Login

KARAKTERER: TOTTENHAM
  • Skrevet: 05 februar 2018

Der var dramatik på højeste plan, da Liverpool i aftes spillede 2-2 hjemme på Anfield mod Spurs. The Reds troede at man havde sikret sig alle 3 point, da Mo Salah med sin 27. sæsonscoring bragte eufori over Anfield i det 91. minut, men et sent - og meget tvivlsomt - straffespark, endte med at koste 2 point. Her er karaktererne til Liverpool-drengene. 

 

LORIS KARIUS: 8

Karius har fået chancen fremfor Mignolet som Liverpools førstekeeper efter årsskiftet og i aftes leverede han sin hidtil bedste præstation i Liverpool-trøjen. Han var hurtig ude af buret, aggressiv i sine indgreb og havde for en gangs skyld sikre hænder. Imponerende præstation af vores tyske nummer 1 - ærgerligt vi ikke holder føringen, så han kunne få følelsen af, at være kampafgørende ovenpå sin straffesparksredning. 

 

TRENT ALEXANDER-ARNOLD: 6.5

Enkelte mistimede indgreb på lidt tvivlsomme tidspunkter trækker ned, men fremad banen er han fantastisk. Havde flere gode indlæg og bolde fra dybe positioner til sine medspillere, der skabte farlige situationer i første halvleg. 

 

DEJAN LOVREN: 7.5 

Laver nærmest kun en enkelt fejl over de 90 minutter på Anfield - men den fejl blev desværre dyr, selvom dommerens fløjte burde have forhindret, at den overhovedet kostede noget. Imponerende præstation af kroaten overordnet set og jeg vil meget gerne se mere til ham som partner til Virgil van Dijk i resten af sæsonen. 

 

VIRGIL VAN DIJK: 7

Spiller en fremragende kamp langt henad vejen, men karakteren kan ikke blive højere, når man i 95. minut laver straffespark, som koster 2 point. Den var til diskussion - helt bestemt og nej, den burde formentlig heller ikke have været dømt, men hollænderen bliver fanget i, at kigge bold og taber et vigtigt skridt i situationen. 

Når det så er sagt, så har jeg allerede set rigeligt til at vide, at han bliver en enorm succes i den røde trøje i fremtiden. 

 

ANDY ROBERTSON: 7.5

Endnu en bundsolid præstation fra vores skotske venstreback, der kæmpede bagdelen ud af bukserne og var god til at lukke ned for Trippier ellers traditionelt skarpe indlæg. Havde fint styr på sine pligter og virkede endnu engang pålidelig. 

 

EMRE CAN: 6

Havde en udmærket første halvleg, men lignede en træt mand efter pausen, hvor han flere gange sad alt for langt fra sin mand og var med til at tabe kampen om midtbanen. Ærgerligt, da kampe som denne ellers er dem hvor Can plejer at være bedst: Mod de store hold på hjemmebane, hvor der skal fightes inde centralt. Udmærket kamp overordnet set, men skuffende, at han ikke satte sig mere i karakter og tog en smule mere ansvar. 

 

JORDAN HENDERSON: 6.5

Havde en rigtig god første halvleg sammen med resten af holdet og var en af de eneste, der satte ting i gang med interceptions og hurtige stikninger efter Salah i anden omgang. Havde gerne set, at han var blevet på banen i stedet for James Milner ved den dobbelte udskiftning i anden omgang. 

 

JAMES MILNER: 6.5 

Imponerende fighterindsats og en rigtig flot første halvleg. Han virker dog træt efter pausen, kvaliteten daler drastisk og kan med stor tydelighed ikke længere følge med i en kamp i det tempo længere over 90 minutter. 

 

MO SALAH: 8 - MAN OF THE MATCH

Målet til 1-0 er godt lavet, hurtig opfattelse og kølig eksekvering. Målet til 2-1... Det er simpelthen verdensklasse. Det mindede mig om Messi når han er allerbedst. Timingen er det vigtige - Liverpool har brug for "et moment of magic" og det fik vi. The Egyptian King. Ærgerligt han ikke bliver matchvinder på sådan en fantastisk detalje. I min optik er der Kevin de Bruyne og så er der Mo Salah. De to bedste spillere i Premier League i øjeblikket. 

