Login

B’MOUTH 4 – LFC 3: FIRE TING VI LÆRTE
  • Skrevet: 05 december 2016

Jeg har før påpeget, at det minder om en sæson, som det år hvor vi sluttede med sølvet. De samme tendenser som i 13/14-sæsonen fortsætter. Ofte blændende, altid underholdende og sjældent spilles sejrene sikkert i hus.

God 1. halvleg. Bekymrende svag og ringe 2. halvleg. Sprudlende offensiv. Vaklende defensiv. Kollektivt kollaps og sæsonens andet nederlag. Den gamle sygdom, hvor alt på kort tid sejler helt nedenom og hjem, returnerede i det sidste kvarter på Vitality Stadium.

Lur mig om ikke West Ham United får ørerne i maskinen på søndag, når de gæster Anfield. Alt er ved det gamle!

/ Martin Busk

 

LIVERPOOL SAVNEDE COUTINHO OG MATIP

Firmino var usynlig i det meste af kampen, og hans mange løb var ofte forgæves. Der var ikke meget brassermagi over Firmino, der helt tydeligt savner sin kreative makker.

Efter en længere periode med markante defensiv forbedringer, så man igen et forsvar der går i panik og lader sig stresse. Matips ro og eminente overblik var i den grad savnet i Liverpools kollaps.

/ Daniel Kawa

 

 

MENTALE PROBLEMER I BEGGE ENDER AF BANEN

Vi kan klare os uden Coutinho, men vi kan ikke klare os uden alle hjernerne. Her mener jeg forsvarsgeneralen Matip, midtbanelederen Lallana og angrebsdirigenten Coutinho. For mange tonsere – for lidt hjerne i alle spillets facetter i går.

Bournemouth elsker at spille bolden ud fra bagkæden, hvilket plejer at være guf for Liverpools presspil. Men det fungerede ikke i går. Da Origi havde scoret sit mål, lignede han en, der havde løst sin opgave for den dag. Da Liverpool svarede hurtigt igen på Bournemouths reducering, gik resten af offensiven mentalt i bad. Den ‘complacency’, Klopp har advaret imod, syntes at være en realitet. Liverpool forsømte at forsvare sig som et hold – og at forsvare ved at holde på bolden i det sidste hektiske kvarter. Der havde en helt fit Lallana og/eller Coutinho gjort en forskel.

I de bageste geleder var det et helt andet mentalt problem, der meldte sig; nemlig nervøsiteten. Mens de forreste tænkte, at det umuligt kunne gå galt, tænkte bagkæden, at det kunne det sagtens. Uimponerende indsatser af Karius og Lovren fik nervøsiteten til at sprede sig (hvem der smittede hvem med nerver, skal jeg lade være usagt), og der manglede i høj grad en mere rutineret styrmand end de omskolede Lucas Leiva, James Milner og Jordan Henderson til at kalde tropperne til orden.

/ Andreas Brøns Riise

 

JAJA, SÅ ER DET HELLER IKKE VÆRRE

Jeg medgiver gerne, at det var en forfærdelig kamp at se. Ved pausen så alt lyst ud, men så lavede Liverpool en Liverpool og smed det hele ud med badevandet. ØV!

Men et nederlag måtte jo komme på et tidspunkt, og selvom måden, vi tabte på, var forfærdelig, så resulterede sidste nederlag (mod Burnley) i 15 kampe uden nederlag. Lad det gerne ske igen.

Vi ligger nummer 3, med 4 point fra Chelsea på førstepladsen og 3 point (med en bedre målscore) til 5. pladsen. Mon ikke vi alle havde købt det før sæsonen gik i gang?

/ Jeppe Hee Rømer

Seneste nyheder

BEN WOODBURN: NEXT STOP - UDLÅN

BEN WOODBURN: NEXT STOP - UDLÅN

Den unge waliser Ben Woodburn bragede ind på scenen i sidste sæson, hvor han efter at have imponeret stort i en meget ung alder på U23-holdet fik først uofficiel førsteholdsdebut i pre-season,...

Skrevet af Andreas Brøns Riise

Læs mere


#KOPCAST (24) - NEDSABLINGEN AF PORTO, EUROPEAN TRAVELLING KOP & LFC HER OG NU

#KOPCAST (24) - NEDSABLINGEN AF PORTO, EUROPEAN TRAVELLING KOP & LFC HER OG NU

Så kan du godt kaste dig over weekendens opvask, rengøringen eller en anden aktivitet der tager dig næsten 2 timer. For i denne uge har vi både udvidet panelet, men også udvidet...

Skrevet af Daniel Sichlau
Clark James
Flemming Rasmussen

Læs mere


KARAKTERER: VS. FC PORTO

KARAKTERER: VS. FC PORTO

Af Patrick Pilov   ’We’re back!’   Vi er tilbage i knockout-fasen i Champions League, efter ni års fravær… og hvilken genopstandelse det var! 0-5 på...

Skrevet af LFC Denmark Family

Læs mere


BUSKELYSEN: EUROPÆISK MAGTDEMONSTRATION

BUSKELYSEN: EUROPÆISK MAGTDEMONSTRATION

  Happy Valentines Day, siger jeg bare! ❤️     Før kampen havde jeg et lille håb om en spinkel udesejr, hvis ellers det hele flaskede sig.      Jeg...

Skrevet af Martin Busk

Læs mere