Login

KARAKTERER: HOFFENHEIM
  • Skrevet: 24 august 2017

YES! Liverpool er tilbage i det fineste europæiske selskab takket være en sand humørbombe af en fodboldkamp onsdag aften mod Hoffenheim. Det var to hold, der var kommet for at spille fodbold og det gjorde det til en seværdig affære for fans af begge klubber. Her er karaktererne til de røde drenge.

 

 

SIMON MIGNOLET: 6.5

 

Står en fin kamp på trods af et noget klodset indgreb i feltet over flere omgange på et tidspunkt i kampen. Har efterfølgende et par gode aktioner, blandt andet på en afslutning i anden halvleg, der rettes af, som han på en eller anden måde formår at slå væk selvom den går under ham. Havde dog ikke meget andet at tage sig af kampen igennem. 

 

TRENT ALEXANDER-ARNOLD: 6.5

 

En kamp, som ret meget var nat og dag for den 18-årige back, der netop er blevet udtaget til det engelske U21-landshold for første gang i karrieren. Defensivt havde han problemer - især i første halvleg, mens han fremad banen nærmest er en drøm at have fået tilført vores højreback. En utrolig dynamik og fremragende sult, når han sætter tempo. 

 

JOËL MATIP: 6.5

 

Jeg tror vores afrikanske fyrtårn bliver rigtig, rigtig god, når han får en makker ved siden af sig, der kan finde ud af at trække offsiden og udrede de mange børnefejl, der lige nu hersker over Liverpools forsvar. Matip viser i flere omgange prøver på, at han faktisk er en god og velovervejet forsvarsspiller, men han virker påvirket af usikkerheden omkring ham. 

 

DEJAN LOVREN: 5

 

Har været meget under kritik indtil nu i de første kampe i sæsonen. Undertegnede kan tildels godt følge kritikken - især over de to kampe mod tyskerne. Her har Lovren haft svært ved det hurtige spil langs jorden, som blandt andet gjorde at han kostede et straffespark i Tyskland, samt et mål på en fejl i aftes. Jeg håber inderligt, at vi når at hente en vis hollandsk herre til bagkæden inden vinduet lukker om præcis en uge. 

 

ALBERTO MORENO: 7

 

En anden udskældt forsvarsspiller, er spanieren i venstre forsvarsside. Moreno har haft en omtumlet Liverpool-karriere, der blandt andet har budt på flere kæmpe blundere og nærmest komiske fejl, men i aftes viste han lidt af sine kvaliteter og det han kan bringe på den positive side, blandt andet gennem flere flotte offensive fremstød og overlap. Kunne godt blive en udmærket løsning på vores venstreback i de europæiske turneringer i denne sæson. 

 

JORDAN HENDERSON: 7.5

 

Kaptajnen startede ikke fantastisk og var en af dem fra midtbanen og frem, der haltede lidt i en ellers sprudlende offensiv første halvleg. Efter pausen fik vi dog en helt anden Hendo at se. Vores nummer 14 tog meget mere ansvar i presspillet, hvilket blandt andet mundede ud i en bolderobring fra sidste mand Kevin Vogt, som sendte alene igennem ned mod The Kop. Kaptajnen viste hvor uselvisk han kan være og serverede en pæn assist til Roberto Firmino. Mere af det, captain! 

 

EMRE CAN: 8.5 - MAN OF THE MATCH

 

Sikke en fornøjelse! 

Tyskeren var livlig som aldrig før på den sidste tredjedel og leverede det ene farlige løb i boksen efter det andet. Lavede to mål i første halvleg og kunne næsten tegne sig for et hattrick med en følt afslutning, der sneg sig lige udenom stolpen. 

 

 

Can ligner for alvor en mand, der bliver vigtig for os at få papir på, da han allerede er trådt ind i de sidste 10 måneder af sin kontraktperiode. 

 

GINI WIJNALDUM: 5.5

 

Sæsonens muligvis største skuffelse i denne sæson indtil nu, spillede noget nær sin bedste kamp i aften - og det siger ikke så lidt. 

Gini virker tung, på hælene og uden den fornødne skarphed til at gøre en forskel i øjeblikket. Selvom han kom frem til et par gode muligheder onsdag aften, så manglede det sidste ved flere lejligheder. Jeg er kæmpe fan af hollænderen, men han skal oppe sit spil hvis ikke han vil indtage en fast plads på bænken når vi får folk tilbage fra skader (og andre ting og sager…). 

 

SADIO MANÉ: 8

 

Fra sæsonens største skuffelse til den absolut bedste spiller indtil nu i sæsonen. Ja, vi er kun fire kampe inde, men Sadio Mané ligner en mand, der er klar til at tage fodboldverdenen med storm - både i den hjemlige liga, men så sandelig også på den europæiske scene. Han er en fornøjelse at overvære med sit lynhurtige antrit, sin gode teknik, fandenivoldskhed og evne til at åbne modstanderens forsvar med sine skarpe dybdeløb. 

