Login

KARAKTERER: SWANSEA
  • Skrevet: 27 december 2017

De røde drenge leverede en sen, men meget flot julegave til alle os der så med, da det på den traditionsrige Boxing Day blev til en 5-0-sejr over Swansea og dermed 3 stensikre point. Her er karaktererne til spillerne, Klopp og Anfield.

 

SIMON MIGNOLET: 7.5

Havde ikke meget at lave aftenen igennem. Gæsterne var mere eller mindre tandløse gennem alle 90 minutter - lige bortset fra Abrahams chance, som Mignolet tog sig af i kampens sidste sekund.

 

TRENT ALEXANDER-ARNOLD: 9

Startede en smule rustent, men åd sig ind i kampen. Han går forrest, er proaktiv og hans mål var en opsummering af hans udvikling over det seneste år: En spiller, der har grebet chancen og virket dybt uimponeret, når chancen har budt sig for, at han kan vise sit talent frem. 

What a goal. What a talent!

 

JOEL MATIP: 7.5

Godt at se Matip tilbage, efter hans skadesforløb, som har varet nogle uger efterhånden. Virkede også en smule ude af kamptræning, men havde i sidste ende ikke de store problemer.

 

RAGNAR KLAVAN: 8

Han bliver bedre og bedre, hvilket er atypisk for en 32-årig spiller. Men i øjeblikket leverer den estiske veteran altså nogle solide præstationer og det er ikke kun i det defensive, at han imponerer. Klavan har ligeledes et ganske habilt pasningsspil, som i øjeblikket er ret skarpt. Keep it going, lad! 

 

ANDREW ROBERTSON: 8

Ham her går i den grad under radaren i øjeblikket. Da Alberto Moreno blev skadet tænkte mange nok, at vi ville komme til at savne den energiske spanier, der har haft en imponerende sæson, men det har ikke været tilfældet. Robertson er trådt til og viser hvad han er gjort af - nemlig et enormt løbepensum, fodboldintelligens og simple, men effektive løsninger både offensivt og defensivt. Glimrende signing til £10m! 

 

EMRE CAN: 8

Sad tungt på midtbanen og brød bolde på vigtige tidspunkter, især efter pausen, hvor vi lagde et tryk ned mod Swansea-målet. Lad os håbe, at det slag han fik hen mod slutningen af første halvleg ikke er mere end blot et slag - vi får nemlig brug for tyskeren på 6'er positionen. 

 

GINI WIJNALDUM: 7.5

En sjælden anonym hjemmebanepræstation fra hollænderen, der dog blev bedre som kampen skred frem. Han arbejder enormt hårdt begge veje, men slutproduktet har været skuffende i indeværende sæson. Jeg kunne godt se ham få et par kampe som 6'er med Jordan Henderson skadet. 

 

ALEX OXLADE-CHAMBERLAIN: 8.5

"The Ox" begynder for alvor at være et aktiv for The Reds. Mange (inklusiv undertegnede) tvivlede på deadline day-købet af den tidligere Arsenal-spiller, men han har vist sig frem i flere forskellige roller på det her Liverpool-mandskab allerede og præstationerne bliver bedre og bedre. 

 

MOHAMED SALAH: 8.5

Viste noget anderledes frem tirsdag aften - nemlig sin uselviske side og den klæder ham mindst lige så fint som den kampafgørende, iskolde matchvinder. To assists blev det til fra egypteren og den anden til Bobby Firmino var et mesterstykke uden lige. De to målgivende afleveringer betyder, at Salah nu har været direkte involveret i 26 scoringer i denne sæson. Det er vanvittigt!

 

ROBERTO FIRMINO: 9.5

En strålende indsats af vores nummer 9, som er begyndt at vise skarphed foran kassen. 16 sæsontræffere i alle turneringer og dertil 7 assists fortæller historien om en mand, der er begyndt at udfylde rollen som angriber og er på vej mod 30 mål i denne sæson. Jeg ville ikke bytte ham for nogen anden angriber i Premier League (lige på nær Harry Kane, måske...).

