Login

HOFFENHEIM 1 - LFC 2: 'SALAH VIRKER SOM SKABT TIL LIVERPOOL'
  • Skrevet: 16 august 2017

Som sædvanlig har vi spurgt på Facebook, hvad I bed mærke i ved kampen. Vi har håndplukket 10 reaktioner, og vi kan godt afsløre, at vi skal vidt omkring i denne omgang. Primært er der dog uenighed om, om forsvaret eller midtbanen bærer størst ansvar for det massive pres, der i store dele af kampen blev lagt på Liverpools defensiv.

Flere nævner dog også det gode - om end ikke perfekte - udgangspunkt inden returkampen og at Liverpool er det første hold i meget lang tid til at slå Hoffenheim i egen hule. Enjoy:

 

-----

 

"Hver gang jeg ser en Liverpool-kamp, så er det lidt som at se en BBC-dokumentar om truede elefanter på én eller anden obskur slette i en glemt afrikansk republik. Jeg frydes over bæstets majestætiske vandring på savannen, og griner når de unge gør finurlige krumspring.

Men helt uafværgeligt så kommer scenen med den onde, onde krybskytte. Jeg ved, den kommer, jeg ved, jeg ikke har lyst til at se det, men jeg ved også, at alle dokumentarer om elefanter har krybskytter, som kan spore og ramme en elefant relativt nemt.

Jeg ser dem alligevel, og håber det hele går. Det gør det nogen gange".

- Niels Ziethen, Odense

 

-----

 

"Jeg er imponeret over Trent Alexander-Arnold, han ligner en potentiel afløser til Clyne.

Tilgengæld er jeg ubehageligt nervøs over Lovren, selv om problemerne i forsvaret er systematiske, og ikke ned til personlige fejl (se: Carragher m. fl. holdning til det).

Der mangler dynamik og dybde i midten, nu hvor Lallana og Coutinho er skadet, så er man nødt til at spille to holdende midtbanespillere og en ukreativ som mellemled.

Alt i alt en god sejr - det skal nævnes, at det er Hoffenheims første nederlag på hjemmebane siden maj 2016".

- Jeppe Wahlsted, Randers

 

-----

 

"Salah virker som skabt til Liverpool. Man må håbe, at Klopp, når han snakker om at købe A-spillere, hentyder til folk, som passer så godt og forstærker holdet, som Salah gør. Så har jeg det okay med at vente på transferen (bare den kommer, inden vinduet lukker).

- Andreas Evald Pedersen, Odense.

 

-----

 

"Jeg synes, det er en skræmmende tendens, at Liverpool fortsat ikke formår at lukke en kamp ned. Watford og Hoffenheim er super eksempler på dette. Flere LFC-spillere ligner mere skrækslagne forsvarsspillere, der frygter at tabe, end fightere, der vil give alt for at vinde.

Det sker ofte de sidste 10 min, hvilket Watford-kampen viste. Ligeledes ses i dag mod Hoffenheim, at en 2-0 føring næsten formøbles væk. Det tyder på et mentalt problem hos nogle spillere".

- Nicolai Remin Fisker, København

 

-----

 

"Jeg havde gerne solgt den for 2-1 inden kampen, men det må jo aldrig blive så farligt til sidst. Det går bare ikke i længden, at defensiven mister fokus til sidst, når kampen virker lukket. Det kostede point sidst, og det kostede et mål i dag. 

Defensiven sejler og skal forstærkes. Moreno er bare ikke god nok, selv om han lige formåede at bilde os det ind i træningskampene. Men offensiven ser virkelig stærk ud, og Alexander-Arnold bliver en klassespiller.

Resultatet er fint og bør sikre os avancement, men der er alligevel bekymringer, der skal rettes".

- Jonas Sand, Aalborg

 

-----

 

"Hvordan kan man lade Moreno stå alene ved alle de hovedstødsdueller, han ikke har en chance for at vinde? Der mangler virkelig opbakning fra midtbanen og lovren. Dømt til at gå galt".

- Nicolaj Andersen, Aalborg

 

-----

 

"Moreno sælger alle ved straffesparket, og derfor kan man nok ikke helt bebrejde Lovren så meget, som mange gør. I øvrigt synes jeg slet ikke, der er straffe.
 
