 7

Han fik ros af manager Jürgen Klopp efterfølgende også for hans indstilling til træning i ugens løb, men det er vidst mere for at sparke selvtillid ind i vores lynhurtige spanier. Han lavede ingen graverende fejl, men stod alligevel fejlplaceret og tog nogle underlige beslutninger i defensiven indimellem, hvorimod han offensivt havde nogle gode pasninger frem i banen.

Hvis man skal opsummere, så synes jeg ikke det var en forandret Moreno vi så i aftes. Milner spiller lørdag.

 

LUCAS LEIVA: 7.5

Leverede en solid præstation på den defensive midtbane, hvor han dikterede tempoet i første halvleg og i virkeligheden måske slet ikke var manglet, da der ikke kom meget mellem midtbane og angreb fra Derby. Han gjorde det dog solidt i opspillet og var medvirkende til at vi flere gange holdt en fin rytme og kørte Derby baglæns ud af stadion med nogle hurtige kombinationer.

 

JORDAN HENDERSON: 8

En lidt anderledes rolle for Hendo, som lå i en rolle a la den man kender ham for fra gamle dage, nemlig mere som boks-til-boks midtbanemand. Her tog han en masse gode løb frem og tilbage og især hans løb i feltet blev bemærket fra undertegnede, da det ikke er noget vi har set ham praktisere i denne sæson, da han har spillet dybere på midtbanen.

Sikker i boldbesiddelse (med undtagelse af en enkelt situation til sidst i første halvleg), god i de små rum og ellers bare en spiller der ligner han er ved at finde skarpheden. Fornøjelse captain!

 

MARKO GRUJIC: 7

Der er godt nok heavy metal over denne her knægt...

Grujic lignede en mand, der gerne ville huskes for sin debut - om det så skulle være på godt eller ondt. Han havde en rigtig flot første halvleg med smarte afleveringer og sideskift, men i anden halvleg gik luften lidt af ballonen. Herefter begyndte der at komme nogle dumme boldtab og nogle meget voldsomme tacklinger fra serberens vedkommende. Måske en smule naivitet i hans spil, men ikke desto mindre er det en spiller jeg synes virker utroligt spændende trods hans meget rå attributer.

 

ROBERTO FIRMINO: 8

Den 24-årige brasilianer var med i stort set alt hvad vi foretog os offensivt på en aften, hvor det nemt kunne have udviklet sig regulær legestue i anden halvleg. Firmino leverede en fremragende assist til Coutinho, som omsatte uden problemer og lukkede opgøret kort efter pausen og de to var igen på spil med omvendt fortegn senere i kampen, men Firmino manglede lige den sidste snært af skarphed for at kunne banke endnu et søm i Derby-kisten.

 

PHILIPPE COUTINHO: 9 - MAN OF THE MATCH

Vores nummer 10 leverede en fremragende præstation og var omdrejningspunktet i en til tider rigtig godt spillende Liverpool-offensiv. Et mål og to assists blev det til for Coutinho, der lod til at have trænet dødbolde på Melwood i ugens løb. Han var tæt på med et frispark fra 30-35 meter i første halvleg og lagde flere præcise hjørnespark ind mod Matip og Klavan, hvor sidstnævnte jo som bekendt omsatte til scoring i første halvleg.

Håbet er nu, at Coutinho langt om længe kan bygge noget stabilitet på og levere på dette niveau noget oftere og gerne igen når vi møder Hull på lørdag.

 

DIVOCK ORIGI: 8

En sublim afslutning, som for alvor afgjorde kampen til Liverpools fordel gør, at Origi sniger sig op på et 8-tal. Flere gange virkede han uskarp i opspillet og i kontrafasen, men belgieren mangler tydeligt kamptræning, hvorfor de 90 minutter i aftes var rigtig vigtige for at han kan genfinde formen. Det var Origis andet mål i hans anden kamp fra start i denne sæson (begge er faldet i EFL Cuppen) og han må nu kæmpe for at få muligheden fra start i Premier League.

 

SUBS:

 

EMRE CAN: 7

Kom ind for Henderson med lidt over en halv time igen. Viste sig fint frem fra en anderledes position som 8'er og kom til et par afslutninger undervejs. Han er endnu en spiller der havde godt af nogle minutter, da han tydeligt havde rust siddende efter at have siddet ude med skade det seneste stykke tid.

 

DANNY INGS: 6

Rigtig fint at se Ings sæsondebutere også selvom det var på en position, der klædte ham knap så meget, nemlig på kanten. Han kom ikke frem til meget, men et glædeligt gensyn med den 24-årige angriber, som forhåbentlig kan bruge minutterne i jagten på at nå tilbage til sit topniveau.

 

OVIE EJARIA: UB

Kom ind for Firmino med kort tid igen og nåede ikke rigtigt at være med i noget af betydning. Tillykke med debuten, Ovie!

 

JÜRGEN KLOPP: 8

Som tyskeren sagde efter kampen, så kunne det have været bedre, men var der brug for det? Nej. Han hyldede drengene for at levere en professionel indsats og det gør undertegnede ligeledes. Jeg er meget imponeret over vores fleksibilitet og vores bredde i truppen, som betyder at vi selv uden Mané, Sturridge, Wijnaldum og Lallana fortsat skaber massevis af chancer og alligevel ligner et hold, der uden problemer kunne garne 5-6 gange.

Well done, Jürgen - on to the next one!

 

 

Seneste nyheder

#KOPCAST (24) - NEDSABLINGEN AF PORTO, EUROPEAN TRAVELLING KOP & LFC HER OG NU

#KOPCAST (24) - NEDSABLINGEN AF PORTO, EUROPEAN TRAVELLING KOP & LFC HER OG NU

Så kan du godt kaste dig over weekendens opvask, rengøringen eller en anden aktivitet der tager dig næsten 2 timer. For i denne uge har vi både udvidet panelet, men også udvidet...

Skrevet af Daniel Sichlau
Clark James
Flemming Rasmussen

Læs mere


KARAKTERER: VS. FC PORTO

KARAKTERER: VS. FC PORTO

Af Patrick Pilov   ’We’re back!’   Vi er tilbage i knockout-fasen i Champions League, efter ni års fravær… og hvilken genopstandelse det var! 0-5 på...

Skrevet af LFC Denmark Family

Læs mere


BUSKELYSEN: EUROPÆISK MAGTDEMONSTRATION

BUSKELYSEN: EUROPÆISK MAGTDEMONSTRATION

  Happy Valentines Day, siger jeg bare! ❤️     Før kampen havde jeg et lille håb om en spinkel udesejr, hvis ellers det hele flaskede sig.      Jeg...

Skrevet af Martin Busk

Læs mereKARAKTERER: VS. SAINTS

KARAKTERER: VS. SAINTS

Af Frederik Fonnesbech-Wulff   ”That’s how an away game should be”.   Sådan sagde vores allesammens yndlings-Gaffer - Jürgen Klopp i post-match-pressekonferencen efter...

Skrevet af LFC Denmark Family

Læs mere