Login

KARAKTERER: LEEDS
  • Skrevet: 30 november 2016

Kvartfinalen i EFL-Cup’en på Anfield mellem LFC og traditionsklubben Leeds United fra sub-toppen af The Championship, blev akkurat ligeså tæt og jævnbyrdig som de fleste havde forudset. 

 

Gary Monks tropper gjorde deres for at spolere Liverpools færd mod semifinalen, men i sidste ende viste Klopps B-tropper at fremtiden byder på kommende store Liverpool-stjerner og avancementet blev sikret med to scoringer mod slutningen af opgøret.  

 

Her er karaktererne fra kampen. 

 

Karakterskala-570x38011-570x380

 

SIMON MIGNOLET – 7,5 

Kom stærkt ud ved Hadi Sackos forsøg efter tre minutter og var derfra stort set arbejdsløs – selvom Migs blev noteret for yderligere 3 redninger, blandt andet i den gode Leeds-periode i starten af 2. halvleg. 

 

TRENT ALEXANDER-ARNOLD – 7,5 

Den blot 18-årige engelske U19-landsholdsspiller spillede sin blot anden kamp på førsteholdet og slap godt fra præstationen. 

Alexander-Arnold har en moderne tilgang til pladsen som højre back, med klassiske skruede indlæg – og netop en sådan blev kampafgørende, da han med et fænomenalt indlæg mellem forsvar og keeper, fandt Divock Origi, der kunne putte bolden ind bag italienske Silvestri. 

 

LUCAS LEIVA – 8 – MAN OF THE MATCH

Kaptajnen ydede en mere end godkendt præstation i det centrale forsvar. Læste spillet fint, som er det han kan, når han er placeret dernede. Han udstrålede ro og havde styr på sine forsvarskollegaer. 

Lucas clearede bolden hele 10 gange, fik forstyrret Leeds’ opspil et par gange  og ramte en medspiller på 91,8 procent af sine i alt 110 pasninger. 

 

RAGNAR KLAVAN – 7,5

Esteren havde en endnu bedre statistik på sine afleveringer end Lucas og fik clearet 5 gange. Stod oftest godt placeret og var kompromisløs i sine indgreb. 

 

ALBERTO MORENO – 6,5

Kvik og livlig, meget i boldbesiddelse, men alligevel en middel indsats af den kamphungrende venstre back, der desværre ikke fik det store ud af anstrengelserne. Vandt dog 83,3 procent af de dueller han var involveret i. 

 

KEVIN STEWART – 6,5 

Gjorde det ikke sværere end det var. Fordelte spillet fint fra positionen centralt i banen. Ramte en medspiller 89,9 procent af gangene. – Han var dog lige en tand for ukoncentreret da han mistede bolden og gav Kemar Roofe chancen på sit stolpeskud efter 52 minutter. 

 

OVIE EJARIA – 7

97’eren fra bydelen Southwark i London, der kom til LFC fra Arsenal i 2014, spillede sin blot anden kamp fra start i den røde trøje og gjorde det godt. 

Virkede som Liverpools bedste mand i 1. halvleg, blandt andet med opfindsomme afleveringer og god boldkontrol. Forsvandt dog noget ud af billedet i 2. halvleg. 

 

EMRE CAN – 7,5 

På én gang både tung i drift og arbejdsom. Man kan sjældent klage over arbejdsindsatsen fra tyskeren – men til gengæld kunne man ønske sig at det gik lidt stærkere og at han slap bolden tidligere end det oftest var tilfældet. 

Vandt 3 ud af 4 tacklinger, samt 72,2 procent af sine dueller, hvilket er rimelige flotte stats. 

 

SADIO MANÈ – 5,5 

Virker rent spillemæssigt til at have ramt lidt af en downperiode, hvor ikke meget lykkes for Mané. Spillede en forholdsvis anonym kamp på højrekanten og havde flere halvsløje aktioner i opgøret. Fandt kun en rød medspiller 77,3 procent af gangene, hvor han skulle distribuere videre. 

