Login

BUSKELYSEN: STABILT
  • Skrevet: 18 november 2017

Tænk sig lige engang, at vi med Dejan Lovren og Ragnar Klavan på CB og Simon Mignolet bag dem, spiller til nul mod et hold vi traditionelt har haft det svært imod de senere år. Det er altså ret vildt!

Læg dertil en ung knægt på den ene back og på den anden backplads, en mand der tidligere var kendt som en decideret hjerneblødning.

Jeg liner dem lige op her, blot for at visualisere det:

Simon Mignolet, Trent Alexander-Arnold, Dejan Lovren, Ragnar Klavan, Alberto Moreno.

Det er jo ikke ligefrem Europas bedste forsvar. Jeg er dog også helt bevidst om, at Southampton heller ikke har Europas bedste offensiv, særligt ikke når man starter med irske Shane Long på toppen - men jeg synes alligevel, at der er grund til at kippe med hatten overfor dagens defensive præstation. Det var ikke noget jeg havde set komme på forhånd.

Saints var decideret dårlige og man kan mene, at det var på en billig baggrund - men sådan har det ofte været for Liverpool, med modstandere der ikke kunne brydes ned.

Midtvejs i 1. halvleg sad jeg igen med følelsen af, at det blev svært. At Henderson og Gini Wijnaldum igen var for sløve i tempoet på banens midte, at vi igen manglede idéer - og af samme grund, giver det netop mening at sætte Phil Coutinho ind centralt som kreatør og den opfindsomme, frem for Emre Can som den tredje boldflytter.

Det VIL nemlig på tidspunkter i opgør mod defensivt indstillede hold, åbne op - og når man ser på stikningen der splittede Virgil van Dijk til atomer ved 2-0 scoringen og fik ham til at ligne en langsomopfattende Ragnar Klavan, ja så fyldes jeg med glæde og kæmpe begejstring!

Offensivt var vi nemlig flyvende, giftige og farlige.

Jeg var lidt efter Roberto Firmino i sidste analyse, for de manglende mål. Jeg vil dog gerne anerkende hans vigtige arbejdsindsats, særligt i generobringsspillet, for det har en massiv betydning, når Liverpool skal slå den hurtige vej retur.

Hjemmebanen er efterhånden af en kæmpe betydning. Endnu ubesejret på Anfield i denne sæson og bare et enkelt mål er lukket ind på banen, ihvertfald i Premier League. Det er fandeme godt!

Det er lige præcis Anfield der skal stå distancen, når det lørdag aften hedder Chelsea. Jeg håber vi maltrakterer den plastikklub!

Mo Salah!

Hele Premier Leagues topscorer finder vi i den anden ende!

Ikke forreste mand, som Álvaro Morata, Romelu Lukaku, Harry Kane, Sergio Agüero og Gabriel Jesus, men derimod kantspiller.

Jeg er - stadigvæk - fuld af lovord overfor vores lille egypter, der bare er god! Ja han er fænomenal. Som skrevet sidste gang: Sommerens bedste indkøb blandt samtlige PL-klubber!

Tirsdag kan vi også spille også videre i Champions League. Kæmpe udfordring der venter nede på Pizjuan, men med vores nuværende form in mente, så tror jeg på en sejr. Hvis ikke, så er muligheden stadig tilstede i det der så bliver en finale på Anfield mod Spartak Moskva.

Seneste nyheder

BEN WOODBURN: NEXT STOP - UDLÅN

BEN WOODBURN: NEXT STOP - UDLÅN

Den unge waliser Ben Woodburn bragede ind på scenen i sidste sæson, hvor han efter at have imponeret stort i en meget ung alder på U23-holdet fik først uofficiel førsteholdsdebut i pre-season,...

Skrevet af Andreas Brøns Riise

Læs mere


#KOPCAST (24) - NEDSABLINGEN AF PORTO, EUROPEAN TRAVELLING KOP & LFC HER OG NU

#KOPCAST (24) - NEDSABLINGEN AF PORTO, EUROPEAN TRAVELLING KOP & LFC HER OG NU

Så kan du godt kaste dig over weekendens opvask, rengøringen eller en anden aktivitet der tager dig næsten 2 timer. For i denne uge har vi både udvidet panelet, men også udvidet...

Skrevet af Daniel Sichlau
Clark James
Flemming Rasmussen

Læs mere


KARAKTERER: VS. FC PORTO

KARAKTERER: VS. FC PORTO

Af Patrick Pilov   ’We’re back!’   Vi er tilbage i knockout-fasen i Champions League, efter ni års fravær… og hvilken genopstandelse det var! 0-5 på...

Skrevet af LFC Denmark Family

Læs mere


BUSKELYSEN: EUROPÆISK MAGTDEMONSTRATION

BUSKELYSEN: EUROPÆISK MAGTDEMONSTRATION

  Happy Valentines Day, siger jeg bare! ❤️     Før kampen havde jeg et lille håb om en spinkel udesejr, hvis ellers det hele flaskede sig.      Jeg...

Skrevet af Martin Busk

Læs mere