Login

KARAKTERER: SPURS
  • Skrevet: 26 oktober 2016

Et komplet ændret Liverpool mandskab siden 2-1 sejren over West brom i weekenden, bød på chancer til en masse reserver samt en håndfuld talenter fra akademiet. Ligeledes stillede Tottenham op med ren reserver med undtagelse af Dier der var eneste genganger. De største navne inkluderede Janssen, Dier, Vorm og Trippier, inden Lamela blev skiftet ind i anden halvleg. På trods af et overtal i possession til London drengene ligner vi det bedste hold, kommer frem til dobbelt så mange chancer og får og scoret tidligt i kampen. Vi ligner efter Sturridge's 2. Mål en sikker vinder men traditionen tro fristes man til at sige, skulle kampen blive spændende efter et meget tvivlsomt straffe med et kvarter igen. Drengene kørte den dog hjem og vi er nu klar til kvart finalen.

 

Mignolet: 7

Efter at have mistet sin plads som 1. valg i buret, var det naturligt at give vores belgiske keeper spilletid i EFL Cup'en. Som udgangspunkt står han en fin kamp med en god redning i første halvleg, men dog uden for alvor at blive testet af Tottenhams reserver, der kommer frem til 9 skud / 5 inden for rammen. Karius står igen i weekenden!

 

Moreno: 6

Som back up til pl's farligste VB, fik vores spanske 'ven' en tiltrængt chance for at vise om han har forbedret sig i defensiven. Ligner den samme spiller vi kender, der med sin hastighed nemt kan udfordre, når vi har bolden, men igen halter med at bidrage til stabilitet når vi skal forsvare.

 

Klavan 5.5

Det lå bestemt i kortene at vores estiske sommersigning primært ville få spilletid i cup-kampe, da han blev hentet ind som backup til vores midterforsvar. Så lidt rusten ud til tider, og bestemt ikke en spiller, der for alvor udfordrer Klopp til at lave ændringer i vores normale start 11'er. Smider unødvendigt en del bolde væk.

 

Lucas: 7.5

I fraværet af kaptajn Hendo (spærret efter gule kort) og vores vicekaptajn Milner - var vores loyale brasilianer valgt som dagens kaptajn. Spiller en rigtig solid kamp, hvor hans kvaliteter i at læse spillet og bryde ind på de rigtige tidspunkter, giver en tiltrængt ro i en lidt alternativ bagkæde. Man tænker nemt at Lucas får flere kampe i de bagerste rækker, nu hvor vores midtbane er ved at være rigtig stærkt besat. En luksus breddespiller, der viser den rigtige attitude og tager ansvar når det kræves.

 

Alexander-Arnold: 7

Efter en forrygende start på u23-holdet med en masse flotte præstationer og krydret med et par flotte mål, fik vores unge scouser, velfortjent sin første start på vores bedste mandskab. Med en god portion selvtillid og et godt drive, gik han friskt ind til opgaven. Laver halvtidligt i kampen en grov takling der udløser et gult kort, men udover det viser han sit store talent gennem 70 minutter, med en flot præstation både defensivt og offensivt. Rart at se en ung spiller træffe de rigtige beslutninger og bidrage til den ro man modsat manglede i den venstre del af forsvaret.

 

 

 

Stewart: 7

Starter lidt under middel, men kommer meget bedre ind i kampen med tiden og gør det godt som 6'er på midtbanen. Kan ikke helt finde ud af om han har en fremtid på førsteholdet, men det er virkelig også nogle prominente navne han er oppe imod. Endte dog med imponerende 12 bolderobringer, da stadionuret rundede 93 minutter.

 

Ejaria: 6

Får også sin debut som starter på det bedste mandskab, efter en lang række solide præstationer på Beale's U23 mandskab. Mangler lidt kvalitet i flere omgange og får ikke helt fundet sin plads på en noget alternativ midtbane. Der gemmer sig et kæmpe talent i Ejaria, og med den rette udvikling kunne han godt blive en del af 1. holdstruppen om et par år. Håber han får flere kampe i denne sæson.

 

Wijnaldum: 7.5

Løber så mange af de usynlige meter, og er nok den spiller, der mest binder holdet sammen i en kamp som den i går. Fedt at se ham i en lidt mindre fastlåst rolle, og tror med tiden han kan blive en sand gevinst for vores mandskab. God assist til Sturridge's 2. Mål. Presser bestemt Klopp i, at skulle tænke over hvem der starter på midten mod Crystal Palace i weekenden.

