Login

KARAKTERER: LEICESTER
  • Skrevet: 24 september 2017

Hold kæft hvor var det tæt på, at vi endnu engang måtte gå slukørede fra pubben eller TV’et derhjemme, men Liverpool vandt fandme! 3 point til kontoen, og forbindelse til Top 4. Vigtigt! 
 
Jeg er glad, og der er hæder til dem der har fortjent det, men også et par ørefigner til dem der virkelig skal stramme sig an.
 
Her er mine dybt subjektive karakterer for Leicester mod Liverpool. 
 

Simon Mignolet: 4

 
Ja den er hård den her, men jeg havde hadet mig selv, hvis jeg havde givet højere. 
Simon Mignolet er et af Liverpools største uløste problemer, og han består udelukkende fordi han redder kastanjerne ud af ilden, ved at redde det straffespark han selv havde begået på kluntet manér, men… Det er selvforskyldte problemer for Mignolet alle 90 minutter.
Hvor er jeg træt af usikre indgreb, dårlige prioriteringer, elendig omgang med bolden, og 2-3 unødvendige TV-redninger pr. kamp. Ja han redder et par fine forsøg, men er det ikke det han er der for? Jeg er også træt af en dårligt sammensat bagkæde, men kom ikke og fortæl mig, at Simon Mignolet ikke er medansvarlig for at det ligner juniorfodbold i egne bagerste rækker. We need to talk about Simon… Again. 
 

Joe Gomez: 5

 
Bestået, men så heller ikke mere end det. Bliver passeret for let ad flere omgange, og har mere end travlt med både Vardy og Albrighton. Der er ingen tvivl om, at Joe Gomez gjorde hvad han kunne, men positioneringen var ikke på plads, ligesom der blev begået en masse unødvendige fejl. Hvis han skal være et fast bud på en vikar, skal der strammes en anelse op.

 

Joel Matip: 5 

 
‘Vis mig din bagkæde, og jeg skal sige dig hvordan du spiller’. Jeg tror ikke at Joel Matip er synderligt tilfreds med sin centerback-buddy. Virkede unødigt nervøs, og det er som om at Lovren og Mignolet i særdeleshed smitter af på Matip. Han kan dog ikke sige sig fri for, at være placeret forkert i flere situationer. Er medvirkende i en uheldig rolle ved Leicesters andet mål, hvor han er alt for langt fra Jamie Vardy. Irriterende opdækningsfejl, som selvfølgelig hiver ham ned i den samlede bedømmelse. 

 

Dejan Lovren: 5 

 
Det er var en typisk Dejan Lovren-kamp. Skal bruge en times tid på at finde et nogenlunde niveau, og alligevel er han rystende ringe at se på.  Det taler ham op, i min bog, at han brokker sig til et gult efter en situation i Leicesters felt. Så er han altså personligt investeret i det her projekt. Jeg har mistet al tillid til den kroatiske midtstopper, og kampen mod Leicester fik mig ikke til at genoverveje det faktum et eneste sekund.
 
 
 

Alberto Moreno: 6 

 
Godkendt kamp fra Moreno, der så småt er ved at smide mærkatet ‘ubrugelig’ væk. Det kunne jo faktisk ende med at blive helt godt, når han er flankeret af disciplinerede centerbacks og en målmand han kan stole på. That’ll be the day… Jeg synes faktisk at Moreno, trods skønhedsfejl, fungerer bedst af de bagerste fem, hvilket siger noget om tiltstanden. 
 

Emre Can: 6.5 

 
Emre Cans præstation var lidt af en rutsjebanetur, der dog ender på en middelkarakter. Han er uheldig med sit glimrende forsøg, der desværre tager stolpen, men er samtidigt uhyggeligt heldig, da bolden rammer hans arm i feltet. Jeg sidder ofte tilbage med en følelse af, at Can skal over en form for magisk barriere, før han viser hvorfor mumlen om Juventus og lignende er berettiget. Synes faktisk at han har flere gode perioder i kampen, men det er som om at det mangler det sidste.
 

Gini Wijnaldum: 6 

 
Er det hvad man kalder en klassisk Wijnaldum-kamp? Ikke overvældende, men heller ikke undervældende. Som det ser ud lige nu, er Gini i farezonen når Lallana vender tilbage fra sin skade. Han bidrager nemlig ikke med frygtelig meget. Dog var det en af de bedre anonyme indsatser.
 

Jordan Henderson: 7

 
Er medarrangør på flere rigtig gode situationer, og viste hvorfor han er holdets anfører. Det efter en periode, hvor flere og flere har stillet spørgsmåltegn ved Kaptajn Hendo. Endelig fik kaptajnen en afgørende rolle, da han sendte en perfekt bold fra Sturridge ind bag Schmeichel. Det er et rigtig dejligt mål, og køligheden i afslutningsøjeblikket er virkelig værd at fremhæve. Jeg var begejstret, men det skal fortsætte!
 

