Login

KARAKTERER: TOTTENHAM
  • Skrevet: 12 februar 2017

Heavy Metal und gegenpress, mit vielen power und leidenschaft! 

 

Jürgen Klopp havde forlangt en reaktion, ovenpå det forsmædelige nederlag på KCOM Stadium sidste lørdag. Det skulle gå ud over Englands for tiden, næstbedste fodboldhold fra Tottenham Hotspur, denne herlige lørdag aften på Anfield – og det gjorde det sandt for dyden! 

En fremragende 1. halvleg af The Reds, grundlagde den flotte udradering af Spurs, der på trods af næsten ligeså høj boldbesiddelse som hjemmeholdet, ikke fik et ben til jorden i løbet af hele kampen. 

En lækker reaktion ovenpå en forfærdelig start på året – og selvom man kan frygte turen den 27. februar til King Power Stadium (ville det ikke bare være typisk?), så KAN denne sejr blive startskuddet til en ny bølge af det Liverpool-spil vi faldt på halerne over tilbage i september, oktober og november sidste år. 

 

En nem kamp at uddele karakterer i – og de ser således ud: 

 

 

SIMON MIGNOLET – 8 

Var rygtet på bænken inden opgøret, men Klopp så rigtigt ved at beholde ham i start-11’eren. Fremragende redning på Heung-Min Sons friløber efter 26 minutter. En virkelig kampafgørende redning. Var derudover sikkerheden selv i sine indgreb og havde for en sjælden gangs skyld også adresse på både udspark og udkast. 

 

NATHANIEL CLYNE – 7,5

Klart den bedste af banens to højrebacks. Spillede sin bedste kamp i tæt på to måneder. Havde måske lidt indledende problemer med Son, men var ellers blændende i de defensive aktioner og fik mange kvadratmeter at boltre sig på rent offensivt. 

Solid indsats af den på dagen bedste engelske højreback. 

 

JOËL MATIP – 7

Bør ikke lade sig overspille så nemt ved Sons store reduceringsmulighed. Et bevis på, at han ikke er heeelt der, hvor han skal være endnu. 

Spillede sig dog gevaldigt op og efterlod i sidste ende et solidt indtryk, hvor han fik ryddet godt op og clearet kuglen ud af farezonen fem gange. 

 

LUCAS LEIVA – 8

Uha. Alle os kritikere der var ude før kampen med vores bange anelser, ja vi må trække vores ord i os igen… 

 

Vandt 75 procent af sine dueller og fik brudt opspillet fra Spurs’ offensiv flotte fem gange, ligesom han clearede bolden hele seks gange. 

Lucas ER og bliver aldrig den fødte midterforsvarer, men man give ham, at han holdt glimrende snor i Kane og spillede sikkert i det bagerste geled. Headede godt væk i en farlig situation kort før den halve time – og havde med lidt mere held og dygtighed, også headet den ind i den anden ende. 

 

JAMES MILNER – 7

Milner sniger sig op på 7-tallet, alene på grund af sit enorme slid og slæben. Den kompetence gør ham tæt på uundværlig defensivt – men han har mistet lidt af den pondus og finesse, vi så fra ham før nytår. 

 

JORDAN HENDERSON – 7,5

Kunne have startet bedre, men hold da op en indsats han efterfølgende spillede sig op til. 

I de sidste 45 minutter var han altdominerende og han bragede igennem på tacklingerne, særligt overfor Dele Alli og Dembele, der oftest blev de små i de hårde dueller. 

 

GINI WIJNALDUM – 9 – MAN OF THE MATCH

Wauw! Ham der Gini, han er altså så småt ved at indfri nogle af de høje forventninger. Hold da kæft en præstation af hollænderen med de Surinamske rødder! 

Vildt god i det defensive arbejde, hvor han vandt 3 ud af 4 tacklinger og i duelspillet generelt, hvor han vandt 75 procent af dem og totaldominerede stærke slidere som Dembele og Wanyama på midten. 

Derudover en fremragende afleveringsrate på hele 88,9 procent, heriblandt den fantastiske stikning i dybden til Manés 1-0 scoring samt den vanvittige lækre hælaflevering til Lallana. 

 

 

Georginio Wijnaldum med sin hidtil bedste præstation i Liverpool-trøjen

Georginio Wijnaldum med sin hidtil bedste præstation i Liverpool-trøjen

 

ADAM LALLANA – 8,5

Her, der og alle vegne. Hvor bekommer det ham bare vel, at være placeret dybere i banen, end han var i januar måned. 

Løbestærk, let på tå og dygtig på bolden. Efter Milner (80), var Lallana den spiller der var mest på bolden (75) og han formøblede den godt. Livlig og fantasifuld samt yderst ihærdig i presspillet som den Duracell-kanin han er. 

