Login

Karakterer: Stoke
  • Skrevet: 29 november 2017

Der var før kampen flippet gevaldigt op og ned på startopstillingen, til stor gru hos mange fans. Kampen bød sandelig også på alle mulige grunde til at lukke øjnene og håbe på det bedste, men da en vis egypter mødte op til festen, blev alt andet ligegyldigt…

 

 

Simon Mignolet: 4,5

Man kan ikke dumpe en keeper der holder clean sheet, og helt så langt nede havde vi heller ikke været hvis han havde lukket en enkelt ind. Havde han fået det røde kort, som vi vel alle - uanfægtet billedkvalitet - kan blive enige om han skulle have haft, havde sagen været en hel anden. Indgrebet var skrækkeligt, og endnu et godt billede på at Migs med rette kunne være fortid i Liverpool til sommer.

 

Alberto Moreno: 6

Var hverken outstanding eller faldt igennem. Havde nogle fortrinlige passager kampen igennem - særligt en challenge på Shaqiri, men faldt lidt mere ud af kampen som den skred frem - og Stoke skiftede formation.

 

Joel Matip: 6

Spillede ikke sin bedste kamp, og var ikke helt uden skyld i episoden hvor Mignolet indkasserede sin advarsel. Havde en infight med landsmanden Choupo Moting, og var derudover ikke sindssygt sikker i sine indgreb kampen igennem.

 

Dejan Lovren: 7

Havde styr på Crouch kampen igennem, og formåede at tage over for Matip og udfylde rollen mere fyldestgørende. Et stærkt comeback fra Lovren, som bestemt havde sin andel i at nullet blev holdt.

 

Joe Gomez: 7,5

Gjorde sig gældende både offensivt og defensivt, og havde en ikke uvæsentlig rolle i et flot overlap på 1-0 målet, hvor bolden akkurat ikke krydsede stregen. Fik samtidig lukket ned i højre siden, og står efterhånden i erindringen som et stærkt og brugbart alternativ til højrebacken.

 

Emre Can: 6,5

God kamp fra vores tyske midtbanemotor, som lagde tonen an fra tidligt i kampen. Får assisten på 3-0 målet, og får både afsluttet udefra og er involveret i kampen på midten. Trækker en advarsel, men spiller ellers en solid kamp på midten.

 

Alex Oxlade-Chamberlain: 6,5

Ville gerne ud og involvere sig på højrefløjen, hvilket hans aflevering til Gomez på 1-0 målet bevidner. Havde nogle fine aktioner kampen igennem, men kunne - meget symptomatisk for sin Liverpool-tid til nu - ikke rigtig få sat sit eget præg på kampen. Blev pillet ud efter 66 minutter for James MIlner, og fik - ligesom sine to medspillere på midten - en advarsel.

 

Gini Wijnaldum: 6,5

Næppe en stand-out performance, meget i tråd med dem vi har vænnet os til fra den hollandske midtbanemand, som bare er bedst på hjemmebane. Skal have ros for sit forsøg på frisparket, som kunne have endt måltørken, men måtte se Grant pille den i Stoke-buret. En habil præstation, og en gul billet med hjem fra den.

 

Sadio Mane: 8

En begivenhedsrig affære for den senegalesiske stjernespiller. I første halvleg kunne han gøre arbejdet færdigt efter rigtig godt opspil fra Solanke, og han kunne ligeledes notere sig for en assist til Salahs dødbringende 2-0 flugterscoring. Bliver pillet en halv karakter ned for at brænde den oplagte friløber som reelt set kunne have lukket kampen i første halvleg, men ramte som bekendt stolpen. Skiftet ud i 89. minut for Henderson.

 

Roberto Firmino: 7

En stille sliderpræstation fra manden der løber et utal af meter som få ser men mange taler om. Gjorde dog fin figur, da han undlod at prikke Manes bold i mål, og satte Salah afsted med en fin lobbet aflevering fremad. Endnu en god præstation fra Firmino.

