Login

KARAKTERER: NEWCASTLE
  • Skrevet: 02 oktober 2017

Verdens sikreste bet kan placeres når Liverpool spiller fodboldkampe, nemlig at begge hold scorer. 

 

Verdens næstsikreste bet kan placeres når Liverpool spiller mod Newcastle, nemlig at kampen ikke ender 0-0. Opgør mellem de to klubber er endnu aldrig endt uden mål. 

 

De to bets var der sikkert masser af mennesker der hjemtog gevinst på søndag aften. 

 

Liverpool FC tog ingen gevinst. En sløj omgang søndagsbold mod et hold vi naturligvis skal slå. Der var slet ingen grund til andet og problemerne fortsætter dermed for Jürgen Klopps mandskab. 

 

 

Her er karaktererne fra opgøret på St. James' Park:  

 

SIMON MIGNOLET – 6,5

 

Blev ikke sat på de store prøver og kunne næppe for alvor have gjort noget anderledes omkring scoringen. 

 

 

JOE GOMEZ – 5,5 

 

Lidt godt i ny og næ, men mest skidt. Var meget i boldbesiddelse i 1. halvleg, men havde ikke den nødvendige kvalitet i sine indlæg og ramte kun en medspiller i 76,9 procent af gangene, hvilket er for lidt. Blev defensivt overspillet et par gange og virkede nervøs den sidste halve time, efter sit gule kort. 

 

 

JOËL MATIP  – 5,5 

 

Det trækker simpelthen ned, at ham og Lovren - igen - ikke er i stand til at koordinere, afstemme og kommunikere ved det udlignende mål. Forsøgte dog i det mindste at forhindre scoringen. Havde også gode afleveringer fremad i banen ved et par lejligheder. 

 

 

DEJAN LOVREN – 5

 

Under middel. Både grundet miseren med Matip ved Newcastles udligning samt sin manglende scoring. Hvordan kan han undgå at score på sin kæmpestore dobbeltchance i det 23. minut? Clearede dog også bolden på målstregen i kampens begyndelse. 

 

 

ALBERTO MORENO – 6,5 

 

Ok kamp af spanieren. Spillede stabilt bagtil og bidrog godt i offensiven. Som med Gomez i den anden side, manglede der dog kvalitet i indlæggene. 

 

 

JORDAN HENDERSON – 5

 

Kamp nummer 250 i Liverpool-trøjen blev (heller) ikke til topkarakter. Producerede for lidt fremad banen, hvor det mest blev til lidt boldflytteri. Defensivt gjorde han det okay. Nogle vil revse ham og Gini for ikke at lægge pres på Shelvey. Det er dog svært, da man sjældent markerer når man selv er i boldbesiddelse. 

 

 

GEORGINIO WIJNALDUM – 4

 

Headede på stolpen og var endnu engang blot få centimeter fra sit første udebanemål. Elendigt var det, da han ikke spillede Moreno fri i det 24. minut i en god overtalssituation, hvor han bare sendte bolden ud over mållinjen i stedet. Forsvandt (som oftest før) ud af kampen. Vi bliver simpelthen nødt til at se mere! 

 

 

PHILIPPE COUTINHO – 7 – MAN OF THE MATCH

 

Endnu en forrygende kongekasse fra magikeren. Karakteren bliver dog ikke voldsom høj på trods af at være bedste LFC-mand. For heller ikke Coutinho lykkedes med ret meget, på trods af mange forsøg og tiltag. 

 

 

SADIO MANÈ – 4,5

 

Det virker som om magien er forsvundet fra Manés fødder i øjeblikket. Det var hverken meget man så til ham eller som endte i noget godt, når han prøvede. I en kamp som denne er det Mané man skal se noget ekstraordinært fra. Fortjent udskiftet, det var ikke hans dag. 