 

PHIL COUTINHO: 9.5 - MAN OF THE MATCH

Her har vi at gøre med en verdensklassespiller, der for alvor er begyndt at vise sit niveau kontinuerligt. Kom en smule sløjt fra start i indeværende sæson, men hans præstationer siden nederlaget til Spurs på Wembley har været magiske. Tirsdag aften var han her, der og alle vegne og styrede Liverpool til en komfortabel sejr med et vidunderligt 1-0-mål og en assist, der mere eller mindre lukkede opgøret. 

 

SUBS:

 

ADAM LALLANA: 7

Viste en masse energi og vilje, da han kom ind med små 25 minutter igen, men der mangler stadig lidt på skarphedskontoen. Det kommer med spilletid og i første omgang er det bare enormt rart at se ham tilbage!

 

DOMINIC SOLANKE: 7

Hold op hvor besidder han mange spændende kvaliteter, men hvor er det dog bare åbenlyst at han mangler det første mål i den røde trøje, som for alvor kan sætte ham igang. Lovende indhop endnu engang og tæt på ved flere lejligheder. 

 

JAMES MILNER: 7

Super indhop på backen af "Milly", hvor han flere gange tog gode løb i boksen og var tæt på at lægge op til et mål eller to. 

 

JÜRGEN KLOPP: 9

Det er vel nok det man kalder en god dag på kontoret. Klopp roterede, efterlod en i øjeblikket underpræsterende Sadio Mané på bænken og fik fuld gevindst alligevel. Samtidig fik han skiftet ud i god tid, hvilket både gav Firmino og Salah en puster, samt gav muligheden for, at Lallana kunne få noget tiltrængt spilletid for at komme op i omdrejninger og Solanke muligheden for at få sit første mål.

 

Alt i alt en rigtig god aften for Klopp og drengene!

 

ANFIELD: 4

Det har desværre været et gennemgående tema til "de små kampe", at stemningen ikke ligefrem har været overvældende - og det endte igen med at blive sådan tirsdag aften. Anfield var aldrig rigtigt helt oppe at ringe, hvilket er skuffende når vi vinder 5-0 på Boxing Day. Der bliver mulighed for revanche når vi lørdag møder Leicester i årets sidste kamp! 

 

 

 

Seneste nyheder

#KOPCAST (24) - NEDSABLINGEN AF PORTO, EUROPEAN TRAVELLING KOP & LFC HER OG NU

#KOPCAST (24) - NEDSABLINGEN AF PORTO, EUROPEAN TRAVELLING KOP & LFC HER OG NU

Så kan du godt kaste dig over weekendens opvask, rengøringen eller en anden aktivitet der tager dig næsten 2 timer. For i denne uge har vi både udvidet panelet, men også udvidet...

Skrevet af Daniel Sichlau
Clark James
Flemming Rasmussen

Læs mere


KARAKTERER: VS. FC PORTO

KARAKTERER: VS. FC PORTO

Af Patrick Pilov   ’We’re back!’   Vi er tilbage i knockout-fasen i Champions League, efter ni års fravær… og hvilken genopstandelse det var! 0-5 på...

Skrevet af LFC Denmark Family

Læs mere


BUSKELYSEN: EUROPÆISK MAGTDEMONSTRATION

BUSKELYSEN: EUROPÆISK MAGTDEMONSTRATION

  Happy Valentines Day, siger jeg bare! ❤️     Før kampen havde jeg et lille håb om en spinkel udesejr, hvis ellers det hele flaskede sig.      Jeg...

Skrevet af Martin Busk

Læs mereKARAKTERER: VS. SAINTS

KARAKTERER: VS. SAINTS

Af Frederik Fonnesbech-Wulff   ”That’s how an away game should be”.   Sådan sagde vores allesammens yndlings-Gaffer - Jürgen Klopp i post-match-pressekonferencen efter...

Skrevet af LFC Denmark Family

Læs mere