Login

KARAKTERER: SEVILLA
  • Skrevet: 22 november 2017

Dagen derpå er det en mærkelig følelse man sidder tilbage med. 1 point i Sevilla er isoleret set et ganske fint point at få, men måden det skete på var fuldkommen latterlig. Liverpool spillede muligvis sæsonens bedste 45 minutter før pausen, hvor det ene angreb efter det andet bølgede ned mod Sergio Rico i hjemmeholdets mål, mens man efter pausen så et fuldstændigt forstenet hold, der var statister i Sevillas inferno. 

 

Her er karaktererne - som bestemt ikke har været nemme at uddele - ovenpå gårsdagens vanvidskamp.

 

LORIS KARIUS: 7

Den tyske keeper har stået samtlige af Champions League-opgørene indtil nu og i går var med afstand hans bedste optræden. Flere gode indgreb før pausen og et enkelt i anden halvleg giver tyskeren et 7-tal, selvom jeg forventer, at en målmand med lidt mere kamptræning redder den sidste og sikrer os alle 3 point. 

 

JOE GOMEZ: 5.5

Jeg kan godt lide Gomez og jeg kan sagtens se, at han har en masse spændende kvaliteter - han er bare ikke højre back. I aftes havde han faktisk mange gode aktioner, men de første 20 minutter og de sidste 10, der så han ikke alt for komfortabel ud. Jeg håber snart, at vi får ham at se i det centrale forsvar. 

 

DEJAN LOVREN: 7

Hvor er det dog ærgerligt at vi på den måde falder sammen på en aften, hvor Dejan Lovren rent faktisk viser, at han godt kan stå distancen i en kamp af allerstørste betydning. Kroaten var fantastisk i duelspillet, kom først på næsten alle indlæg og dødbolde, mens han i første halvleg også viste god boldomgang. 

 

RAGNAR KLAVAN: 6.5

Sammen med Lovren gjorde de to det fint som stopklodser nede bagved, selvom Klavan ikke var helt lige så dominerende som sin forsvarsmakker. Dette kan også have noget at gøre med, at han skulle babysitte Alberto Moreno.

 

ALBERTO MORENO: 2.5

Det var desværre den gamle Alberto Moreno, der lige kiggede frem i aftes. Allerede i første halvleg sad man med følelsen af, at han var en af de få, der ikke havde ramt dagen - bedst eksemplificeret i et dumt og unødvendigt gult kort hen mod slutningen af halvlegen. I anden omgang gik det helt galt. I bedste EL-finale-stil var han ved at koste efter blot 17 sekunder og som minutterne gik blev det værre og værre. Et dumt frispark ude i siden, som resulterer i et indlæg, hvor hans mand kommer forrest og bringer Sevilla på 1-3. 8 minutter senere: Moreno fumler med bolden og laver et kluntet straffespark. Spanieren kostede to mål og blev med rette flået ud kort tid efter. 

 

Skidt præstation, men jeg tror på, at han kan rejse sig igen. Nu håber jeg dog på en kort pause og en chance til Andy Robertson på lørdag. 

 

JORDAN HENDERSON: 3

Jeg sad i #KopCast mandag aften og forsvarede vores kære kaptajn, Jordan Henderson efter at han har været udsat for en del kritik i denne her sæson og jeg havde en fin smag i munden i første halvleg. 

Efter pausen fik piben dog en helt anden lyd. Magen til anonym præstation af en Liverpool-kaptajn, når lokummet virkelig brænder skal man lede længe efter. Han sad bagefter i flere vigtige situationer, tabte samtlige dueller - både i luften og på jorden - og begik fem frispark. 

Jeg tager tit mig selv i at tænke "hvis skyld er det, at forsvaret ser så dårligt ud?". I aftes spillede forsvaret mand for mand (på nær Moreno) en rigtig fornuftig kamp - det samme gjorde Karius, så hvad gik egentlig galt? Pilen peger på manden der skal beskytte forsvaret, kun ramte 55 % af sine afleveringer rigtigt og som sagt ikke vandt en eneste tackling eller duel kampen igennem, Jordan Henderson. 

Jeg er ikke fan af at hænge enkelte ud, men Henderson er jeg rigtig skuffet over, når det kommer til manglende lederskab og i går var et "prime example". Jeg håber at se en reaktion fra ham og resten af holdet lørdag aften.

 

GINI WIJNALDUM: 5.5

Fungerer rigtig fint som bindeleddet mellem forsvar og angreb i første halvleg og laver også en flot assist til det første mål, men falder efter pausen helt ud af kampen og bliver denne her anonyme spiller, som han så ofte bliver når vi spiller på udebane. Det er en mystisk ting med Gini og jeg beder til, at han snart får brudt stimen uden scoringer på udebane - det kan være at det løsner ham op. 

 

PHIL COUTINHO: 6

Skarpe dødbolde for engangs skyld og en god stikning til Mo Salah i første halvleg, men ellers var det småt med genialiteterne fra Coutinho, som ikke fik tur i den og muligvis var mest usynlige Liverpool-mand efter pausen. Vi snakker om ledertyper og om spillere, der skal gå forrest og her forventer jeg mig også mere af Coutinho, som skal sørge for, at vi holder bedre fast i bolden i pressede perioder. 