 

Jeg kan slet ikke vente med at skulle se ham spille igen på søndag! 

 

ROBERTO FIRMINO: 8

 

En spiller, der bliver sået meget tvivl om i rollen som “den moderne angriber”. Onsdag aften var han fyr og flamme og var med i næsten alt hvad Liverpool kreerede offensivt. Brasilianeren scorede en enkelt og lagde op til Emre Cans andet mål, som med afstand var det flotteste vi har lavet indtil nu i sæsonen. 

 

MOHAMED SALAH: 7.5

 

Den egyptiske hurtigløber er kommet fint fra start uden for alvor at have foldet sig ud. Man sidder med følelsen af, at han gør os væsentligt bedre som hold, men individuelt har han ikke skinnet igennem endnu. Alligevel står han nu med 2 mål i 4 kampe - noget der beretter om det uhyggeligt slutprodukt han besidder og han på fornem vis viste frem i Italien.

 

SUBS:

 

JOE GOMEZ: 6

 

Gør egentlig et fint indtryk, da han kommer på banen for TAA. Er dog ikke helt vågen, da gæsterne får lov forholdsvis ubesværet at smide et indlæg ind fra vores højre forsvarsside og ind i hovedet på Sandro Wagner, der reducerede. 

 

JAMES MILNER: 6.5

 

Kommer ind og “slås” lidt til sidst. Har et par udmærkede aktioner, men også nogle sløsede bolde fremad banen. 

 

RAGNAR KLAVAN: UB

 

Kom ind i de døende minutter for Sadio Mané.

 

JÜRGEN KLOPP: 8.5

 

Satte det rigtige hold op og greb kampen helt rigtigt an - nemlig via overfaldsfodbold. En ægte Klopp special, som virkelig gav os der så kampen noget for vores penge. Hans valg af startellever viste sig som en genistreg med voldsomt mange offensivt indstillede spillere og en mentalitet, der hed “angreb fra første sekund!” 

 

Man sidder dog alligevel tilbage med bange anelser, når man kigger tilbage på endnu en sløj defensiv indsats, som mod et bedre hold kunne have endt i 4-5 mål indkasseret. Der skal simpelthen ske noget på den front. 

 

Det skal også nævnes, at de udskiftninger der blev foretaget overhovedet ikke gav mening i undertegnedes hoved. Hvor er Solanke/Sturridge mod et hold, der på den måde var blevet banket mørt i defensiven? og hvorfor sparer vi ikke nogle af nøglespillerne - op mod en vigtig kamp søndag - ved at tage dem ud noget før? Det er spørgsmål som disse, der gør, at Klopp ikke er helt oppe og runde de allerhøjeste karakterer på skalaen.

 

ANFIELD: 8.5

 

Det summede på vores legendariske hjemmebane allerede før kampstart og der skulle ikke gå mange minutter før taget nærmest løftede sig ovenpå Cans 1-0-scoring. Målene strømmede ind og sangene gjaldede udover L4 i massevis. Fantastisk! 

 

 

Hvor er det dog dejligt at opleve glæden, forventningerne, volumen og magien igen. European Nights på Anfield er tilbage - lad os håbe, at de er kommet for at blive!

Seneste nyheder

#KOPCAST (24) - NEDSABLINGEN AF PORTO, EUROPEAN TRAVELLING KOP & LFC HER OG NU

#KOPCAST (24) - NEDSABLINGEN AF PORTO, EUROPEAN TRAVELLING KOP & LFC HER OG NU

Så kan du godt kaste dig over weekendens opvask, rengøringen eller en anden aktivitet der tager dig næsten 2 timer. For i denne uge har vi både udvidet panelet, men også udvidet...

Skrevet af Daniel Sichlau
Clark James
Flemming Rasmussen

Læs mere


KARAKTERER: VS. FC PORTO

KARAKTERER: VS. FC PORTO

Af Patrick Pilov   ’We’re back!’   Vi er tilbage i knockout-fasen i Champions League, efter ni års fravær… og hvilken genopstandelse det var! 0-5 på...

Skrevet af LFC Denmark Family

Læs mere


BUSKELYSEN: EUROPÆISK MAGTDEMONSTRATION

BUSKELYSEN: EUROPÆISK MAGTDEMONSTRATION

  Happy Valentines Day, siger jeg bare! ❤️     Før kampen havde jeg et lille håb om en spinkel udesejr, hvis ellers det hele flaskede sig.      Jeg...

Skrevet af Martin Busk

Læs mereKARAKTERER: VS. SAINTS

KARAKTERER: VS. SAINTS

Af Frederik Fonnesbech-Wulff   ”That’s how an away game should be”.   Sådan sagde vores allesammens yndlings-Gaffer - Jürgen Klopp i post-match-pressekonferencen efter...

Skrevet af LFC Denmark Family

Læs mere