 

GEORGINIO WIJNALDUM – 6

Scoringerne lader fortsat vente på sig, selvom hollænderen stod for den største (og eneste) Liverpool-chance i 1. halvleg samt den store mulighed på stolpen med små tyve minutter tilbage. 

Ellers en indsats på det jævne, hvor man savnede større koncentration på afleveringerne, men hvor den sidste som oplægger til Woodburns 2-0 scoring, lige akkurat trækker Gini op på et 6-tal. 

 

DIVOCK ORIGI – 7,5

Igen en fin præstation af Origi. Var ofte involveret i spillet og som det oftest er med angribere, lykkedes langtfra det hele – men viste alligevel vejen med sin scoring til 1-0 og tredjesidste fod på 2-0 scoringen. 

 

SUBS:

 

BEN WOODBURN (’66) – 8

Fik de sidste 25 minutter på venstrekanten og rørte faktisk kun bolden 13 gange, men som på U23-holdet, er Woodburn bare allerhelvedes scoringssikker og det viste han efter 81 minutter, da han bankede bolden op i nettaget. 

Scoringen gjorde ham samtidig til Liverpools yngste målscorer nogensinde i en alder af 17 år og 45 dage. Den dreng går utvivlsomt en stor fremtid i møde. 

 

JAMES MILNER (’82) – UB 

Nåede kun at røre bolden 8 gange. 

 

MARKO GRUJIC (’91) – UB 

Fik kun 2 boldberøringer på sine to minutter på banen. Det kan forekomme lettere underligt at Grujic var udeladt af startformationen. 

 

 

JÜRGEN KLOPP – 7,5 

Hele 8 ændringer i forhold til lørdagens kamp mod Sunderland og bagefter kan Klopp med rette påstå, at det var en fornuftig disposition. 

Han udviser mod til at spille med de unge og de unge viser Klopp, at han kan regne med dem, når de får chancen. Med henblik på fremtiden, kan han være fortrøstningsfuld med de unge lovende spillere i truppen. Kunsten er at dossere dem og gøre dem modne og det forstår Klopp skal ske via en kamp som denne.  

 

 

ANFIELD ROAD – 3 

Tam og utilstrækkelig indsats af The Kop og det øvrige Anfield, der ihvertfald bedømt på lyden i tv-stuerne var klart overmatchet af de cirka 5.300 Leeds-supportere der havde taget turen fra Yorkshire. Det er en ommer, Anfield! 

Seneste nyheder

BEN WOODBURN: NEXT STOP - UDLÅN

BEN WOODBURN: NEXT STOP - UDLÅN

Den unge waliser Ben Woodburn bragede ind på scenen i sidste sæson, hvor han efter at have imponeret stort i en meget ung alder på U23-holdet fik først uofficiel førsteholdsdebut i pre-season,...

Skrevet af Andreas Brøns Riise

Læs mere


#KOPCAST (24) - NEDSABLINGEN AF PORTO, EUROPEAN TRAVELLING KOP & LFC HER OG NU

#KOPCAST (24) - NEDSABLINGEN AF PORTO, EUROPEAN TRAVELLING KOP & LFC HER OG NU

Så kan du godt kaste dig over weekendens opvask, rengøringen eller en anden aktivitet der tager dig næsten 2 timer. For i denne uge har vi både udvidet panelet, men også udvidet...

Skrevet af Daniel Sichlau
Clark James
Flemming Rasmussen

Læs mere


KARAKTERER: VS. FC PORTO

KARAKTERER: VS. FC PORTO

Af Patrick Pilov   ’We’re back!’   Vi er tilbage i knockout-fasen i Champions League, efter ni års fravær… og hvilken genopstandelse det var! 0-5 på...

Skrevet af LFC Denmark Family

Læs mere


BUSKELYSEN: EUROPÆISK MAGTDEMONSTRATION

BUSKELYSEN: EUROPÆISK MAGTDEMONSTRATION

  Happy Valentines Day, siger jeg bare! ❤️     Før kampen havde jeg et lille håb om en spinkel udesejr, hvis ellers det hele flaskede sig.      Jeg...

Skrevet af Martin Busk

Læs mere