Login

KARAKTERER: SWANSEA
  • Skrevet: 23 januar 2018

Kampen på Liberty Stadium med Swansea blev endestationen for Liverpools 18 kampe uden nederlag. Og hvilket modstykke til den fantastiske sejr i sidste uge over Manchester City. Det var sæsonens dårligste præstation af Liverpool. Jeg bliver lidt irriteret, når vi to minutter efter kampen på Facebook eller Twitter kan læse, at det fordi at vi mangler Coutinho eller det er typisk Liverpool. Dårlige undskyldninger - hele holdet underpræsterede mod Swansea. Det viser karaktererne også.

 


LORIUS KARIUS: 5

Det er ikke den kamp, at vi skal bedømme hans muligheder for at blive Liverpools førstemålmand, fordi han næsten var arbejdsløs igennem kampen. Hvad skal han så bedømmes ud fra? Han får en lav middelkarakter i solidaritet med holdet.

 

ANDY ROBERTSON: 5 - MAN OF THE MATCH

Blandt de bedste på holdet på en dag, hvor alt manglede, men han skal have ros at holde bredden i banen for at åbne Swansea defensiv og forsøgte også med et par gode indlæg, som der desværre ikke var adresse på.

 

JOE GOMEZ: 4

Han kommer slet ikke nok i overlap, når Salah arbejder ind banen. Det var med til at vores spil blev alt for centreret og krampagtigt. Mange fejlafleveringer.

 

VIRGIL VAN DIJK: 5

Vores nye rekordkøb agerede nærmest playmaker i kampen med meget afspil frem i banen. Kommer frem til en god hovedstødsmulighed i første halvleg. Et par dårlige clearinger gav Swansea hjørnesparket som førte til målet. Er med til at vores opspil bliver lidt kompakt, fordi han sammen med Matip pressede vores bagspil for langt frem i stedet for lige at trække det 10 meter tilbage på for at lokke Swansea lidt frem. Det ville have givet os mere rum at spille i. Men hvor er det dejligt, at se hans tydelig lederegenskaber på banen.

 

JOEL MATIP: 4

Meget samme præstation som Van Dijk. Stod i kø sammen med Can, Wijnaldum og Chamberlain for at spille bolden frem.

 

EMRE CAN: 5

Havde for første gang anførerbindet på. Han har for alvor indtaget positionen, som vores nye 6er nu hvor Henderson har været skadet. Det er en position, som ser ud til at passe ham godt. Præstationen i går var ikke prangende, men han er den eneste, som på vores midtbane bare viste lidt initiativ.

 

ALEX OXLADE-CHAMBERLAIN: 3

Det er tydeligt, at The Ox er bedst mod modstandere, hvor der er mere plads til hans aggressive løb. Han levere dog slet ikke i går og var passiv i vores presspil. Langt under niveau. Blev også udskiftet med Lallana.

 

GEORGINO WIJNALDUM: 2

En usynlig indsats af vores eller normalt løbestærke hollænder, men hans præstation var meget lig Oxlade- Chamberlains. Blev også udskiftet med Ings.

 

MOHAMED SALAH: 4

Mon ikke rygterne om et skifte til Real Madrid stopper efter den præstation i gårJ. Der var ikke meget der lykkes for vores topscore. Fik hverken sat sig selv eller de andre i scene.

 

SADIO MANE: 4

Var den mest aktive af vores forreste tre uden at det rigtig havde nogen effekt. Brændte en god mulighed lige før halvleg.


ROBERTO FIRMINO: 4

Virkede uoplagt og intet lykkes for ham offensivt, hvor han i fire minutters overtid brændte en oplagt hovedstødsmulighed på stolpen. Firmino formåede heller ikke at være en opspilsstation.

 

SUBS:

 

ADAM LALLANA(66): 5

Får den sidste tredjedel af kampen på banen uden at sætte sit præg på kampen

 

DANNY INGS(70): 5

Kommer frem til en god mulighed ellers så man ikke meget til Ings.

 

JÜRGEN KLOPP: 5

Klopp havde valgt den stærkest mulige startopstilling. I går synes jeg, at det er holdet, som langt henad vejen svigter. Der er så meget kvalitet på det hold, at de skal kunne vinde sådan en kamp. Jeg savner dog, at Klopp undervejs for justeret taktikken, så vi får begge back til at stå højt og bredt – det tvinger Swansea til at sideforskyde eller stå bredt, og giver os enten rum på kanten eller centralt. Det manglede vi går. Can kunne fint danne restforsvar sammen med Van Dijk og Matip. Desuden bliver vores opspil meget alt for kompakt, fordi vi hele tiden driver bolden frem i stedet for lige at trække vores bagspil lidt tilbage på banen for at trække Swansea ud i længderetningen – det var opskriften på at skabe den plads, som vi ikke fandt i går.

Seneste nyheder

KARAKTERER: WEST HAM

KARAKTERER: WEST HAM

Januar og februar 2017 var nogle sjældent trælse måneder som Liverpool-fan efter et ellers fremragende efterår i 2016. Jeg havde frygtet, at det samme ville ske i denne omgang - især efter...

Skrevet af Christian Nordenskjold

Læs mere


BUSKELYSEN: FODBOLD MED FORMAT

BUSKELYSEN: FODBOLD MED FORMAT

Endnu en sejr!    28 kampe spillet. Sæsonsejr nummer 16 i PL. 9 ‘irriterende’ uafgjorte kampe og blot 3 nederlag. Det smækker os - ihvertfald midlertidigt - direkte ind på 2....

Skrevet af Martin Busk

Læs mere


BEN WOODBURN: NEXT STOP - UDLÅN

BEN WOODBURN: NEXT STOP - UDLÅN

Den unge waliser Ben Woodburn bragede ind på scenen i sidste sæson, hvor han efter at have imponeret stort i en meget ung alder på U23-holdet fik først uofficiel førsteholdsdebut i pre-season,...

Skrevet af Andreas Brøns Riise

Læs mere


#KOPCAST (24) - NEDSABLINGEN AF PORTO, EUROPEAN TRAVELLING KOP & LFC HER OG NU

#KOPCAST (24) - NEDSABLINGEN AF PORTO, EUROPEAN TRAVELLING KOP & LFC HER OG NU

Så kan du godt kaste dig over weekendens opvask, rengøringen eller en anden aktivitet der tager dig næsten 2 timer. For i denne uge har vi både udvidet panelet, men også udvidet...

Skrevet af Daniel Sichlau
Clark James
Flemming Rasmussen

Læs mere


KARAKTERER: VS. FC PORTO

KARAKTERER: VS. FC PORTO

Af Patrick Pilov   ’We’re back!’   Vi er tilbage i knockout-fasen i Champions League, efter ni års fravær… og hvilken genopstandelse det var! 0-5 på...

Skrevet af LFC Denmark Family

Læs mere