Login

KARAKTERER: SPARTAK MOSKVA
  • Skrevet: 27 september 2017


 

Spartak Moskva skulle virkelig have haft en røvfuld, både i forhold til deres lave niveau, men i særdeleshed også på grund af den farceagtige krampesyge som alle skulle spille med på. Latterligt dommerarbejde, men vi har kun os selv at takke, for at der overhoved var grund til at fake den ene og den anden krampe. Her er karaktererne fra opgøret.
 
 

Loris Karius: 3 

Når man er så heldig, at møde dårlige hold som Spartak Moskva, så er der sjældent meget at lave for keeperen. Den ene gang Loris Karius skulle være på plads, vælger han at være håbløst placeret. Det frispark skulle reddes, og det gjorde Karius ikke. Derfor består han ikke. 
 

Trent Alexander-Arnold: 7

Jeg får mere og mere fidus til Trent. Selvom han stadig er en ung knægt, så erder meget god fodbold i hovedet på ham. Han har et godt flow med bolden, et fint overblik og så er han faktisk offensivt engageret, når det behøves. Jeg var tilfreds.
 

Joel Matip: 6

Der var ikke meget at lave, men det der var, det sørgede Matip for at få løst nogenlunde. Godkendt.
 

Dejan Lovren: 6.5

Var det lige en god kamp fra Dejan Lovren? Enten siger det noget om, hvor dårlig modstanden var, eller også var det bare en Lovren, der faktisk kunne bidrage positivt til organisationen. For en gangs skyld råbte jeg ikke ad Lovren. Det var helt befriende...
 

Alberto Moreno: 7

En af banens bedre spillere. Gjorde meget rigtigt, og var på dupperne hele kampen igennem. Jeg vil rigtig gerne tro på ham, men jeg vil gerne se det her niveau i en periode på 2-3 måneder, før jeg er overbevist for alvor. Gårsdagens kamp havde han dog fin ære af.
 

Emre Can: 4

Jeg forstår ikke de hjerneblødninger Emre Can får. De kommer på de mest ubelejlige tidspunkter, og mod Spartak var der helt slukket på øverste etage. Det blev til 73 (!) minutter med en Can, der havde hovedet under armen. Han skulle have været ude langt før, om ikke andet så for at organisationen fik bare lidt tankekraft bag sig. Tarvelig indsats.
 

Jordan Henderson: 7 

Fin præstation af Henderson. Var i dén grad til stede, og ligner en mand der tankede den fornødne selvtillid med scoringen mod Leicester. Der kan stadig lægges på, men lige nu og her ser det fint ud.
 

Philippe Coutinho: 8 - MAN OF THE MATCH

Igen viser Coutinho sin klasse. Jeg kræver ingen undskyldning, forklaring eller noget. Hvis han kan være lige så kampafgørende som han har været siden sin genkomst, men bare over en hel sæson, så er jeg en meget glad mand. 
 

Sadio Mané: 7 

Det var dejligt at se Mané i aktion. Han kan altså blive en af de bedste i Europa, men det kræver at han for eksempel tager teten mod Spartak, og bare får gjort det af med dem. Perfekt i opspillet til Coutinhos udligning, og generelt en god indsats, men han må virkelig gerne bare gå solo næste gang Liverpool ikke kan få den ind. 3 point er alt, og Mané er et godt bud på en løsning. Mere af ham!
 

Roberto Firmino: 4.5

Kamp nummer 100 for Firmino, men ikke nogen nævneværdig oplevelse. Ih guder hvor skulle han dog have haft en pause. Var slet ikke afgørende eller målfarlig. Han skylder i den grad et mål eller to. 
 

Mohamed Salah: 6

Jeg er, som så mange andre, en anelse irriteret over, at han ikke bare kan score på de simple chancer. Han behøver ikke lave kandidater til Månedens Mål. Mindre kan altså også gøre det. Virkede fint i samspillet med Trent. Kunne dog godt gøre det bedre, især mod så ringe en modstander.
 
 

Daniel Sturridge: 4

Træerne vokser ikke ind i himlen, men jeg havde da håbet at Sturridge ville eksekvere en chance eller to, men forgæves. 
 
 

Gini Wijnaldum: 5

Gjorde hvad han kunne for at sætte gang i sagerne, men var ikke rigtig afgørende. 

 

Jürgen Klopp: 5 

Der var som sådan ikke noget galt med oplægget til kampen. Gameplanen blev fulgt ganske fint. Det var dog noget af en svipser at lade Can spille 5/6-dele af kampen, før han blev skiftet ud. Det var mærkværdigt at hive Mané ud fremfor Firmino. Og så kan der, desværre, stilles spørgsmålstegn ved det intelligente i, at lave rotationsordning på keeperposten, når der nu er så meget uro på netop den position. Det er ikke for at være polemisk, men beslutningen falder tilbage på Klopp, når Karius ikke kan redde et meget simpelt frispark. 
Det er også rigtig dyrt for os at vi ikke kan ramme målet for tiden… Og når alt kommer til alt, så er det trænerens ansvar. Sådan er det. 
 
6 point mod Maribor er nødvendigt. Punktum.
 
 

 

 
 

Seneste nyheder

BEN WOODBURN: NEXT STOP - UDLÅN

BEN WOODBURN: NEXT STOP - UDLÅN

Den unge waliser Ben Woodburn bragede ind på scenen i sidste sæson, hvor han efter at have imponeret stort i en meget ung alder på U23-holdet fik først uofficiel førsteholdsdebut i pre-season,...

Skrevet af Andreas Brøns Riise

Læs mere


#KOPCAST (24) - NEDSABLINGEN AF PORTO, EUROPEAN TRAVELLING KOP & LFC HER OG NU

#KOPCAST (24) - NEDSABLINGEN AF PORTO, EUROPEAN TRAVELLING KOP & LFC HER OG NU

Så kan du godt kaste dig over weekendens opvask, rengøringen eller en anden aktivitet der tager dig næsten 2 timer. For i denne uge har vi både udvidet panelet, men også udvidet...

Skrevet af Daniel Sichlau
Clark James
Flemming Rasmussen

Læs mere


KARAKTERER: VS. FC PORTO

KARAKTERER: VS. FC PORTO

Af Patrick Pilov   ’We’re back!’   Vi er tilbage i knockout-fasen i Champions League, efter ni års fravær… og hvilken genopstandelse det var! 0-5 på...

Skrevet af LFC Denmark Family

Læs mere


BUSKELYSEN: EUROPÆISK MAGTDEMONSTRATION

BUSKELYSEN: EUROPÆISK MAGTDEMONSTRATION

  Happy Valentines Day, siger jeg bare! ❤️     Før kampen havde jeg et lille håb om en spinkel udesejr, hvis ellers det hele flaskede sig.      Jeg...

Skrevet af Martin Busk

Læs mere