Login

BUSKELYSEN: JAMMERLIGT!
  • Skrevet: 14 december 2017

I søndags var der en del der havde mere end travlt med at overtage managersædet helt og holdent fra Jürgen Klopp, da han undlod at starte med The Fab Four. Med dem på banen fra starten, havde vi vundet, lød det fra det rungende flertal. 

 

De fire var jo bagmændene for præcis en uge siden, da Spartak Moskva blev kværnet ud af selvsamme bane. Burde Liverpool så ikke med de fire fra start, kunne være i stand til at slå et hold der kæmper for at undgå nedrykning? 

 

Sådan fungerer fodbold jo så heldigvis ikke - og jeg skal da lige love for at kortene igen var blandet godt og grundigt til det, der i min optik, blev sæsonens mest forfærdelige kamp. 

 

Med 6 nye ændringer, nåede Klopp op på 65 ændringer i startelleveren siden sæsonstarten. 

 

Jeg hylder fortsat rotationen, for på trods af endnu en uafgjort hjemmekamp, så tror jeg stadig på fordel Liverpool, i kampen om top 4, når vi er henne i februar måned. 

 

Når det så er sagt, så bliver dagens analyse ikke med ret meget positivt at berette om. Det er længe siden jeg har set så uinspirerende og sløj en indsats fra mine røde helte. 

 

Idéforladt og tamt. 

 

Sløvt og langsomt. 

 

Boldtab og fejlafleveringer på stribe. 

 

Onsdag aften i regn og blæst på et tamt og tavst Anfield. 

 

Jammerligt! 

 

Særligt 1. halvleg var ufattelig ringe. Stort set intet fungerede. Bevares, der var da lidt optræk til noget, men når muligheden bød sig, kiksede førsteberøringerne fatalt og totalt - og dermed løb tingene ud i sandet. Tag bare Sadio Mané som eksempel. Efter 40 minutter får han en god bold fra Philippe Coutinho, men misser tæmningen og farvel til en potentiel farlig mulighed. 

 

Den på det seneste så velkendte og velsmurte maskine, var helt væk - og bekymrende at Robson-Kanu’s forsøg på overliggeren var største mulighed i de første 45 minutter. Ovenikøbet efter en underlig igangsætning fra Loris Karius, der var tæt på at ende i en ren foræring. 

 

For at være helt ærlig, så kogte jeg og var tæt på at brænde helt sammen efter 1. halvleg. Her havde jeg slukket for alt hvad der mindede om kontakt til omverdenen fra kl. 21.00 for at vente i stilhed på den såkaldte reprise på Viaplay kl. 23.20, blot for at blive spist af med sådan en gang lort! 

 

Det er altså sjældent jeg er SÅ negativ ladet, når det drejer sig om Liverpool. 

 

Det startede ligeså slemt, hvis ikke værre, i 2. halvleg, hvor vi til gengæld skal være glade for Karius, der hev et par gode redninger frem, da det gjaldt. 

 

Efter en lille time, vågnede Anfield en smule op. Sadio Mané begyndte så småt at røre på sig og gik fra fuldstændig anonym til aktiv - og optimismen kom langsomt frem i mig. Nu lignede det, det berømte Liverpool-pres hvor der kunne komme slutprodukt på, syntes jeg. 

 

Men det slog ret hurtigt over i at Liverpool og især Coutinho, ledte og ledte efter de rette åbninger - men intet af det lykkedes og i stedet fik jeg den velkendte fornemmelse om, at vi kunne spille hele aftenen og natten med, uden at score. 

 

Det gik igen over i ‘sloppy balls’ og manglende koncentration - og da bolden langt om længe ved lidt af en tilfældighed fandt vej ind i nettet bag Ben Foster, mente den ukendte dommer Paul Tierney, at Dominic Solanke havde taget hånden eller armen om man vil, til hjælp. Tja. En fejldom i min verden, men det må aldrig blive den primære undskyldning for at vi ikke var i stand til at slå et hold der forud for kampen var placeret under nedrykningsstregen. 

 

Alene 7 hjørnespark til West Bromwich mod Liverpools 4 styks, taler sit tydelige sprog om hvor svag en indsats der var tale om. 

 

Den eneste positive ting jeg kan fremhæve efter denne kamp, er vel det faktum at vi spillede til nul - og at de to midterforsvarer begge gjorde det ganske hæderligt. 

 

Jeg bliver dog også nødt til at anerkende WBA’s yderst velorganiserede defensiv samt en bunke hårdt kæmpende spillere, der fik hvad de kom efter. 

 

Alan Pardew er en god ‘call in’-manager, der kan spille de nødvendige point på kontoen - og formår at læse modstanderen godt og lave sit hjemmearbejde. 

 

Når det så er sagt, så bar de nu i den grad stadig præg af Tony Pulis’ aftryk. Det kan jeg egentlig ikke indvende noget imod, set ud fra deres nuværende situation. 

 

I øvrigt, så kan jeg egentlig meget godt lide ham Salomón Rondón som The Baggies har helt oppe i front. Stor og brølstærk. Meget alene, men kom alligevel fint til sin ret. 

 

Dermed har vi mistet 4 ud af 6 mulige og yderst realistiske point, på blot 4 dage. 

 

Næste kamp er på søndag, helt nede på den engelske sydkyst mod Bournemouth. 

 

Ja, her ringer der måske nok lige en højlydt klokke. Stedet hvor vi i sidste sæson førte både 2-0 og 3-1, men endte med at tabe forfærdelige 3-4. Det kalder altså på en revanche. Omvendt kommer der et hjemmehold som efter i aften ikke er blevet mere skræmt af LFC, og som vil gøre alt for at opildne de 11.000 tilskuere der kan proppes ind på Vitality Stadium. 

 

Av av, jeg får helt ondt i maven, bare ved tanken - og jeg håber dæleme at det mandskab der stiller op, er parate til at levere på højeste klasse!

Seneste nyheder

BEN WOODBURN: NEXT STOP - UDLÅN

BEN WOODBURN: NEXT STOP - UDLÅN

Den unge waliser Ben Woodburn bragede ind på scenen i sidste sæson, hvor han efter at have imponeret stort i en meget ung alder på U23-holdet fik først uofficiel førsteholdsdebut i pre-season,...

Skrevet af Andreas Brøns Riise

Læs mere


#KOPCAST (24) - NEDSABLINGEN AF PORTO, EUROPEAN TRAVELLING KOP & LFC HER OG NU

#KOPCAST (24) - NEDSABLINGEN AF PORTO, EUROPEAN TRAVELLING KOP & LFC HER OG NU

Så kan du godt kaste dig over weekendens opvask, rengøringen eller en anden aktivitet der tager dig næsten 2 timer. For i denne uge har vi både udvidet panelet, men også udvidet...

Skrevet af Daniel Sichlau
Clark James
Flemming Rasmussen

Læs mere


KARAKTERER: VS. FC PORTO

KARAKTERER: VS. FC PORTO

Af Patrick Pilov   ’We’re back!’   Vi er tilbage i knockout-fasen i Champions League, efter ni års fravær… og hvilken genopstandelse det var! 0-5 på...

Skrevet af LFC Denmark Family

Læs mere


BUSKELYSEN: EUROPÆISK MAGTDEMONSTRATION

BUSKELYSEN: EUROPÆISK MAGTDEMONSTRATION

  Happy Valentines Day, siger jeg bare! ❤️     Før kampen havde jeg et lille håb om en spinkel udesejr, hvis ellers det hele flaskede sig.      Jeg...

Skrevet af Martin Busk

Læs mere