Men alligevel stiller jeg mig i køen af folk, der undrer sig over Lovren. Han er alt for ubeslutsom i sine tacklinger. Det ser simpelthen for ofte for halvhjertet ud. Til tider minder det om Sakho, når han var værst. Nærmest som en elefant, der tromler rundt i et drivhus. Det er ikke et spørgsmål om det går galt, men hvornår det går galt".
 
- Anders Jungle Nielsen, Midtjylland
 
 
-----
 

"Vi må simpelthen ikke spille kampe, hvor vi starter med både Henderson, Gini og Can på banen - de tre er bare for langsomme og skaber ingenting. Jeg har vitterligt aldrig forstået hvorfor vi købte Gini, han er bare ikke særlig god - i 98 ud af 100 kampe er han ikke pengene værd.

Offensivt skal vi nok klare os, især hvis Coutinho bliver og når Lallana er tilbage. Vi kan være rigtig glade for et super resultat - vi vinder 2-1 på udebane i et opgør med returkamp på Anfield. Vi kunne ikke have bedt om et bedre resultat".

- Allan Møller Jørgensen, Esbjerg

 

-----

 

"Selvom jeg skriver dette med ærgelse, er jeg fundet frem til den konklusion, at Hendo ikke er god nok på den 6'er-position. Der hersker ingen tvivl om, at han er en dygtig pasningsspiller, men jeg mener, at hvergang vi bliver fanget på et kontraangreb, er hans denfesive kvaliteter ikke gode nok.

Jeg synes ofte/alltid, at han taber andenboldene, når han prøver at tackle en modspiller, hvilket ofte ender ud i noget farligt. Har altid godt kunne lide Hendo, men jeg mener det er på tide, at vi smider nogle penge på en rigtig 6'er. En, der nødvendigvis ikke har specielt meget at offensivt at byde på, men til gengæld er en tank i det defensive. Eventuelt en N'Zonzi i Sevilla".

- Rasmus Løkkegaard, København

 

-----

 

"Resultatet fortæller én historie, kampen en anden. Det er heldigvis resultatet, der står tilbage, når dagen er omme. Udemærket resultat at tage med hjem til Anfield, men der er ikke plads til at hvile på laurbladene. Hoffenheim spillede en rigtig god kamp, og de vil fortsætte presset på Anfield, og vi skal være klar. 

Jeg glæder mig meget til transferviduet lukker og vores spillere og træner kan slippe for konstante Coutinho spørgsmål, jeg tror det er kilde til mere frustration end de indrømmer".

- Martin Frost Jakobsen, Odense

Seneste nyheder

BEN WOODBURN: NEXT STOP - UDLÅN

BEN WOODBURN: NEXT STOP - UDLÅN

Den unge waliser Ben Woodburn bragede ind på scenen i sidste sæson, hvor han efter at have imponeret stort i en meget ung alder på U23-holdet fik først uofficiel førsteholdsdebut i pre-season,...

Skrevet af Andreas Brøns Riise

Læs mere


#KOPCAST (24) - NEDSABLINGEN AF PORTO, EUROPEAN TRAVELLING KOP & LFC HER OG NU

#KOPCAST (24) - NEDSABLINGEN AF PORTO, EUROPEAN TRAVELLING KOP & LFC HER OG NU

Så kan du godt kaste dig over weekendens opvask, rengøringen eller en anden aktivitet der tager dig næsten 2 timer. For i denne uge har vi både udvidet panelet, men også udvidet...

Skrevet af Daniel Sichlau
Clark James
Flemming Rasmussen

Læs mere


KARAKTERER: VS. FC PORTO

KARAKTERER: VS. FC PORTO

Af Patrick Pilov   ’We’re back!’   Vi er tilbage i knockout-fasen i Champions League, efter ni års fravær… og hvilken genopstandelse det var! 0-5 på...

Skrevet af LFC Denmark Family

Læs mere


BUSKELYSEN: EUROPÆISK MAGTDEMONSTRATION

BUSKELYSEN: EUROPÆISK MAGTDEMONSTRATION

  Happy Valentines Day, siger jeg bare! ❤️     Før kampen havde jeg et lille håb om en spinkel udesejr, hvis ellers det hele flaskede sig.      Jeg...

Skrevet af Martin Busk

Læs mere