Login

KARAKTERER: SOUTHAMPTON
  • Skrevet: 20 november 2016

Det var en af de kampe, som burde have kastet tre point af sig, for spillet og chancerne var der til det. Når ikke man griber sin chance og spiller den, bliver det undertiden ikke til en sejr, og derfor var et point og en nulløsning hvad vi måtte tage til takke med – selvom chancerne var der til sejren.

 

Loris Karius – 6.5

Det endte ikke med at koste, men jeg er næppe den eneste der gerne vil se Loris Karius være fuldstændig no nonsense i sine indgreb. Det er bedre end Mignolet, og han blev ikke testet ofte, men jeg ser ham gerne gå ud og gribe det indlæg han bokser, da det giver en masse usikkerhed nede bagfra når ikke han gør det. På en ret uprøvet dag på kontoret skal der dog ikke skrives spalte op og spalte ned om vores tyske målmand, og jeg er overbevist om at vi snart skal få set en masse godt fra ham i fremtiden.

 

Nathaniel Clyne – 7.5

Vi plejede at sige at Nathaniel Clyne altid spiller til “7 ud af 10”, og englænderens tårnhøje bundniveau er netop en af hans karakteristika. Jeg vil advokere for, at bundniveauet nu er tættere på ”8 ud af 10” end føromtalte 7, og det siger alt at han selv på en sløv dag på kontoret formår at gøre sig bemærket. Det er en fryd at overvære kampe med Clyne på banen, og lidt af en overset velsignelse at han stort set aldrig er skadet, og dermed er et af de første navne på holdkortet uge efter uge. Well in there, Nathaniel!

 

Dejan Lovren – 8 – Man of the Match

Dejan Lovrens tid i Liverpool har til tider været turbulent, og den kroatiske klippe har måttet lægge ører til meget. Derfor er det kun på sin plads at hylde manden, når han som nu er i storform og virkelig viser hvorfor han blev hentet til fra netop Southampton i sin tid. Der blev holdt clean sheet, hvilket i allerhøjeste grad skal tilskrives en flot indsats fra Dejan Lovren og Joel Matip i midterforsvaret, som var contender til at tage MotM-titlen. Den ro der skabes i midterforsvaret er alfa omega for det der skal bygges her, og et rent lagen pynter altid.

 

Joel Matip – 8

Den ghanesiske forsvarsgeneral var nok engang en udelt fornøjelse at overvære, ved siden af Dejan Lovren, i hvad der må betegnes som et ganske sikkert og stabilt forsvar efterhånden. Matip er en seriøs gevinst for den defensive organisation, og var i går god til at lukke Redmond helt ned i størstedelen af kampen. Hans stil er meget rolig, og det virker til at Klopp i Matip har fundet manden han vil bygge sit midterforsvar op omkring. Som det ser ud nu, er Dejan Lovren det helt rette valg ved siden af.

 

James Milner – 7

Havde en fortrinlig kamp, uden at være prangende. Milner spiller den venstreback som havde han gjort det hele sin karriere, og det er svært ikke at være bare lidt imponeret over hvordan han går til opgaven. Havde flere fortrinlige løb ude på fløjen, og supportede det offensive spil efter bedste evne. Havde ikke vanvittigt meget at se til bagtil, men var der når det gjaldt. Det ligner at Milner fortsat bliver ved at være førstevalg på VB, og det kommer Moreno formentlig ikke til at ændre på foreløbigt.

 

Gini Wijnaldum – 7

Karakteren havde været højere hos Gini, hvis han var lykkedes med mere af de mange ting han fint igangsatte. Det var rart at se Gini som en aktiv spiller, der byggede op, og som turde tage chancer. Kunne med lidt held sagtens have fået en assist eller scoring, og havde egentlig fortjent en. For første gang følte jeg, at vi for alvor så glimt af den Wijnaldum som Klopp har købt ind fra Newcastle, og jeg er overbevist om at vi får en god spiller i ham, når først han får bidt sig fast på midtbanen.

 

Gini gjorde positivt væsen af sig, i gårsdagens opgør på St Mary's

Gini gjorde positivt væsen af sig, i gårsdagens opgør på St Mary’s

 

Emre Can – 6

Den tyske midtbanemotor har haft lidt svært ved at genfinde formen efter sin skade, og gårsdagens indsats var ikke en der går over historiebøgerne. Der mangler noget, et touch, overblikket, og det var det manglende overskud på midtbanen der langt hen ad vejen var grund til, at der ikke blev scoret på Fraser Forster. Cans link up med resten af holdet manglede for meget, og jeg kunne godt se Can glide ud af startelleveren når Lallana er klar igen.

