Login

KARAKTERER: HULL
  • Skrevet: 07 februar 2017

Lad mig indlede denne karaktergivning med at komme af med en sten om anklen. Klopp og klubben er i krise. Det er ikke til at komme udenom, og det blev i allerhøjeste grad evident, når vi med stærkeste startopstilling – på nær Dejan Lovren – forlader KCOM Stadium i f…ing Hull med et fortjent 2-0 nederlag. Det er tydeligt at noget er helt galt på de indre linjer, men hvor ansvaret skal placeres er svært. En ting er sikkert, pegefingrene skyder i 100 retninger, og stemningen hos os fans er for nedadgående – mens dette skrives, har Gabriel Jesus netop sendt os ud af top 4. Det bærer karaktergivningen i allerhøjeste grad også præg af.

 

Karakterskala-570x380

 

Simon Mignolet – 3

Manden uden bundniveau. Jeg har i mange år været pro Migs, og kan stadig godt se fidusen i at have ham involveret i klubben. Førstemålmand for et titelvindende Liverpool-mandskab kan jeg dog på ingen måde forestille mig han bliver. Dertil er han alt for usikker. I gårsdagens opgør er han helt og holdent ansvarlig for at det første mål går ind, med sit fuldstændigt viljesvage indgreb, og han redder ikke en bold, da Hull scorer på to af to. Jeg ser gerne at Karius igen snart får et skud imellem stængerne – straffesparksredninger i midtugen til trods.

 

Nathaniel Clyne – 5

Omend Clyne var blandt dem der ikke faldt totalt igennem i gårsdagens opgør, siger det mere om holdets samlede niveau end om Clynes kamp. Forsøger, men mangler virkelig speed i de afgørende situationer fremad banen. Holder for meget på bolden, og det går for langsomt hos Clyne, som ellers står fint bagtil og ikke direkte kan bebrejdes på målene.

 

Joel Matip – 5

Er tilbage, men ikke i fuld form – det skinner efterhånden igennem. Det er svært at smide skylden for målene efter Matip, men faktum er at Matip skal bruge en sikker partner i midterforsvaret for at komme helt derop hvor vi gerne vil se ham. Har en chance i første halvleg, hvor han upresset header ved siden af, men han er på vej tilbage. Glæder mig til at se ham ved siden af en ordentlig midtstopper, for det tror jeg kunne gøre underværker.

 

Lucas Leiva – 2,5

Får Liverpool FC, som gerne vil spille med om en topplacering, to skader i midterforsvaret, så skal Lucas Leiva spille. Det er simpelthen ikke holdbart, på nogen måde. Jeg elsker Lucas, men er også for nogle måneder siden nået frem til erkendelsen af, at manden skal videre til sommer – både for sin egen, men især for LFCs skyld. Han har været en kulturbærer, er blevet half scouse, og har altid ydet efter evne. Den evne har han ikke længere, desværre. Han skal alfa omega ikke spille flere kampe i midterforsvaret, da han ikke er en kontrolleret nok fodboldspiller til det. Placeringsmæssigt er han helt off i går, og har stor andel i mål nummer to.

 

James Milner – 3

Den meget romantiske fortælling om James Milner, der over natten blev omskolet til venstre back og tog hele ligaen med storm, er ved at lakke mod ende. Og det er ikke en happy ending vi er ude i for nuværende. Milner så rigtig slap og langsom ud i går, og formåede ikke at udnytte den megen plads han havde når vi angreb. Den afslutning han laver i anden halvleg inde i feltet er meget symptomatisk for hans kamp, og det er ved at være på tide at få Moreno tilbage i startelleveren.

 

Jordan Henderson – 4

Spillede ligesom resten af holdet ikke særlig godt. Det går for langsomt i tanke og handling, og pludselig ser kaptajnen mere tung ud end han egentlig er. Defensivt gør Henderson sig udmærket, men i det opbyggende, offensive spil går det alt for langsomt. I går var det meget tydeligt, mod et Hull mandskab der stillede sig ned og forsvarede.

 

Emre Can – 3,5

Havde gerne set Gini Wijnaldum dække denne plads til gårsdagens kamp, men Can blev altså prioriteret. Det var ikke den rette beslutning. Igen så tyskeren sløv ud, og giver blandt andet det hjørnespark som hjemmeholdet scorer på. At Can er tung er efterhånden blevet en uomtvistelig sandhed, og det ser ikke ud til at han får bygget den speed på han mangler foreløbigt. En skam, for vi ved at han har et stort talent og højt topniveau.

 

Adam Lallana – 5

Vores engelske midtbanemand, som i sidste uge blev hædret som årets engelske fodboldspiller, havde ikke nogen prangende dag, men befandt sig i den øvre kvartil af spillere trodsalt. Forsøgte sig, men havde som sine holdkammerater svært ved at bryde det kompakte Hull-forsvar ned, og det resulterede i en temmelig flad kamp fra spilleren.

