Login

MAN CITY 1 - LFC 1: FIRE TING VI LÆRTE
  • Skrevet: 20 marts 2017

INTENS FODBOLD ER GOD FODBOLD

Vi ville alle foretrække en sejr uge ind og uge ud for The Reds, men man skal bestemt ikke kimse ad en god fodboldkamp. Søndag blev vi forkælet med intens fight i 90 minutter, en overflod af gule kort og tvivlsomme kendelser, og selvfølgelig brændte megachancer og til sidst en pointdeling.

Hvis ikke vi kan vinde kampene, har jeg dog intet imod at overvære kampe som dem mod City, for det er her at vi for alvor får at se hvorfor vi bruger så lang tid på at følge verdens bedste liga - Premier League.

/ Cillian Murphy

 

HVAD MED KAPTAJNEN?

Med al sandsynlighed er Henderson klar til kampen mod bysbørnene fra Everton, men det er vel ikke givet, at han spiller fra start? Eller i hvert fald er det ikke givet, at han bør.

Klopp har tendens til at have favoritspillere, der går direkte ind i startopstillingen, når de kommer tilbage fra skade. Lovren har gjort det, Henderson har gjort det tidligere, Firmino har gjort det og Milner gjorde det. Derfor tyder alt på, at Henderson igen vil være at finde i start eleveren, hvis ellers han er sin skade kvit.

Det efterlader os med spørgsmålet: Hvem skal han erstatte? Den oplagte er Can, der har vikarieret på pladsen som defensiv midtbanespiller. Problemet er, at tyskeren har gjort det intet mindre en fremragende i især kampene mod Arsenal og City - og mod Burnley scorede han det afgørende mål. 

Wijnaldum skal starte. Han er så vigtig, når det kommer til at holde på bolden, især i de 'svære kampe' (og kampe mod Everton er altid svære). Samtidig har han jo også en dejlig tendens til at score vigtige mål på hjemmebane.

Selvom han brændte en (kæmpe)stor chance i dag, så er der vel ingen af os, der tror på, at Lallana går ud. Det efterlader os med Coutinho, hvis form ikke har været imponerende siden han vendte tilbage fra sin ankelskade, men ham kan Klopp vel ikke sætte på bænken? Kan han?

Hvad tyskeren gør, eller bør gøre, er jeg selv meget i tvivl om, men jeg hælder nok til at lade Henderson starte på bænken, "never change a winning team" og alt det der. Dog er han anfører og en af de spillere, der virkelig forstår vigtigheden af kampen. Jeg er splittet, hvad synes du skal ske, hvis kaptajnen melder sig klar?

/ Jeppe Hee Rømer

 

HULUBULU COUTINHO HVOR ER DU HENNE?

Det begynder at blive bekymrende. Spilleren, der fra august til sin ankelskade i november var en af de bedste spillere i Premier League, bliver nu skiftet ud efter 70 minutter i vigtige kampe. Jeg kan simpelthen ikke forstå det.

Men Coutinho har haft tendenser til at være i storform i perioder, og så falde lidt af på den i andre. Men tiden i efteråret er vel den længste tid, hvor han kontrinuerligt har lignet en verdensklassespiller i hans tid i Liverpool.

Og det er jo netop det, der er så frustrerende! Vi ved alle sammen, hvor helt igennem fantastisk og ustyrlig han kan være, så hvorfor filan gør han ikke bare det han er god til? Altså tager bolden, afdribler et par mand og smider kuglen op i krogen. Hvor svært kan det være?

/ Jeppe Hee Rømer

 

HVEM SKAL SCORE DE GRIMME MÅL?

Hold nu op, hvor var det fantastisk i efteråret, da man aldrig vidste, hvem der ville score det næste fantastisk flotte mål. Coutinho, Firmino, Mané og Lallana skiftedes til at banke kasser ind efter det ene mønsterangreb efter det andet.

Nu er det blevet forår, og Liverpool kæmper stadig med efterdønningerne efter en skidt start på 2017. I går sneg der sig ret tidligt i kampen en snigende fornemmelse ind i maven på mig om, at det ikke ville blive Coutinho og Firminos dag. Mané forsøgte og forsøgte men kom heller ikke rigtig frem til noget.

Da Lallana brænder sin kæmpedirektør i slutningen af kampen, var det svært ikke at tænke, at det ville vedblive at være en af de dage, hvor Liverpool lige mangler den sidste skarphed på den sidste tredjedel - især når selvtilliden stadig ikke er i top.

I den anden ende brændte og brændte Manchester City også, men her var fornemmelsen en lidt anden. Jeg var rystende nervøs over, at vi blev ved med at give afslutningsmuligheder til Kun Agüerol. Der ved man inderst inde godt, at det kan godt være, han brænder en kæmpechancer, men giver man ham den næste, så høvler han den ind. Og endnu vigtigere: Det ved han også selv.

Og der sidder jeg altså og savner en skarpretter i Liverpool-angrebet. Jeg er helt tosset med Firminos presspil, hans evner til at åbne områder for medspillerne og alt det der, og når spillet flyder, og selvtilliden er i top, er det bare så meget sjovere at spille med en angribertype som ham.

Men i en kamp som i går, der ville jeg gerne have haft én, som både modstander og angriberen selv ved scorer et grimt mål, hvis man giver ham to chancer.

/ Andreas Brøns Riise

Seneste nyheder

KARAKTERER: WATFORD

KARAKTERER: WATFORD

Liverpool fik besøg af Watford, der ikke har scoret på udebane i de seneste 4 kampe, og har tabt 7 ud af deres sidste 8 udekampe. Omvendt står Liverpool rigtigt godt på hjemmebane for tiden, og...

Skrevet af LFC Denmark Family

Læs mere


BUSKELYSEN: VÆRDIGT GENBRUG

BUSKELYSEN: VÆRDIGT GENBRUG

“Snow is falling, all around me, players playing, having fun - It's the season for love and understanding - Salah four, Watford none…”   Kort før jul, helt nøjagtig den 20....

Skrevet af Martin Busk

Læs mere


NEDTAKT: MO SALAH & LIVERPOOLS FANTASTISKE KOLLEKTIV

NEDTAKT: MO SALAH & LIVERPOOLS FANTASTISKE KOLLEKTIV

Når selv garvede fodboldfolk som Stevie G mangler ord til at beskrive Salah’s præstationer, så tilkommer det heller ikke mig at forsøge, men alligevel er der kun én passende ting at...

Skrevet af Thorsten Kjeldsen

Læs mere


THE EUROPEAN REDS TRIVES SOM UNDERDOG

THE EUROPEAN REDS TRIVES SOM UNDERDOG

Da City røg op af bowlen, føltes det for mange som et jordskælv, og de fleste rødes humør røg ned omkring nul. Hvis der findes nogen, som skal graves frem fra de mentale murbrokker,...

Skrevet af Thorsten Kjeldsen

Læs mere


#KOPCAST (26) - SKUFFELSEN MOD UNITED & CL-LODTRÆKNING TIL 1/4-FINALERNE

#KOPCAST (26) - SKUFFELSEN MOD UNITED & CL-LODTRÆKNING TIL 1/4-FINALERNE

Av. Weekendens derby var ikke noget sjovt nederlag at sluge, men vi kan ikke komme udenom kampen, selvom vi helst gerne vil glemme alt om den. Til at hjælpe os med at komme ovenpå, har vi inviteret Mikkel Lund...

Skrevet af Daniel Sichlau
Clark James

Læs mere