 

Jordan Henderson – 6

Det samme der er begrundelsen for Can, kan langt hen ad vejen genbruges når Jordan Hendersons kamp skal beskrives i går. Den tendens til at forsvinde ud af kampen, og løbe rigtig mange forgæves meter, er desværre en der hænger ved Hendo, som han ikke rigtig kan give slip på. Det er en skam, for det forventes at der skal trækkes mere fra kaptajnen, og på dage som i går er det ikke Henderson der går forrest – desværre. Dog var præstationen ikke så dårlig at han faldt igennem.

 

Philippe Coutinho – 7

Philippe Coutinho var træt i går. Meget træt. 170 landskampsminutter sad tydeligt i kroppen på den vævre brasilianer, men han overkom det på fornem vis, og leverede en ganske godkendt indsats. En skam at han heller ikke fik bygget mål på, for tegningen til en god kamp var der. Det kendetegnede dog lidt ”stolpe ud”-kampen, at Coutinho heller ikke lykkedes med målene, og derfor blev det til en målløs affære for PC10.

 

Sadio Mane – 6.5

Sadio Mané ville gerne vise en masse, men havde slet ikke heldet med sig i gårsdagens opgør. Der gives klart point for at ville vise en masse, men der manglede en del før vi er oppe på det niveau vi forventer af Sadio Mané. Kampen var ikke dårlig fra senegaleseren, men det vil – ligesom de fleste på den offensive del af holdet – ikke være en mindeværdig kamp der bliver kigget tilbage på.

 

Roberto Firmino – 6.5

Bobby F ville gerne en masse, men der manglede slutprodukt i går. Navnlig den store afbrænder som endte med at koste point vil nage Firmino, men den generelle kamp fra Firmino, som også faldt temmelig let på St Mary’s. Lidt en skam at Firmino fik fuld kamp, for Sturridge kunne med fordel have været sat på banen tidligere.

 

Daniel Sturridge (ind ’78) – 7 Sådan Danny! Det var det vi ville se, og det er en skam at det ikke blev til mål også, for det havde han fortjent. Det kunne tyde på at der måske er åbnet for en dør til Studge, og det bliver spændende at se om Klopp sætter ham på toppen til weekendens kamp.

Divock (ind 90+’1) – UB Fik ikke mulighed for at præge kampen, og bliver ikke bedømt.

 

Klopp – 6

Den med afstand største anke jeg har imod Jürgen Klopp er hans manglende indskiftninger tidligt i kampen. I går var det ret tydeligt, at der ikke var meget der virkede, og det undrer mig derfor at der ikke bliver skiftet ud umiddelbart efter pausen. Indskiftningen af Origi er ligeledes alt for sen, og det virker som om Klopp havde lidt for stor tiltro til de udvalgte 11 på banen. En skam, for der burde have været tre point med hjem til Anfield og Merseyside.

Seneste nyheder

KARAKTERER: WATFORD

KARAKTERER: WATFORD

Liverpool fik besøg af Watford, der ikke har scoret på udebane i de seneste 4 kampe, og har tabt 7 ud af deres sidste 8 udekampe. Omvendt står Liverpool rigtigt godt på hjemmebane for tiden, og...

Skrevet af LFC Denmark Family

Læs mere


BUSKELYSEN: VÆRDIGT GENBRUG

BUSKELYSEN: VÆRDIGT GENBRUG

“Snow is falling, all around me, players playing, having fun - It's the season for love and understanding - Salah four, Watford none…”   Kort før jul, helt nøjagtig den 20....

Skrevet af Martin Busk

Læs mere


NEDTAKT: MO SALAH & LIVERPOOLS FANTASTISKE KOLLEKTIV

NEDTAKT: MO SALAH & LIVERPOOLS FANTASTISKE KOLLEKTIV

Når selv garvede fodboldfolk som Stevie G mangler ord til at beskrive Salah’s præstationer, så tilkommer det heller ikke mig at forsøge, men alligevel er der kun én passende ting at...

Skrevet af Thorsten Kjeldsen

Læs mere


THE EUROPEAN REDS TRIVES SOM UNDERDOG

THE EUROPEAN REDS TRIVES SOM UNDERDOG

Da City røg op af bowlen, føltes det for mange som et jordskælv, og de fleste rødes humør røg ned omkring nul. Hvis der findes nogen, som skal graves frem fra de mentale murbrokker,...

Skrevet af Thorsten Kjeldsen

Læs mere


#KOPCAST (26) - SKUFFELSEN MOD UNITED & CL-LODTRÆKNING TIL 1/4-FINALERNE

#KOPCAST (26) - SKUFFELSEN MOD UNITED & CL-LODTRÆKNING TIL 1/4-FINALERNE

Av. Weekendens derby var ikke noget sjovt nederlag at sluge, men vi kan ikke komme udenom kampen, selvom vi helst gerne vil glemme alt om den. Til at hjælpe os med at komme ovenpå, har vi inviteret Mikkel Lund...

Skrevet af Daniel Sichlau
Clark James

Læs mere