 

ROBERTO FIRMINO: 7

Benhård arbejdsindsats af vores brasilianske 9'er, som især i første halvleg var imponerende. Virkede dog også træt efter pausen og de sidste 15-20 minutter var ligegyldige for Firmino at være på banen. 

 

SADIO MANÉ: 6

Det var bedre fra senegaleseren, især i presspillet, men hans kvalitet i de afgørende øjeblikke for tiden, er ikke høj nok. Det er ærgerligt, da vi har brug for en flyvende Sadio Mané for at tage vores spil til næste niveau. 

 

SUBS:

 

GINI WIJNALDUM: 5

Usynlig indsats og fik slet ikke den impact man kan forvente, efter han kom på banen.

 

ALEX OXLADE-CHAMBERLAIN: 4.5

Gjorde ingen forskel for os og bragte ikke den power eller det friske pust, som var planen. Vandt ingen vigtige dueller eller formåede at skabe noget. 

 

JOEL MATIP: UB

Var ikke længe nok på banen til at opnå bedømmelse. 

 

JÜRGEN KLOPP: 5

Glimrende præstation i første omgang, hvor Liverpool vandt på ren fight, flot genpres og masser af offensivt fokus. Efter pausen smed man dog helt gameplanen og forsøgte sig med at spille på kontrastød. Ikke en plan, der viste sig at være smart og det var tydeligt, at Spurs spillede sig mere og mere ind i kampen, mens vi så trætte ud og lignede et hold, der bare ventede på at gæsterne udlignende. 

Klopp forsøgte sig med flere udskiftninger, men ingen af dem var med yderligere succes. Dermed formåede man ikke at ændre på det store Spurs-overtag og i sidste ende, så taber man de to point på manglende initiativ og en sløj anden halvleg, i min optik. 

Ærgerligt at Klopp ikke fortsætter med en offensiv approach efter pausen - men måske var gassen gået af ballonen? 

 

ANFIELD: 8.5

Fremragende lydkulisse på Anfield, hvor der var en intens atmosfære, der var med til at gøre det til en sublim Premier League-kamp. Hjemmefansene havde fortjent de 3 point ovenpå sådan en præstation. 

Seneste nyheder

KARAKTERER: WEST HAM

KARAKTERER: WEST HAM

Januar og februar 2017 var nogle sjældent trælse måneder som Liverpool-fan efter et ellers fremragende efterår i 2016. Jeg havde frygtet, at det samme ville ske i denne omgang - især efter...

Skrevet af Christian Nordenskjold

Læs mere


BUSKELYSEN: FODBOLD MED FORMAT

BUSKELYSEN: FODBOLD MED FORMAT

Endnu en sejr!    28 kampe spillet. Sæsonsejr nummer 16 i PL. 9 ‘irriterende’ uafgjorte kampe og blot 3 nederlag. Det smækker os - ihvertfald midlertidigt - direkte ind på 2....

Skrevet af Martin Busk

Læs mere


BEN WOODBURN: NEXT STOP - UDLÅN

BEN WOODBURN: NEXT STOP - UDLÅN

Den unge waliser Ben Woodburn bragede ind på scenen i sidste sæson, hvor han efter at have imponeret stort i en meget ung alder på U23-holdet fik først uofficiel førsteholdsdebut i pre-season,...

Skrevet af Andreas Brøns Riise

Læs mere


#KOPCAST (24) - NEDSABLINGEN AF PORTO, EUROPEAN TRAVELLING KOP & LFC HER OG NU

#KOPCAST (24) - NEDSABLINGEN AF PORTO, EUROPEAN TRAVELLING KOP & LFC HER OG NU

Så kan du godt kaste dig over weekendens opvask, rengøringen eller en anden aktivitet der tager dig næsten 2 timer. For i denne uge har vi både udvidet panelet, men også udvidet...

Skrevet af Daniel Sichlau
Clark James
Flemming Rasmussen

Læs mere


KARAKTERER: VS. FC PORTO

KARAKTERER: VS. FC PORTO

Af Patrick Pilov   ’We’re back!’   Vi er tilbage i knockout-fasen i Champions League, efter ni års fravær… og hvilken genopstandelse det var! 0-5 på...

Skrevet af LFC Denmark Family

Læs mere