KONTAKTBLIV MEDLEM - KUN 199 kr./år
Af Fans - For Fans

LFC Family DK er Danmarks største uafhængige fællesskab for Liverpool fans med mere end 24.000 følgere på Facebook og med medlemmer fordelt over hele landet.

Vi er blandt andet repræsenteret med selvstændige afdelinger i Aalborg, Randers, Herning, Esbjerg, Fredericia, Odense, Nykøbing Falster, Frederikssund og København, og flere nye afdelinger af familien er på vej.

Vores mål har fra starten været at gøre vilkårene for Liverpool-fans i Danmark endnu bedre og meget sjovere. Dette gælder både i forhold til vores daglige og omfattende nyhedsdækning af verdens smukkeste klub men også i forhold til sociale arrangementer – lokalt og nationalt.

I kraft af vores store medlemsskare, som vi har opbygget siden vi gik i luften i 2015, kan vi derfor også tilbyde jer en masse meget fordelagtige tilbud på både rejser, merchandise og Golden Sky (egen Liverpool øl) samt særdeles gode rabatter på de forskellige pubber rundt omkring i landet blandt meget andet. Jo flere medlemmer jo bedre aftaler kan vi lave på jeres vegne!

Det er også alle jer medlemmer, der har det gjort det muligt, at vi har kunne samle et meget kompetent skribent-team, som flere gange ugentligt leverer aktuelle artikler, samt nedtakt og optakt i forbindelse med Liverpools kampe.

Derudover udsender vi ugentligt i sæsonen – og ca. 40 gange om året - vores populære #KopCast (Liverpool radio), hvor vi inviterer kendte og semikendte gæster i studiet for at nørde Liverpool og gå i dybden med alt muligt, der omhandler Liverpool.

Alt dette og meget mere kan du blive en del af ved at melde dig ind i Danmarks største Liverpool familie; LFC Family DK for kun 199,- om året.

Ved indmeldelse deltager du desuden automatisk i en masse lodtrækninger om en masse fede præmier deriblandt 2 årlige rejser til Liverpool.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i familien og ønsker alle Reds en rigtig go’ sæson!


YNWA
LFC Family DK

Kenneth & Clark
Alle artikelbilleder er brugt med tilladelse fra Getty Images

LFC Denmark Family IVS       CVR 36 97 79 06       Munkebjergvej 5, 2       5000 Odense C       info@lfcfamily.dk