 

Sadio Mane – 5,5 – Man of the Match

Et fyrfadslys i det afgrundsdybe mørke. Sådan kan man meget deskriptivt beskrive Sadio Manes comeback til LFC-truppen. Var i går mit bedste bud på en MotM, i et stort felt af middelmådighed og decideret dårlighed. Var tættest på af alle i rødt, og kunne med lidt held have set sit hovedstød sejle i mål. Selvom vi har set langt bedre fra senegaleseren, var der en vis trøst i at se Mane løbe og forsøge på at skabe noget fra fløjen.

 

 

during the Premier League match between Hull City and Liverpool at KCOM Stadium on February 4, 2017 in Hull, England.

during the Premier League match between Hull City and Liverpool at KCOM Stadium on February 4, 2017 in Hull, England.

 

Philippe Coutinho – 3,5

Der er et skel I tidsregningen med Philippe Coutinho, og det går ved den skade han pådrog sig mod Sunderland. Efter returen fra skaden, har Coutinho været en skygge af sig selv. I går var det igen en frustreret, langsom og uopfindsom Coutinho som vi så på banen, og den håbløse afslutning der gik 10 meter over mål ude fra kanten af feltet symboliserer meget godt den kamp han spillede. Forhåbentlig er det et spørgsmål om at komme op i gear, men godt ser det ikke ud. Var længe sat til at dumpe, men består marginalt for sine enkelte forsøg på at skabe.

 

Roberto Firmino – 4

Coutinho er ikke ene brasser om at skuffe for tiden. Firmino spillere også helt uden selvtillid, og evner slet ikke at score de flotte og ikke mindst vigtigte mål, som han bragede ind sidste år. Om det er de ting der har svirret udenfor banen der har forårsaget dette er uvist, men det ser godt nok sløjt ud inde på banen, og de manglende afslutninger og ikke mindst løb, er en af årsagerne til vi ikke scorer mere end vi gør. Der skal strammes op.

 

SUBS

 

Daniel Sturridge (ind for Can ’67) – 4,5

Spillede ok, taget sin seneste formkurve i betragtning, men slet ikke nok til at ændre kampens udfald.

 

Divock Origi (ind for Lallana 83’) – UB

 

Alberto Moreno (ind for Milner 83’) – UB

 

Jürgen Klopp – 2

Folk snakker Plan B, men lige nu vil jeg bare gerne se en Plan A. Der er absolut ikke noget lige nu der har sammenhæng, eller flow, og vi er blevet det nemmeste hold i top 10 – hvis ikke hele ligaen – at spille imod. Problemets omfang bliver rigtig tydeligt nu hvor truppen er tilbage i fuld styrke, og den manglende reaktion i januars transfervindue kan blive dyr. Rigtig dyr. Man kan argumentere for at Klopp pt er offer for egen succes, og det vil jeg også mene – men der skal simpelthen ske noget. På nuværende tidspunkt er det gået fra at være pinligt og frustrerende til at være decideret katastrofalt.

 

Get it sorted, Jürgen lad! I believe in you, 100%.

Seneste nyheder

KARAKTERER: WATFORD

KARAKTERER: WATFORD

Liverpool fik besøg af Watford, der ikke har scoret på udebane i de seneste 4 kampe, og har tabt 7 ud af deres sidste 8 udekampe. Omvendt står Liverpool rigtigt godt på hjemmebane for tiden, og...

Skrevet af LFC Denmark Family

Læs mere


BUSKELYSEN: VÆRDIGT GENBRUG

BUSKELYSEN: VÆRDIGT GENBRUG

“Snow is falling, all around me, players playing, having fun - It's the season for love and understanding - Salah four, Watford none…”   Kort før jul, helt nøjagtig den 20....

Skrevet af Martin Busk

Læs mere


NEDTAKT: MO SALAH & LIVERPOOLS FANTASTISKE KOLLEKTIV

NEDTAKT: MO SALAH & LIVERPOOLS FANTASTISKE KOLLEKTIV

Når selv garvede fodboldfolk som Stevie G mangler ord til at beskrive Salah’s præstationer, så tilkommer det heller ikke mig at forsøge, men alligevel er der kun én passende ting at...

Skrevet af Thorsten Kjeldsen

Læs mere


THE EUROPEAN REDS TRIVES SOM UNDERDOG

THE EUROPEAN REDS TRIVES SOM UNDERDOG

Da City røg op af bowlen, føltes det for mange som et jordskælv, og de fleste rødes humør røg ned omkring nul. Hvis der findes nogen, som skal graves frem fra de mentale murbrokker,...

Skrevet af Thorsten Kjeldsen

Læs mere


#KOPCAST (26) - SKUFFELSEN MOD UNITED & CL-LODTRÆKNING TIL 1/4-FINALERNE

#KOPCAST (26) - SKUFFELSEN MOD UNITED & CL-LODTRÆKNING TIL 1/4-FINALERNE

Av. Weekendens derby var ikke noget sjovt nederlag at sluge, men vi kan ikke komme udenom kampen, selvom vi helst gerne vil glemme alt om den. Til at hjælpe os med at komme ovenpå, har vi inviteret Mikkel Lund...

Skrevet af Daniel Sichlau
Clark James

Læs mere