 

Grujic: 6

Det er lidt som om at han prøver for hårdt, men det kan også hænge sammen med den manglende kamptræning. Bliver noteret for assist på det første mål og viser ind i mellem glimt af hvorfor han var spået som det største talent i Serbien.

 

Origi: 8

Ligner i store dele af kampen Man Of the match! Burde være noteret for 2 assists, men med spildte chancer må de stats vente med at tikke ind på kontoen. Hans hurtighed er en konstant trussel og han har et par virkelig gode raids ned af højre kanten. Hvis vi bare kunne stille med 4 angribere så var han et sikkert navn på kortet hver uge! Bliver erstattet af Ings.

 

Sturridge: 8 - MAN OF THE MATCH

Hvor er det dog dejligt at se ham danse igen! Med 2 mål stjæler han titlen som kampens spiller, på trods af at han gerne skal være lidt skarpere foran målet. God målnæse på det første mål, men også lidt for koldt et højre ben. I anden halvleg viser han igen nogle af de her klassiske afslutninger som kun han kan!

Hvis han får lidt spilletid i PL må man krydse fingrer for at han ender sin måltørke, der snart strækker sig til 700 minutter i ligasammenhæng!

 

 

 

SUBS:

 

Clyne: 6

Solid som altid. Man tænkte han måske havde brug for en lille pause, men den mand er jo fit som bare fanden. Burde være fast mand på det engelske landshold i min optik.

 

Ings: 6

Dejligt at se ham tilbage. Synd han ikke får lukket kampen. Har ellers været 'On Fire' for U23. Med sin hastighed, kynisme og gode teknik skal målene nok rulle ind såfremt han får spilletid.

 

Can: UB

Havde håbet at se ham på banen før 89'.

 

Klopp: 7

Er begejstret over vores tyske mastermind giver alle en chance for at få noget spilletid, selv om vi er i stand til at stille med vores stærkeste personale. Det giver alle viden om, at man er en del af holdet, og giver forhåbentlig endnu mere blod på tanden til vores youngsters. Kunne måske have bragt en Can i spil efter deres reduceringen, for at få lidt mere kontrol over kampens sidste kvarter.

 

Anfield 6.5

Så snart der bliver angrebet mod Kop End, så bliver støjen forhøjet med adskillige decibel. Og den YNWA før kampen giver stadig gåsehud nu!

 

Karaktererne var denne gang givet af Ian Thomas Hawkesworth, som var på plads på Anfield.

Seneste nyheder

KARAKTERER: WEST HAM

KARAKTERER: WEST HAM

Januar og februar 2017 var nogle sjældent trælse måneder som Liverpool-fan efter et ellers fremragende efterår i 2016. Jeg havde frygtet, at det samme ville ske i denne omgang - især efter...

Skrevet af Christian Nordenskjold

Læs mere


BUSKELYSEN: FODBOLD MED FORMAT

BUSKELYSEN: FODBOLD MED FORMAT

Endnu en sejr!    28 kampe spillet. Sæsonsejr nummer 16 i PL. 9 ‘irriterende’ uafgjorte kampe og blot 3 nederlag. Det smækker os - ihvertfald midlertidigt - direkte ind på 2....

Skrevet af Martin Busk

Læs mere


BEN WOODBURN: NEXT STOP - UDLÅN

BEN WOODBURN: NEXT STOP - UDLÅN

Den unge waliser Ben Woodburn bragede ind på scenen i sidste sæson, hvor han efter at have imponeret stort i en meget ung alder på U23-holdet fik først uofficiel førsteholdsdebut i pre-season,...

Skrevet af Andreas Brøns Riise

Læs mere


#KOPCAST (24) - NEDSABLINGEN AF PORTO, EUROPEAN TRAVELLING KOP & LFC HER OG NU

#KOPCAST (24) - NEDSABLINGEN AF PORTO, EUROPEAN TRAVELLING KOP & LFC HER OG NU

Så kan du godt kaste dig over weekendens opvask, rengøringen eller en anden aktivitet der tager dig næsten 2 timer. For i denne uge har vi både udvidet panelet, men også udvidet...

Skrevet af Daniel Sichlau
Clark James
Flemming Rasmussen

Læs mere


KARAKTERER: VS. FC PORTO

KARAKTERER: VS. FC PORTO

Af Patrick Pilov   ’We’re back!’   Vi er tilbage i knockout-fasen i Champions League, efter ni års fravær… og hvilken genopstandelse det var! 0-5 på...

Skrevet af LFC Denmark Family

Læs mere