Login

TALKING POINTS: TRE TING VI LÆRTE AF KAMPEN MOD BURNLEY
  • Skrevet: 13 marts 2017

HVORNÅR VÅGNER COUTINHO?

I en kamp hvor Liverpool i lange perioder lignede et skræmt udebane hold, selvom de var på hjemmebane, kiggede jeg til Coutinho til at vise lidt magi, lidt hurtige berøringer, nogle frække afleveringer eller bare en godkendt tæmning.
Det var der dog ikke meget af og jeg begynder at blive mere og mere bekymret for magikerens aktuelle niveau. Siden han kom tilbage fra sin skade har han været niveauer under hvad jeg er vant til.

Han har aldrig, i mine øjne, været en spiller som bare kom tilbage og buldrede derudad som Sturridge gjorde i 13/14, men nu er der gået godt 3 måneder og jeg har kun set glimt af tidligere niveau mod Arsenal og til dels mod Spurs.

Jeg håber at det bare er en del af den kollektive hjerneprut, som holder altid deler mod hold vi på papiret er bedre end, men jeg er oprigtigt i tvivl om Coutinho kommer i gang igen i denne sæson.

Måske har det hele noget at gøre med Milners manglende fart i overlappende, måske er Coutinho bare bedre som 8'er eller måske er det et slag på selvtilliden efter en skade.

En ting er dog sikkert, Liverpool er ikke et hold i omdrejninger og jeg ser til de største stjerner for at finde en løsning.
Coutinho er den mest funklende af disse og skal helst ikke brænde ud allerede.

Go on magician, sprinkle some stardust again!

- Af Michael Schlüter

 

OPERATIONEN MISLYKKEDES - PATIENTEN OVERLEVEDE

Lettelse var formentlig den altovervejende følelse hos langt de fleste som bekender sig til de røde fra Merseyside. Endelig lykkedes det at vinde en af de der kampe, som vi bizart nok ser frem til med mere ængstelse og flere bekymringer end når et tophold venter som weekendens modstander i Premier League.
Fortællingen om Liverpool som holdet, der brillierer mod den øvrige top seks, men som fejler systematisk mod de såkaldt mindre hold, har siden årsskiftet forvandlet sig fra et kuriøst "talking point" til en decideret tendens, som selv Jürgen Klopp ikke kunne benægte eksistensen af.


Opgaven for Klopp og hans rødklædte krigere på banen var derfor todelt: Liverpool skulle resultatmæssigt tilbage på sporet mod de mindre hold og samtidig skulle både Klopp og spillerne vise, at de nærmer sig en løsning på de spillemæssige og taktiske problemer, LFC åbenlyst har mod de mindre klubber som typisk har valgt en defensiv tilgang til mødet med Liverpool.


Set i det lys luner 2-1 sejren over Burnley alene på det resultatmæssige parameter. For er man som Liverpool-fan beroligt af søndagens præstation på Anfield i forhold til kommende møder mod lignende mandskaber? Not really. Det var præcist så langsomt, krampagtigt, fejlbehæftet og fantasiløst som vi har set i lignende opgør. Det lignede bestemt ikke et Liverpool-mandskab, der langt om længe havde fundet den gyldne nøgle.


Optimismen skal dermed primært hænges op på, at både Klopp og spillerene deler supporternes grundfølelse af lettelse. At en mental bro er krydset. Men hvis jeg var et Premier League mandskab, der stod over for at møde Liverpool, ville jeg gribe kampen an præcist som Burnley. Og Hull. Og Leicester. Og...

- Af Flemming Linnebjerg Rasmussen

 

GINI WIJNALDUMS VIGTIGHED

Hvorfor manden kun netter på hjemmebane, må for nu, forblive et mysterium, som andre Liverpool-fans må analysere på. 

De facto er dog, at hollænderens vigtighed for LFC, bliver mere og mere udtalt - og han ligner en spiller der bryder udebane-komplekset med de manglende scoringer, når han gæster Etihad på søndag. 

Gini spillede ikke nogen vanvittig god kamp, i lighed med resten af Liverpool-holdet - men han var på det rigtige sted på det helt rigtige tidspunkt, da Divock Origi centrerede kuglen ind i det lille felt, kort før pausefløjtet. Målet så måske nemt ud, men hvis man lige genafspiller det, så vil man se, at det var knap så nemt at udføre. Da bolden landede for fødderne af Wijnaldum, udviste han noget af det der gør ham til en ret så klinisk og klog afslutter. Enhver anden havde sparket på bolden første gang. Gini ventede dog lige et splitsekund, fik tålmodigt kontrolleret den, og afsluttede køligt med sin værdifulde inderside. Cool udført og 1-1. 

Målet var dermed en anelse bedre end vi i første omgang så det på skærmen. Lidt som Gini Wijnaldum selv. Det var femte gang i træk på hjemmebane, at Gini var involveret i en scoring - og hans betydning for Liverpool vokser sig større og større. 

I de sidste 45 minutter var han pålideligheden selv. Gav man ham bolden, slap han den først når en anden medspiller stod fri. Han er bomstærk i disse nærkampe, enorm kropsstærk og yderst værdifuld i de frekvenser hvor man skal fastholde spillet på modstanderens banehalvdel. 

Intet under, at han via This girl fra Kungs, har fået sin egen Gini Wijnaldum-sang - Woah!

- Af Martin Busk

 

Seneste nyheder

BEN WOODBURN: NEXT STOP - UDLÅN

BEN WOODBURN: NEXT STOP - UDLÅN

Den unge waliser Ben Woodburn bragede ind på scenen i sidste sæson, hvor han efter at have imponeret stort i en meget ung alder på U23-holdet fik først uofficiel førsteholdsdebut i pre-season,...

Skrevet af Andreas Brøns Riise

Læs mere


#KOPCAST (24) - NEDSABLINGEN AF PORTO, EUROPEAN TRAVELLING KOP & LFC HER OG NU

#KOPCAST (24) - NEDSABLINGEN AF PORTO, EUROPEAN TRAVELLING KOP & LFC HER OG NU

Så kan du godt kaste dig over weekendens opvask, rengøringen eller en anden aktivitet der tager dig næsten 2 timer. For i denne uge har vi både udvidet panelet, men også udvidet...

Skrevet af Daniel Sichlau
Clark James
Flemming Rasmussen

Læs mere


KARAKTERER: VS. FC PORTO

KARAKTERER: VS. FC PORTO

Af Patrick Pilov   ’We’re back!’   Vi er tilbage i knockout-fasen i Champions League, efter ni års fravær… og hvilken genopstandelse det var! 0-5 på...

Skrevet af LFC Denmark Family

Læs mere


BUSKELYSEN: EUROPÆISK MAGTDEMONSTRATION

BUSKELYSEN: EUROPÆISK MAGTDEMONSTRATION

  Happy Valentines Day, siger jeg bare! ❤️     Før kampen havde jeg et lille håb om en spinkel udesejr, hvis ellers det hele flaskede sig.      Jeg...

Skrevet af Martin Busk

Læs mere