Login

KARAKTERER: SUNDERLAND
  • Skrevet: 02 januar 2017

Den sidste af tre kampe på seks dage, blev ikke – som de to forudgående, særlig succesfuld – i og med det endte i en remis mod The Black Cats på Stadium of Light, i en affære der igen understregede Liverpools sygdom på udebane, mod en af nedrykningskandidaterne. 

To tabte point for Klopps tropper, der dermed forspildte en gylden mulighed for at lægge pres på Chelsea, samtidig med at man tillod de øvrige bejlere til top 4-placeringerne, at nærme sig 2. pladsen. 

 

Her er karaktererne fra kampen. Der skal hele tiden skelnes til sagligheden i både tal og stats og verdens nemmeste ting, ville være at give alle involverede spillere et 3-tal for udsagnet om at være utilstrækkelig på dagen. Karaktererne her, er dog uddelt uden de sort-hvide betragtninger, som typisk melder sig når Liverpool ikke har levet op til forventningerne. 

Var det endt i et nederlag, var det måske endt værre for flere af spillerne, men vi kom trods alt af sted med en uafgjort, hvilket kan retfærdiggøre flere af tildelingerne i en højere grad, end hvis det var endt med tre tabte point.

 

Karakterskala-570x38011-570x380

 

 

 

SIMON MIGNOLET – 8 – MAN OF THE MATCH 

Liverpools bedste. Vi taler ofte om kampafgørende sekvenser fra vores keeper – og selvom det blot endte i et enkelt point, skal vi være glade for belgieren – der modsat markspillerne, ser ud til at have udryddet sygdommene, der tidligere måske havde givet direkte scoringer eller riposter med scoringer til følge, i både det 5. minut på Defoes hug, på Rodwells afslutning efter 12, samt Defoes friløber i det 26. minut. – Kunne intet stille op på straffesparkene. 

 

NATHANIEL CLYNE – 6,5 

Kunne egentlig godt være sin indsats bekendt. Bidrog fint i offensiven, hvor han forsøgte at tiltrække sig opmærksomhed ved at støde med frem, så Mané og Sturridge kunne få mere frit spil.

Havde et par habile indlæg, særligt den hvor Mané burde have scoret med hovedet. Havde heller ikke de store udfordringer i defensiven. 

 

DEJAN LOVREN – 7

Otte clearinger, tre gange fik han brudt Sunderlands opspil, vandt alle sine dueller både på jorden og i luften og ramte en medspiller hele 91,7 procent af gangene, ligesom han også var halvt involveret i 1-0 målet. Det trækker bestemt op hos kroaten og gjorde ham til en af Liverpools bedre spillere. 

 

RAGNAR KLAVAN – 6

Klodset i forbindelse med det første straffespark, hvor han sammen med Wijnaldum tog Ndong i en sandwich og nedlagde ham. Havde sine udfordringer med Defoe – og på trods af otte vigtige clearinger samt det faktum at han vandt alle sine luftdueller – så var det ikke en af esterens bedste kampe. 

 

JAMES MILNER – 5

Uha, det var godt nok en meget lidt overbevisende 1. halvleg fra Milners side. Ramte kun en medspiller på 74 procent. 

Et dumt gult kort efter frispark på Borini samt en situation nede ved hjørneflaget lidt senere, hvor han nemt kunne have modtaget endnu en ostemad, sendte en træt Milner tidligt i bad. Det hed sig dog efterfølgende, at Milly havde fået et mindre slag på læggen.

 

EMRE CAN – 4,5

Liverpools dårligste. Udstillede hvor vigtig Jordan Henderson er blevet på den dybe centrale midtbane. – Vandt kun halvdelen af sine dueller – og på trods af en afleveringsnøjagtighed på 91,2 procent – og dermed kun overgået af Lovren på den konto – så var det for det meste blot boldflytteri. Spillede enormt langsomt i stort set alt hvad han var involveret i og begik en del dumme frispark på farlige steder. 

 

GEORGINIO WIJNALDUM – 5

Som forvandlet ift. opgøret City-kampen Nytårsaften. Desværre til den negative side. Et nærgående forsøg efter 12 minutter, var vel alt hvad det blev til. 

Missede derudover en del nemme afleveringer, grænsende til sjusk – ligesom det hurtige spil, var forvandlet til langsomme aktioner – og det var ikke godt nok af Gini. Ønsket må så småt være en mere opadgående stabilitet. 