Mohamed Salah: 8 

 
Jeg kan slet ikke vente til, at jeg skal spille med Salah i det nye FIFA18. 
On a serious note. Hvor er det fedt at vores marquee signing bare leverer fra starten. Målet til 1-0 er så vanvittigt flot udført. Midt i disse “Vores sommertransfervindue var skod. Se bare vores bagkæde”-tider er det nu meget rart, at se Salah være solid. Et lille håb herfra, om at han også udnytter de lettere chancer, men jeg er ganske tilfreds. 
 
 

Coutinho: 9 - Man of the Match

 
Han er verdensklasse. Slet og ret. At Coutinho blev, er netop forskellen på Champions- og Europa League. Fantastisk oplæg til Salahs mål, og endnu en ikonisk frisparksscoring. Jeg bliver aldrig træt af dem. Lad gårsdagens indsats fra Coutinho være den undskyldning, som så mange har krævet. 
 
 

Roberto Firmino: 6 

 
En af de kampe som Firmino nok gerne glemmer lige foreløbig. Upåklagelig arbejdsindsats i forhold til de defensive pligter, men sølle indsats foran mål. Har i min optik lidt af et lille formdyk, men det er ikke noget der får mig til at ligge søvnløs om natten. Når Mané vender tilbage er der dømt Firmino-fest i et felt nær dig! 
 

Daniel Sturridge: 7 

 
Masser af offensiv kreativitet,og viljelyst, men man kan godt se at tiden og den uendelige mængde skader har sat sit præg på den fysiske udfoldelse. Indhoppet igår, gjorde ham dog ære, da han skaber en pæn mængde uro, og skaber vindermålet som Henderson scorer. Flot bidrag, og et bevis på, at Daniel Sturridge fortjener al hæder og ære for sin tid i Liverpool. Han er en fed type, og jeg håber at han fortsætter med at udfylde supersub-rollen som han gjorde igår.
 

Alex Oxlade-Chamberlain: 5

 
Nu fik Oxlade-Chamberlain kun 10 minutter plus det løse, men gjorde ingen nævneværdig forskel. Jeg er slet ikke så negativ ift. Oxlade-Chamberlain, og kampen mod Leicester var nok ikke repræsentativ for hvad vi kan forvente.

 

James Milner: 6 

 
Giver noget fylde til en Liverpool-midtbane der skal klare førstepresset i Leicesters stormløb i slutningen af kampen. Det var et fint indhop, men så heller ikke meget mere end det.

 

Jürgen Klopp: 7 

 
Endelig fik han den sejr! Efter en rigtig lang september måned, var det befriende at se hvor glad og lettet han var, da Taylor fløjtede af. Man-hug til bænken og ild i øjnene. Klopp har endnu ikke fundet en måde, at nedbringe antallet af defensive fejl, men indskiftningen af Sturridge var godt set. 
 
Jeg tror på Jürgen Klopp. Det gør jeg virkelig. Så længe han afholder sig fra den Rodgers-lignende virkelighedsbenægtelse, og forbliver Jürgen, har han en stor stjerne i min bog. Nu skal gårsdagens u-vending bare blive til en permanent tilstand for Liverpool. Det her kan nemlig blive en rigtig stor sæson, men det kræver kynisme, pragmatisme og fanden-i-voldskhed.
 

Seneste nyheder

BEN WOODBURN: NEXT STOP - UDLÅN

BEN WOODBURN: NEXT STOP - UDLÅN

Den unge waliser Ben Woodburn bragede ind på scenen i sidste sæson, hvor han efter at have imponeret stort i en meget ung alder på U23-holdet fik først uofficiel førsteholdsdebut i pre-season,...

Skrevet af Andreas Brøns Riise

Læs mere


#KOPCAST (24) - NEDSABLINGEN AF PORTO, EUROPEAN TRAVELLING KOP & LFC HER OG NU

#KOPCAST (24) - NEDSABLINGEN AF PORTO, EUROPEAN TRAVELLING KOP & LFC HER OG NU

Så kan du godt kaste dig over weekendens opvask, rengøringen eller en anden aktivitet der tager dig næsten 2 timer. For i denne uge har vi både udvidet panelet, men også udvidet...

Skrevet af Daniel Sichlau
Clark James
Flemming Rasmussen

Læs mere


KARAKTERER: VS. FC PORTO

KARAKTERER: VS. FC PORTO

Af Patrick Pilov   ’We’re back!’   Vi er tilbage i knockout-fasen i Champions League, efter ni års fravær… og hvilken genopstandelse det var! 0-5 på...

Skrevet af LFC Denmark Family

Læs mere


BUSKELYSEN: EUROPÆISK MAGTDEMONSTRATION

BUSKELYSEN: EUROPÆISK MAGTDEMONSTRATION

  Happy Valentines Day, siger jeg bare! ❤️     Før kampen havde jeg et lille håb om en spinkel udesejr, hvis ellers det hele flaskede sig.      Jeg...

Skrevet af Martin Busk

Læs mere