Login

LFC 2 – SUNDERLAND 0: TRE TING VI LÆRTE
  • Skrevet: 27 november 2016

Det holdt hårdt – men det vedvarende pres mod Sunderlands mål gav pote til sidst, da først en listig afslutning af Divock Origi og senere et stensikkert straffespark af James Milner blev sat ind bag Sunderland-målmand Jordan Pickford.

Her er de ‘talking points’, redaktionen har udvalgt fra den kamp, der for en stund sendte The Reds tilbage på ligaens førsteplads.

 

HVOR FAN-TASTISK ER KLOPP LIGE?

Vi så og hørte det alle – både os derhjemme i stuerne, og de tilstedeværende på Anfield. Jürgen Klopp, som ved stillingen 0-0 rejste sig og gestikulerede til et temmelig stille Anfield, at den skulle have en over nakken med stemningen.

Det affødte en stadigt voksende sang, og det var helt tydeligt det, der var brug for på lægterne og – hvis man tillader sig at tolke lidt – også på banen. Derfra gik spillet kun én vej.

Jürgen Klopp kan som få både talk the talk, men så sandelig også walk the walk. I en tid hvor fodboldtilskuere i stigende grad betragtes (og betrager sig selv) som kunder i en forretning, er det uendeligt befriende at se ægte, rå passion udspille sig som det gjorde i går.

/ Cillian Murphy

 

ER SYGDOMMEN UDRYDDET?

Der er en forskel på Liverpool nu og Liverpool med børnesygdomme i de seneste par sæsoner.

De formår nu, som i gårsdagens opgør, at undgå uafgjort og i stedet vinde. De ‘pusher’ på ved stillingen 0-0 mod en modstander, der både har parkeret bussen, bilen, cyklen og lidt til, og VIL vinde – og en sejr som den i går er vanvittig brugbar, når man måske allerede på søndag på Dean Court står i samme situation igen.

Nogle vil så måske mene, at når man så spiller 0-0 i Southampton, ja så holder den profeti ikke – men der ER forskel på Southampton ude og Sunderland hjemme. Opgøret i sidste uge på St. Mary’s ville tidligere have endt i et 1-3 nederlag og en kæmpe offday.

Dette er hovedårsagen til at man skal regne med LFC i top 4-ræset hele vejen frem til afgørelsen i maj næste år.

/ Martin Busk

 

KARIUS ER SENESTE OFFER FOR VINE-GENERATIONEN

Et lille, sjovt klip. Kan ses på et par sekunder og så deles med vennerne. Se den fjollede tyske målmand, der sparker bolden direkte ud over baglinjen på et målspark. Sikke en klovn. Og han var også usikker i sidste uge. Lad os få Mignolet på kassen igen.

Om der var andre knolde på banen end Karius i situationen, hvor den hårdt prøvede keeper forærer Sunderland et hjørnespark, skal jeg lade være usagt. Men resten af kampen var den blonde sidsteskanse alt andet end en knold.

I to omgange truede Sunderland Liverpool-målet, og i begge omgange angreb Karius nådesløst ved første tegn på, at angriberens førstetouch på bolden ikke var perfekt. Han forlod uden at blinke sin streg på de helt rigtige tidspunkter for at kaste sig med hovedet først ud i fødderne på Sunderland-angriberne.

Ellers havde Karius primært opgaver med bolden i fødderne, som han løste stort set til perfektion – på trods af Anfields højlydte nervøsitet, hver gang bolden blev trillet i hans retning.

 

 

 

Om relativt uprøvede Karius er fremtidens mand mellem stængerne for Liverpool, er stadig alt for tidligt at sige. I går kunne dog have været fortællingen om tyskerens tredje clean sheet i sin syvende kamp for Liverpool. Det kunne have været fortællingen om, at man over 90 minutter endelig kontinuerligt begynder at se de kvaliteter, han besidder, og som man har savnet fra Mignolet.

Men hey. Prøv lige at se det her grineren klip på Twitter.

/ Andreas Brøns Riise

Seneste nyheder

BEN WOODBURN: NEXT STOP - UDLÅN

BEN WOODBURN: NEXT STOP - UDLÅN

Den unge waliser Ben Woodburn bragede ind på scenen i sidste sæson, hvor han efter at have imponeret stort i en meget ung alder på U23-holdet fik først uofficiel førsteholdsdebut i pre-season,...

Skrevet af Andreas Brøns Riise

Læs mere


#KOPCAST (24) - NEDSABLINGEN AF PORTO, EUROPEAN TRAVELLING KOP & LFC HER OG NU

#KOPCAST (24) - NEDSABLINGEN AF PORTO, EUROPEAN TRAVELLING KOP & LFC HER OG NU

Så kan du godt kaste dig over weekendens opvask, rengøringen eller en anden aktivitet der tager dig næsten 2 timer. For i denne uge har vi både udvidet panelet, men også udvidet...

Skrevet af Daniel Sichlau
Clark James
Flemming Rasmussen

Læs mere


KARAKTERER: VS. FC PORTO

KARAKTERER: VS. FC PORTO

Af Patrick Pilov   ’We’re back!’   Vi er tilbage i knockout-fasen i Champions League, efter ni års fravær… og hvilken genopstandelse det var! 0-5 på...

Skrevet af LFC Denmark Family

Læs mere


BUSKELYSEN: EUROPÆISK MAGTDEMONSTRATION

BUSKELYSEN: EUROPÆISK MAGTDEMONSTRATION

  Happy Valentines Day, siger jeg bare! ❤️     Før kampen havde jeg et lille håb om en spinkel udesejr, hvis ellers det hele flaskede sig.      Jeg...

Skrevet af Martin Busk

Læs mere