Login

MAN C 5 - LFC 0: "DET ER I SÅDAN EN SITUATION, MAN HAR BRUG FOR LEDERE. HVOR VAR DE?"
  • Skrevet: 10 september 2017

"Holdet mangler en kaptajn der går forrest dage som i dag stedet for at gå i et med græstæppet. Og ja det er Hendo jeg snakker om. Han har desværre ikke lederenskaberne".

- Kristian Ryberg, Odense

 

-----

 

"Det er svært når man er nede en mand, især mod City. Men det er i sådan nogle situationer at resten af holdet og især kaptajnen skal vise sig. Det var der jo ingen der gør. Og forstår ikke at klopp ikke skifter Lovren ind ved 3-0 for at lukke den der. Og så skal Salah have noget skudtræning. Han er for uskarp. Videre mod Sevilla på onsdag. European nights på Anfield. Walk on reds".

- Martin Bille Hansen, Odense

 

-----

 

"Liverpools forsvarsproblemer bliver udstillet i dag mod City. Klopp har ikke formået at forstærke især CB problemerne og det medfører, at Liverpool igen bliver en klub der skal kæmpe om en top 4 placering. Klavan hører ikke til i en topklub og Lovren har ikke kvaliteten længere til at være med i toppen og vi har ikke andre alternativer".

- Bo Feldborg, Odense

 

-----

 

"Pep sagde efter kampen, at det havde været lige, da begge hold havde 11 mand på banen. Så alle som allerede snakker om at vi ikke kommer i top 4 - det er useriøst. Det værste vi kan gøre nu er at gå i panik! Er glad for at vi har en toptræner i Klopp som har prøvet så meget. Så er helt rolig! Nu fokus på Sevilla".

- Anders Rørtoft-Madsen, Odense

 

-----

 

"Inden 1-0 målet synes jeg egentligt det så fornuftigt ud, lige på nær hos Arnold, han havde sine problemer defensivt hele kampen, dårlige indgreb og fejlpositioner flere gange end jeg har tal på.

Der udover virkede de 3 på midten også modløse efter 1-0, og jeg forstår ikke hvorfor det ikke var en af dem som blev udskiftet i pausen, i stedet for Salah som i mine øjne var bedste liverpool spiller i 1. halvleg. Efter det røde kort er der vist ikke meget at diskutere ud over at alt tro på tingene kunne lade sig gøre var forsvundet".

- Sebastian Skovmand, Aalborg

 

-----

 

"Man City havde set de foregående kampe, hvor vi spiller imod 3-5-2.. Ligesom mod Hoffenheim, udnytter de vores meget stationære centrale midtbane, og sender skarpe dybe afleveringer imellem kæderne, og de 2 centerforsvarere, som åbenbart begge er i tvivl om hvordan de skal dække af".

- Henrik Olin Egholm, Esbjerg

Seneste nyheder

BEN WOODBURN: NEXT STOP - UDLÅN

BEN WOODBURN: NEXT STOP - UDLÅN

Den unge waliser Ben Woodburn bragede ind på scenen i sidste sæson, hvor han efter at have imponeret stort i en meget ung alder på U23-holdet fik først uofficiel førsteholdsdebut i pre-season,...

Skrevet af Andreas Brøns Riise

Læs mere


#KOPCAST (24) - NEDSABLINGEN AF PORTO, EUROPEAN TRAVELLING KOP & LFC HER OG NU

#KOPCAST (24) - NEDSABLINGEN AF PORTO, EUROPEAN TRAVELLING KOP & LFC HER OG NU

Så kan du godt kaste dig over weekendens opvask, rengøringen eller en anden aktivitet der tager dig næsten 2 timer. For i denne uge har vi både udvidet panelet, men også udvidet...

Skrevet af Daniel Sichlau
Clark James
Flemming Rasmussen

Læs mere


KARAKTERER: VS. FC PORTO

KARAKTERER: VS. FC PORTO

Af Patrick Pilov   ’We’re back!’   Vi er tilbage i knockout-fasen i Champions League, efter ni års fravær… og hvilken genopstandelse det var! 0-5 på...

Skrevet af LFC Denmark Family

Læs mere


BUSKELYSEN: EUROPÆISK MAGTDEMONSTRATION

BUSKELYSEN: EUROPÆISK MAGTDEMONSTRATION

  Happy Valentines Day, siger jeg bare! ❤️     Før kampen havde jeg et lille håb om en spinkel udesejr, hvis ellers det hele flaskede sig.      Jeg...

Skrevet af Martin Busk

Læs mere