 

 

MOHAMED SALAH – 5,5

 

Burde (igen) have scoret et mål. Han skal lære at nette på de nemme muligheder. Det nytter ikke (altid) noget, at være hurtig, hvis ikke der for alvor er slutprodukt på i de konkrete situationer, hvor hastigheden har været en faktor. 

 

 

DANIEL STURRIDGE – 3,5 

 

Det var altså sløjt. Når en mand får muligheden i startopstillingen, så skal en mand slå til. Mistede ufokuseret bolden i forbindelse med scoringen, brændte en stor mulighed i starten af 2. halvleg og løb i offside-fælden flere gange. Skidt indsats. 

 

 

 

 

SUBS:

 

 

ROBERTO FIRMINO ('74) – 5,5 

 

Fik et stort kvarter, men gjorde ikke et stort væsen ud af sig. 

 

 

DOMINIC SOLANKE ('74) – 6,5

 

Havde måske kunne gøre en forskel hvis han havde fået 5-10 minutter mere på banen. Virkede spillelysten og med stort gå-på-mod. Holdt fint fast i bolden og bidrog positivt til det tryk, LFC forsøgte på at etablere. 

 

 

ALEX OXLADE-CHAMBERLAIN ('84) – UB

 

Fik igen kun små 10 minutter. Det er svært at gøre en forskel på så kort tid, men fik dog tilspillet sig en hovedstødschance kort før tid. 

 

 

JÜRGEN KLOPP – 5,5

 

Startopstillingen var okay. På forhånd gav det mening at udelade TAA, Can og Firmino, ovenpå deres respektive indsatser mod Spartak Moskva. 

 

Det er også svært for Klopp at score målene fra sidelinjen og hans grå hår over de oplagte chancer der misbruges, må være mindst ligeså frustrerende for ham, som de er for os. 

 

Var der igen tale om for sene indskiftninger? Firmino og Solanke var klar på sidelinjen med godt 20 minutter tilbage, men grundet manglende spilstop, blev det fra det 74. minut. Det havde klædt ham at sætte dem ind med en halv time tilbage. 

 

Indsatsen fra Klopp og det øvrige trænerteam må komme på træningsbanen. Her var der ikke meget der tydede på, at defensiv organisation og offensiv tur-i-den, har været på programmet frem mod søndag. 

 

 
 

Seneste nyheder

BEN WOODBURN: NEXT STOP - UDLÅN

BEN WOODBURN: NEXT STOP - UDLÅN

Den unge waliser Ben Woodburn bragede ind på scenen i sidste sæson, hvor han efter at have imponeret stort i en meget ung alder på U23-holdet fik først uofficiel førsteholdsdebut i pre-season,...

Skrevet af Andreas Brøns Riise

Læs mere


#KOPCAST (24) - NEDSABLINGEN AF PORTO, EUROPEAN TRAVELLING KOP & LFC HER OG NU

#KOPCAST (24) - NEDSABLINGEN AF PORTO, EUROPEAN TRAVELLING KOP & LFC HER OG NU

Så kan du godt kaste dig over weekendens opvask, rengøringen eller en anden aktivitet der tager dig næsten 2 timer. For i denne uge har vi både udvidet panelet, men også udvidet...

Skrevet af Daniel Sichlau
Clark James
Flemming Rasmussen

Læs mere


KARAKTERER: VS. FC PORTO

KARAKTERER: VS. FC PORTO

Af Patrick Pilov   ’We’re back!’   Vi er tilbage i knockout-fasen i Champions League, efter ni års fravær… og hvilken genopstandelse det var! 0-5 på...

Skrevet af LFC Denmark Family

Læs mere


BUSKELYSEN: EUROPÆISK MAGTDEMONSTRATION

BUSKELYSEN: EUROPÆISK MAGTDEMONSTRATION

  Happy Valentines Day, siger jeg bare! ❤️     Før kampen havde jeg et lille håb om en spinkel udesejr, hvis ellers det hele flaskede sig.      Jeg...

Skrevet af Martin Busk

Læs mere