Login

SAINTS 0 – LFC 0: TRE TING VI LÆRTE
  • Skrevet: 21 november 2016

Liverpool pustede og pustede men kunne ikke få hul på en disciplineret So’ton-defensiv, og så endte det hele 0-0 på en traditionelt svær udebane. Redaktionen har udvalgt følgende ‘talking points’ fra opgøret.

 

DEN DAG ANGREBET IKKE FUNGERER …

… får Liverpool alligevel et point.

Mange – mig selv inklusive – har på Liverpools vegne frygtet den dag, det sprudlende angrebsspil for engangs skyld ikke ville resultere i mål. For med Liverpools notorisk manglende evne til at kunne holde clean sheet, så var det vel den dag, vi ville se Liverpool tabe, ikke sandt?

Ikke sandt. To gange de seneste fem PL-kampe har Liverpool ikke formået at score. Og begge gange er kampen endt 0-0.

Det er meget sjældent, man holder modstanderen fra målchancer i Premier League, men hverken mod Manchester United eller mod Southampton blev der givet chancer væk på personlige fejl i de bageste geleder. Dejan Lovrens komiske indsats mod Crystal Palace ligner mere og mere en undtagelse.

Da Klopp kom til Liverpool, var det første, han lærte spillerne, at presse. Dernæst kom angrebsspillet. Tredje fokuspunkt ligner at være at holde koncentrationen og forsvare som et hold i 90 minutter – også når angriberne ikke scorer på deres chancer, og nervøsiteten breder sig.

Har man styr på de tre ting, kan det ikke gå helt galt.

/ Andreas Brøns Riise

 

KLOPP BURDE RYGE I FÆNGSEL

Når man på den måde tager flyveren til Gelsenkirchen og begår røveri ved højlys dag, skal man til at se sig over skulderen. Matip på en fri transfer er næsten for meget af det gode.

Mens andre klubber smider op til 50 millioner pund efter unge engelske midterforsvarere, så tog Klopp til Tyskland med en stor sæk og kom hjem med dette bæst af en forsvarsspiller. Stor, solid, god på bolden og med dejlig koldblodighed er camoruneren godt på vej til at blive årets indkøb i Premier League.

Matip har endda også fået Lovren til at indgyde ro i midterforsvaret, så på en måde har vores tyske træner faktisk ikke bare stjålet en forsvarsspiller, han har også repareret den fejlmeldte, vi havde. Tak Klopp! Jeg er sikker på, at liverpoolfans altid har nogle gulvbrædder, du kan gemme dig under, hvis det bliver nødvendigt.

/ Jeppe Hee Rømer

 

KLOPPS SENE INDSKIFTNINGER GIVER STADIG HOVEDBRUD

Man har en angriber, der har scoret i Englands to seneste betydende landskampe, og som brænder efter at bevise sit værd på klubholdet. Man har en ung belgier, der ligeledes har bevist målnæsen, men ikke får lov at starte mange kampe. Man har to brasilianere, der tydeligvis ikke helt er kommet af med jetlaggen, efter at have været hjemme på den vestlige halvkugle og spille landskamp.

Alligevel skal man helt hen til 78. minut, før Daniel Sturridge bliver skiftet ind, og ind i overtiden før Divock Origi bliver smidt i kamp. Tredje indskiftning blev ikke brugt. Førstnævnte nåede næsten af lægge op til et Clyne-mål, mens sidstnævnte nåede at have to boldberøringer, inden kampen var fløjtet af.

Det har givet anledning til en del hovedbrud hos Liverpool-fans. For var Southampton ikke gået så meget i skyttegravs-mode mod slutningen af kampen, at man godt kunne have satset uden at risikere at ødelægge den balance, der skulle sørge for, at nullet trods alt blev holdt hjem i den anden ende? Havde Firmino ikke med sin sløsede afslutning ikke sandsynliggjort, at det ikke var ham, der ville blive matchvinder den dag?

Jeg har før påpeget Klopps sene indskiftninger og sat spørgsmålstegn ved, om manageren føler, at han har nok spillere, han stoler 100 procent på – på trods af at der ellers er bred enighed om, at Liverpools bredde er bedre end set i mange, mange sæsoner. Jeg har svært ved at se andre forklaringer på, at Sturridge og de andre bænkevarmere ikke fik flere minutter lørdag.

/ Andreas Brøns Riise

Seneste nyheder

KARAKTERER: WATFORD

KARAKTERER: WATFORD

Liverpool fik besøg af Watford, der ikke har scoret på udebane i de seneste 4 kampe, og har tabt 7 ud af deres sidste 8 udekampe. Omvendt står Liverpool rigtigt godt på hjemmebane for tiden, og...

Skrevet af LFC Denmark Family

Læs mere


BUSKELYSEN: VÆRDIGT GENBRUG

BUSKELYSEN: VÆRDIGT GENBRUG

“Snow is falling, all around me, players playing, having fun - It's the season for love and understanding - Salah four, Watford none…”   Kort før jul, helt nøjagtig den 20....

Skrevet af Martin Busk

Læs mere


NEDTAKT: MO SALAH & LIVERPOOLS FANTASTISKE KOLLEKTIV

NEDTAKT: MO SALAH & LIVERPOOLS FANTASTISKE KOLLEKTIV

Når selv garvede fodboldfolk som Stevie G mangler ord til at beskrive Salah’s præstationer, så tilkommer det heller ikke mig at forsøge, men alligevel er der kun én passende ting at...

Skrevet af Thorsten Kjeldsen

Læs mere


THE EUROPEAN REDS TRIVES SOM UNDERDOG

THE EUROPEAN REDS TRIVES SOM UNDERDOG

Da City røg op af bowlen, føltes det for mange som et jordskælv, og de fleste rødes humør røg ned omkring nul. Hvis der findes nogen, som skal graves frem fra de mentale murbrokker,...

Skrevet af Thorsten Kjeldsen

Læs mere


#KOPCAST (26) - SKUFFELSEN MOD UNITED & CL-LODTRÆKNING TIL 1/4-FINALERNE

#KOPCAST (26) - SKUFFELSEN MOD UNITED & CL-LODTRÆKNING TIL 1/4-FINALERNE

Av. Weekendens derby var ikke noget sjovt nederlag at sluge, men vi kan ikke komme udenom kampen, selvom vi helst gerne vil glemme alt om den. Til at hjælpe os med at komme ovenpå, har vi inviteret Mikkel Lund...

Skrevet af Daniel Sichlau
Clark James

Læs mere