 

ADAM LALLANA – 6,5

Svær præstation at vurdere. Forsøgte periodevis at være i skaberens rolle, men det lykkedes for lidt for den ellers så stabile Lallana. Var forholdsvis anonym i store dele af kampen og dermed slet ikke så iøjnefaldende som han har været den seneste måneds tid. 

 

SADIO MANÈ – 6 

Syv minutter fra en helterolle og dermed en højere karakter end denne. Minuttet efter vælger han simpelthen at stikke armen ud og forære Sunderland et straffespark.

Virkede til tider ellers ganske livlig – og spillede en ok kamp offensivt, hvor han foruden scoringen, var involveret i en del farlige situationer. 

Lad os håbe på et tidligt exit for Senegal ved AFCON 2017.

 

ROBERTO FIRMINO – 5,5

Uha, det var ikke godt. Det virkede halvhjertet, det brasilianeren foretog sig. Man kan ikke tage den hårde arbejdsradius fra ham, men det gør at han samtidig bliver mindre kreativ i en kamp som denne, hvor man samtidig er naturlig træt ovenpå et sandt arbejdsraseri to døgn forinden. 

 

DANIEL STURRIDGE – 7,5

Sturridge var vel næstbedste Liverpool-mand. Han scorede og testede ved adskillelige lejligheder en velspillende Vito Mannone i Sunderland-buret. Kvalitative afslutninger både fra distancen og i boksen, seks styks og alle indenfor rammen – men burde nok have nettet yderligere en gang, for at få Motm-titlen. 

 

SUBS:

 

ALBERTO MORENO (’46) – 6

Tilførte noget andet end Milner på venstre back, men ikke noget der for alvor fik nogen betydning for LFC. Var dog manden med hjørnesparket der førte til Manés 2-1 scoring. 

 

DIVOCK ORIGI (’73) – UB

Fik stort set ingenting ud af det, i det kvarters tid han var på banen. 

 

LUCAS LEIVA (’80) – UB

Frustrerede fans kan med rette udråbe Lucas til ét konstant stort frispark. Mandag eftermiddag var ingen undtagelse på de godt ti minutter han fik på banen. Hårdt dømt? Måske? Men han giver dommer Taylor muligheden for at fløjte det frispark, der efterfølgende førte til straffesparket. 

 

 

JÜRGEN KLOPP – 5

Overraskende at han kun valgte en enkelt ændring, ovenikøbet en tvungen af slagsen, i og med at Henderson ikke var til disposition. Var sølle syv minutter fra at ‘se rigtigt’ og så havde karaktereren været højere og kritikken mindre. 

Set nuanceret i bakspejlet, var det dog ikke klogt, da særligt Milner, Can, Wijnaldum og Firmino så trætte ud efter Nytårsaften – og her kunne han med stor fordel have benyttet friske emner som Stewart, Moreno og Origi fra kampens start. 

Endvidere et post-match interview med Klopp, der ikke klædte ham. Undskyldningernes holdeplads er forbeholdt José Mourinho!

Seneste nyheder

#KOPCAST (24) - NEDSABLINGEN AF PORTO, EUROPEAN TRAVELLING KOP & LFC HER OG NU

#KOPCAST (24) - NEDSABLINGEN AF PORTO, EUROPEAN TRAVELLING KOP & LFC HER OG NU

Så kan du godt kaste dig over weekendens opvask, rengøringen eller en anden aktivitet der tager dig næsten 2 timer. For i denne uge har vi både udvidet panelet, men også udvidet...

Skrevet af Daniel Sichlau
Clark James
Flemming Rasmussen

Læs mere


KARAKTERER: VS. FC PORTO

KARAKTERER: VS. FC PORTO

Af Patrick Pilov   ’We’re back!’   Vi er tilbage i knockout-fasen i Champions League, efter ni års fravær… og hvilken genopstandelse det var! 0-5 på...

Skrevet af LFC Denmark Family

Læs mere


BUSKELYSEN: EUROPÆISK MAGTDEMONSTRATION

BUSKELYSEN: EUROPÆISK MAGTDEMONSTRATION

  Happy Valentines Day, siger jeg bare! ❤️     Før kampen havde jeg et lille håb om en spinkel udesejr, hvis ellers det hele flaskede sig.      Jeg...

Skrevet af Martin Busk

Læs mereKARAKTERER: VS. SAINTS

KARAKTERER: VS. SAINTS

Af Frederik Fonnesbech-Wulff   ”That’s how an away game should be”.   Sådan sagde vores allesammens yndlings-Gaffer - Jürgen Klopp i post-match-pressekonferencen efter...

Skrevet af LFC Denmark Family

Læs mere