 

Dom Solanke: 7

En assist på sin debut må siges at være mere end godkendt, og det var endda en pæn en af slagsen. Brænder en temmlig stor chance i en ellers fremragende første halvleg, og blev skiftet ud efter lidt over en times spil efter 20 minutter uden han formåede at bide sig fast. Kunne med lidt held have fået en assist mere fra Mane, og viste helt bestemt lovende takter, og bør klart være med i overvejelserne til start-elleveren i de mindre kampe og januars FA Cup.

 

 

SUBS

 

Mohamed Salah: 9 - MAN OF THE MATCH

HE CAN DO IT ON A COLD WEDNESDAY NIGHT IN STOKE! Så ofte når vi bliver bedt om at bedømme indskiftede spillere, holdes hånden over dem - der er bred konsensus om, at det ikke bare er sådan lige at komme ind og sætte sit præg på en fodboldkamp. Det vil Mohamed Salah skide på. Ind fra bænken med knap 25 minutter igen, og bang bang, fra hvad der lignede en kommende 1-1 til en klokkeklar 0-3. That’s star quality, og aftenens Man of the Match med afstand. At mål nummer to desuden lignede et andet vi så mod Stoke i 2014… Jae, hvad kan jeg sige.

 

James Milner: 6,5

Kom ind og tilbød noget hjælp til en træt midtbane, og fik givet noget af den energi som skubbede holdet frem mod de sidste to scoringer.

 

Jordan Henderson N/A

 

 

Jürgen Klopp: 7,5

Bold decision, Mr Klopp. Credit where credit is due. Det betalte sig at spare spillere, og der var ingen der faldt igennem i dagens prøvelse på den famøse, kolde vinteraften i Stoke. Snarere var der mange spillere som virkede opsatte på at efterlade et godt indtryk, og lægger man dertil de mange startere som blev sparet, er det alt i alt godt trænerarbejde. Sidste år blev der skældt ud over at alt krudtet var opbrugt da juleprogrammet sparkede ind for alvor. I år gør Klopp hvad han kan for at tage højde for netop dette, i et program der sågar er endnu mere pakket. Det må man bare give ros for.

Seneste nyheder

KARAKTERER: WATFORD

KARAKTERER: WATFORD

Liverpool fik besøg af Watford, der ikke har scoret på udebane i de seneste 4 kampe, og har tabt 7 ud af deres sidste 8 udekampe. Omvendt står Liverpool rigtigt godt på hjemmebane for tiden, og...

Skrevet af LFC Denmark Family

Læs mere


BUSKELYSEN: VÆRDIGT GENBRUG

BUSKELYSEN: VÆRDIGT GENBRUG

“Snow is falling, all around me, players playing, having fun - It's the season for love and understanding - Salah four, Watford none…”   Kort før jul, helt nøjagtig den 20....

Skrevet af Martin Busk

Læs mere


NEDTAKT: MO SALAH & LIVERPOOLS FANTASTISKE KOLLEKTIV

NEDTAKT: MO SALAH & LIVERPOOLS FANTASTISKE KOLLEKTIV

Når selv garvede fodboldfolk som Stevie G mangler ord til at beskrive Salah’s præstationer, så tilkommer det heller ikke mig at forsøge, men alligevel er der kun én passende ting at...

Skrevet af Thorsten Kjeldsen

Læs mere


THE EUROPEAN REDS TRIVES SOM UNDERDOG

THE EUROPEAN REDS TRIVES SOM UNDERDOG

Da City røg op af bowlen, føltes det for mange som et jordskælv, og de fleste rødes humør røg ned omkring nul. Hvis der findes nogen, som skal graves frem fra de mentale murbrokker,...

Skrevet af Thorsten Kjeldsen

Læs mere


#KOPCAST (26) - SKUFFELSEN MOD UNITED & CL-LODTRÆKNING TIL 1/4-FINALERNE

#KOPCAST (26) - SKUFFELSEN MOD UNITED & CL-LODTRÆKNING TIL 1/4-FINALERNE

Av. Weekendens derby var ikke noget sjovt nederlag at sluge, men vi kan ikke komme udenom kampen, selvom vi helst gerne vil glemme alt om den. Til at hjælpe os med at komme ovenpå, har vi inviteret Mikkel Lund...

Skrevet af Daniel Sichlau
Clark James

Læs mere