Login

LFC 1 - CRYSTAL PALACE 0: 'SKAL VI SKIFTE FEM MAND TIL HVER KAMP, HVIS VI KOMMER I CL?'
  • Skrevet: 20 august 2017

På trods af heftig rotation for st sikre friske ben i Champions League-kvalifikationskampen mod Hoffenheim sikrede Liverpool sig tre point og sæsonens første clean sheet. Vi har som sædvanlig spurgt jer på Facebook, hvad I bed mærke i i løbet af kampen, og resultatet kan du læse her.

Vi kan afsløre, at vi starter i den lidt kulørte afdeling:

 

"Someone needs to teach these kids how to tie a tie!"

- Mads Nickas Frost, København

-----

"Hvor sker der dog lidt på den midtbane. Skønt at de kan løbe så meget, men jeg havde set hestevæddeløb istedet, hvis det var dårlige løb ,jeg ville se. De er bare helt fantasiløse! Dejligt med en sejr, men generelt en dårlig kamp. Palace pressede os ikke på noget tidspunkt, så vi kan ikke give dem skylden for at vi var dårlige".

- Sebastian Binzer, Odense

-----

"På ingen måde en imponerende sejr, men holdet viser god ro, da vi endelig kommer foran. Rart at se, at vi forsvarer os med bolden rundt om Palaces felt i stedet for at falde tilbage og forsøge at forsvare den hjem. Man kunne godt have frygtet, at det blev en nervøs affære, efter at vi smed point i overtiden sidste uge. Vigtig sejr!"

- Jeppe Nielsen, København

-----

"Qua sin alder, burde Origi vel kunne nå det, men jeg tror ikke rigtigt på det. Jeg ser hellere en skarp og skadesfri Sturridge på toppen, men tiden har vist, at det nok ikke kommer til at ske! Jeg er med på den vogn, som hedder Solanke på toppen. Jeg mener simpelthen ikke Firmino er den rette mand til det".

- Jac Thomas Lund, Randers

-----

"En overbevisende indsats af Matip imod et, nuvel, skræmmende ringe Palace hold. God autoritet i sine indgreb, holdt Benteke fra fadet i store dele af kampen og med gode fremstød i offensiven. Bevist ved at han med små fem minutter igen agerede venstre wing, og med en mere udsøgt sparketeknik havde han curlet den op i hjørnet. Om det er Lovrens fravær, Klavans tilstedeværelse eller noget helt tredje, der gør det, skal jeg ikke kunne sige, men jeg synes, han var helt enormt stærk idag".

- Henrik Bauch, København

-----

"Jeg synes, det er tankevækkende at man skal stille sådan et hold, fordi man skal spille en kvalkamp på onsdag. Hvad hvis vi kommer i gruppespil, skal vi så skifte fem mand til hver kamp? 

Jeg synes generelt, vi stiller med et B-hold i dag, og selvom der kom tre point på kontoen, så er jeg bange for, vi smider for mange point, hvis vi kommer i Champions League".

- Jesper Møller, København

-----

"Jeg synes, det var aldeles klædeligt for holdet, at Robertson ligner én, som både kan smide bolde ind i feltet og dække op. Yderligere var jeg også meget tilfreds med at se Solanke være aggressiv og vælge de simple løsninger.

Henderson ligner én som overtænker alle sine aktioner. Det virker som om han allerede har sendt afleveringen afsted, inden han har erobret bolden, og derfor ender med at fremstå hektisk og underligt ukoordineret. Sidst men ikke mindst, så er Matip godt nok god, når han er god".

- Niels Ziethen, Odense

-----

"Glad for sejren, vigtigt! Sturridge viste, at han er en Liverpool-spiller! Robertson spillede rigtig godt og bør være starter ud fra det, vi så i dag - dog er Palace ikke en skræmmende modstander!

Truppen er stadig alt, alt for tynd! Gini viser igen, at han er alt for ligegyldig! Synes Solanke viste meget i forhold til hvad Origi har gjort! Jeg vil ikke lyde super negativ, men jeg tror ikke, vi vinder noget med så sløj en trup. Vi vinder intet, før vi har en klub, ejer og træner, der vil investere i kvalitet, gerne en spiller til hver kæde".

- Allan Møller Jørgensen, Esbjerg

Seneste nyheder

KARAKTERER: WEST HAM

KARAKTERER: WEST HAM

Januar og februar 2017 var nogle sjældent trælse måneder som Liverpool-fan efter et ellers fremragende efterår i 2016. Jeg havde frygtet, at det samme ville ske i denne omgang - især efter...

Skrevet af Christian Nordenskjold

Læs mere


BUSKELYSEN: FODBOLD MED FORMAT

BUSKELYSEN: FODBOLD MED FORMAT

Endnu en sejr!    28 kampe spillet. Sæsonsejr nummer 16 i PL. 9 ‘irriterende’ uafgjorte kampe og blot 3 nederlag. Det smækker os - ihvertfald midlertidigt - direkte ind på 2....

Skrevet af Martin Busk

Læs mere


BEN WOODBURN: NEXT STOP - UDLÅN

BEN WOODBURN: NEXT STOP - UDLÅN

Den unge waliser Ben Woodburn bragede ind på scenen i sidste sæson, hvor han efter at have imponeret stort i en meget ung alder på U23-holdet fik først uofficiel førsteholdsdebut i pre-season,...

Skrevet af Andreas Brøns Riise

Læs mere


#KOPCAST (24) - NEDSABLINGEN AF PORTO, EUROPEAN TRAVELLING KOP & LFC HER OG NU

#KOPCAST (24) - NEDSABLINGEN AF PORTO, EUROPEAN TRAVELLING KOP & LFC HER OG NU

Så kan du godt kaste dig over weekendens opvask, rengøringen eller en anden aktivitet der tager dig næsten 2 timer. For i denne uge har vi både udvidet panelet, men også udvidet...

Skrevet af Daniel Sichlau
Clark James
Flemming Rasmussen

Læs mere


KARAKTERER: VS. FC PORTO

KARAKTERER: VS. FC PORTO

Af Patrick Pilov   ’We’re back!’   Vi er tilbage i knockout-fasen i Champions League, efter ni års fravær… og hvilken genopstandelse det var! 0-5 på...

Skrevet af LFC Denmark Family

Læs mere