 

MOHAMED SALAH: 5

Ovenpå al hypen, ramte Salah muligvis sin dårligste kamp i Liverpool-trøjen. Alt er tilgivet, men det var ikke en stor kamp af egypteren i Sevilla, som med lidt held kunne have lavet Liverpools fjerde scoring både før og efter pausen. 

 

ROBERTO FIRMINO: 8.5 - MAN OF THE MATCH

Back to scoring goals! 

Firmino var ekseptionel i første halvleg, hvor han fuldstændig styrede showet og var med i alle tre Liverpool-scoringer med 2 mål og en assist. Vores nummer 9 fortsatte med sit utrættelige presspil efter pausen, som udløste flere farlige situationer, som drengene dog desværre ikke formåede at omsætte til mål. Stor kredit til Bobby, som forhåbentlig kan lade gårsdagens kamp være startskuddet til et forbedret slutprodukt.

 

SADIO MANÉ: 7.5

En anden spiller, der også har modtaget en smule kritik på det seneste, er Sadio Mané. Senegaleseren viste dog i første halvleg, at han er en af vores allervigtigste spillere. Hans hurtighed, energi og direkthed gør os til en massiv trussel. Med lidt held får han også tildelt et straffespark til sidst i kampen, som kunne have afgjort tingene. 

 

SUBS:

 

JAMES MILNER: 5.5

Kom ind på et svært tidspunkt i kampen, hvilket hans præstation også bar præg af. Tempoet lod til at tynge Milner, som ikke var imponerende i boldomgangen, men trods alt gav os noget mere defensiv stabilitet. 

 

EMRE CAN: 6.5

Leverede et rigtig fint indhop, hvor han bragte noget tiltrængt energi på midten, som blandt andet resulterede i et farligt kontrastød, hvor han var centimeter fra at finde en helt fri Sadio Mané. Han kunne dog også have skudt selv og i bagklogskabens klare lys, så skulle den situation have resulteret i en scoring. 

 

ALEX OXLADE-CHAMBERLAIN: UB

Kom ind til sidst, men havde ikke nok tid på banen til at blive bedømt. 

 

JÜRGEN KLOPP: 5.5

Han sætter holdet rigtigt op til kampen og vi starter som lyn og torden. Efter pausen kommer drengene dog ikke ud og vi ligner et hold med 11 forstenede spillere det første kvarter. 2 personlige fejl koster os de første to reduceringer og hvem bærer ansvaret for det? Det er svært at se hvad vores manager skulle kunne gøre ved det - men på den anden side vil argumenterne være der for, at han skulle have leveret en bedre "team talk", så drengene kommer bedre forberedt ud efter pausen. Jeg vælger dog at se på det sådan, at vi med de erfaringer vi har gjort os med Sevilla efterhånden, jo godt ved hvad de kommer med efter pausen. Men vi lader det ske alligevel.

 

Klopp reagerer ved at sætte de rette folk ind (Can og Milner) for de rette folk (Coutinho og Moreno). Men måske han også skulle have overvejet at kigge i retning af vores kaptajn? Det er nemt at være bagklog og det er svært at bedømme vores manager ovenpå en kamp som denne. Han ender med en karakter lige under middel, som afspejler, at han bestemt ikke brillierede, men trods alt reagerede på flere af de rigtige ting undervejs. 

Seneste nyheder

#KOPCAST (24) - NEDSABLINGEN AF PORTO, EUROPEAN TRAVELLING KOP & LFC HER OG NU

#KOPCAST (24) - NEDSABLINGEN AF PORTO, EUROPEAN TRAVELLING KOP & LFC HER OG NU

Så kan du godt kaste dig over weekendens opvask, rengøringen eller en anden aktivitet der tager dig næsten 2 timer. For i denne uge har vi både udvidet panelet, men også udvidet...

Skrevet af Daniel Sichlau
Clark James
Flemming Rasmussen

Læs mere


KARAKTERER: VS. FC PORTO

KARAKTERER: VS. FC PORTO

Af Patrick Pilov   ’We’re back!’   Vi er tilbage i knockout-fasen i Champions League, efter ni års fravær… og hvilken genopstandelse det var! 0-5 på...

Skrevet af LFC Denmark Family

Læs mere


BUSKELYSEN: EUROPÆISK MAGTDEMONSTRATION

BUSKELYSEN: EUROPÆISK MAGTDEMONSTRATION

  Happy Valentines Day, siger jeg bare! ❤️     Før kampen havde jeg et lille håb om en spinkel udesejr, hvis ellers det hele flaskede sig.      Jeg...

Skrevet af Martin Busk

Læs mereKARAKTERER: VS. SAINTS

KARAKTERER: VS. SAINTS

Af Frederik Fonnesbech-Wulff   ”That’s how an away game should be”.   Sådan sagde vores allesammens yndlings-Gaffer - Jürgen Klopp i post-match-pressekonferencen efter...

Skrevet af LFC Denmark Family

Læs mere