 

SADIO MANÉ – 9

Ren Sadiomasochisme! Klart farligste Liverpool-spiller. Fire afslutninger, alle indenfor målrammen og heraf to flotte scoringer, der bringer PL-scoreren op på 11 i alt. Virkelig flot og solid præstation af Mané, der viste hvor meget vi har savnet ham. 

Havde han scoret et enkelt mål mere, var han blevet MotM og havde måske endda fået 9,5. 

 

PHILIPPE COUTINHO – 7,5

Fik 77 minutter og var for første gang siden sit comeback, oppe i et gear, hvor han er tæt på topformen. Der manglede fortsat liiiige det allersidste fra magikeren, men han var denne gang langt mere involveret i aktioner, der nemt kunne have ført til mere. 

 

ROBERTO FIRMINO – 8

Der tales om End Product hos Bobby F, men Klopp får ret i sin udtalelse efter kampen, om at han sjældent har set en bedre indsats fra en angriber der ikke scorede. 

Firmino var outstanding som den første mand i presspillet. Flere gange var han så opportunistisk i sin jagt, at han var ved at overliste både Lloris, Ben Davies og Eric Dier. Han trykkede godt på og vandt halvdelen af sine dueller.

 

EMRE CAN – (’77) UB

Satte et par fine tacklinger ind og drev bolden hurtigere afsted, de få gange han nåede at komme i boldbesiddelse. Rørte bolden blot ti gange. 

 

RAGNAR KLAVAN (’82) – UB

Erstattede en tilsyneladende småskadet Lucas i de sidste 8 minutter. Rørte bolden et par gange. 

 

TRENT ALEXANDER-ARNOLD (’90) – UB 

Fik et enkelt minut på banen, kun for at Klopp kunne kramme Mané til stående ovationer fra Anfield. Han nåede en enkelt boldberøring. 

 

JÜRGEN KLOPP – 8,5

Ligeså meget som 2-tallet var fortjent i sidste weekend, ligeså meget fortjener han denne karakter. 

Forlangte en reaktion og fik hvad han forlangte. Han var hudløs ærlig ovenpå Liverpools præstation hos Hull og pressede sine spillere hele ugen, for at de kunne top performe lørdag aften. 

Så rigtigt ved at beholde Mignolet på kassen og ved at lade Emre Can starte på bænken. Han kan med rette bagefter sige, at han også så rigtigt ved at lade Lucas starte inde ved siden af Matip – ligesom det var også korrekt at skifte Coutinho ud med et kvarter tilbage. 

 

 

Klopp viste vejen ud af krisen

Klopp viste vejen ud af krisen

 

ANFIELD – 7,5 

Den var ikke sådan helt-helt oppe at toppe, men tæt på dog. Anfield formåede i 93 ud af de 94 minutter, at undgå at blive ydmyget af den irriterende “Oh when the Spurs go marching in”-chant – ligesom der var kog på kedlerne i den forrygende 1. halvleg. 

Seneste nyheder

BEN WOODBURN: NEXT STOP - UDLÅN

BEN WOODBURN: NEXT STOP - UDLÅN

Den unge waliser Ben Woodburn bragede ind på scenen i sidste sæson, hvor han efter at have imponeret stort i en meget ung alder på U23-holdet fik først uofficiel førsteholdsdebut i pre-season,...

Skrevet af Andreas Brøns Riise

Læs mere


#KOPCAST (24) - NEDSABLINGEN AF PORTO, EUROPEAN TRAVELLING KOP & LFC HER OG NU

#KOPCAST (24) - NEDSABLINGEN AF PORTO, EUROPEAN TRAVELLING KOP & LFC HER OG NU

Så kan du godt kaste dig over weekendens opvask, rengøringen eller en anden aktivitet der tager dig næsten 2 timer. For i denne uge har vi både udvidet panelet, men også udvidet...

Skrevet af Daniel Sichlau
Clark James
Flemming Rasmussen

Læs mere


KARAKTERER: VS. FC PORTO

KARAKTERER: VS. FC PORTO

Af Patrick Pilov   ’We’re back!’   Vi er tilbage i knockout-fasen i Champions League, efter ni års fravær… og hvilken genopstandelse det var! 0-5 på...

Skrevet af LFC Denmark Family

Læs mere


BUSKELYSEN: EUROPÆISK MAGTDEMONSTRATION

BUSKELYSEN: EUROPÆISK MAGTDEMONSTRATION

  Happy Valentines Day, siger jeg bare! ❤️     Før kampen havde jeg et lille håb om en spinkel udesejr, hvis ellers det hele flaskede sig.      Jeg...

Skrevet af Martin Busk

Læs mere