Login

WATFORD 3 - LFC 3: 'HAR CARRA RET I, AT KLOPP ER UNDER NIVEAU PÅ DØDBOLDE?'
  • Skrevet: 13 august 2017

Det blev til tre mål i begge ender, da Liverpool åbnede 17/18-sæsonen med et enkelt point ude mod Watford. Vi spurgte jer, hvad I hæftede jer ved ved kampen, og I svarede. Her er 10 fanreaktioner dagen derpå.

 

------

 

"Vi spiller to vidt forskellige halvlege og kommer flot og ikke mindst hurtigt tilbage i kampen. Men det nytter bare ikke noget, at vi spiller 'vi-scorer-bare-flere-mål-end-modstanderen-fodbold'. Vi mangler tydeligvis kvalitet centralt på banen - både på midten samt i forsvaret.

Problemstillingerne er de samme, som vi har brugt de sidste par sæsoner på at tale om, men alligevel føler man bare ikke der er sket de store forandringer. Jeg håber (og tror), dog på at vi kan hente 1-2 kvalitetsspillere inden vinduet lukker i, fordi det er der i den grad brug for".

 

- Jonas Nihøj Lange, København
 
 
"Vi har haft en hel preseason til at arbejde med de (forholdsvist åbenlyse) problemer vi havde, og at dømme ud fra kampen i dag er der ikke sket det store. 

Måske har Coutinho-transfersagaen haft større effekt i kulissen, end vi tror, måske er deres hoveder i CL-kval kampen mod Hoffenheim. Hvem ved. Man kan heldigvis ikke dømme noget endeligt ud fra sæsonåbneren, men der er grund til nervøsitet.
 
- Martin Frost Petersen, Odense
 
 
"Heldigvis en bedre start end Chelsea. Første kamp er altid noget rod. Det bliver bedre".
 
- Bo M. Jensen, København
 
 
"Gomez giver en dødbold, hvor det ikke er nødvendigt. Der er ingen fare på færde.

Stadigvæk en kontroversiel scoring, da jeg mener, der er offside".
 
- Allan Jensen, Randers.
 
 
"Hvor er vi dårlige til at dræbe kampene.

Om det er Klopp, Mignolet, Trent Alexander-Arnold, der skal trække tiden ved bare at holde bolden 2-5 sek ekstra på indkast/målspark, så nytter det intet til sidst. Vi gør det bare aaaalt for spændende, hvilket jeg personligt synes er fedt som fodbold fan, men hvis vi skal vinde det trofæ, så bliver det med en anden tilgang til tingene, når vi er oppe med et mål, og der er 5 minutter tilbage på uret.
 
indskiftningen af Gomez kommer jeg aldrig nogensinde til at forstå. Det er heller ikke kynisk nok at skifte Origi så sent ind. Man kan altid være bagklog, men hold da op hvor var det skuffende sidste fem minutter".
 
- Bjørn Kjeldsen, København
 
 
"Moreno er simpelthen ikke god nok defensivt, og jeg syntes, at han koster os 2-1 målet.

Jeg ville rigtig gerne se en sakho inde omkring holdet igen, da jeg mener, at han er bedre end lovren, når han er i form.. 

Offensivt syntes jeg egentligt at de gjorde det okay, da de endelig kom igang, men generelt en alt for sløv første halvleg".
 
- Mark Ullits Estrup Jensen, Randers.
 
 
"Hold op hvor var det pinligt, hvad der blev leveret i de bagerste geleder. Og nej, det er ikke Lovrens skyld, eller Morenos, men et kollektivt svigt fra alle på banen, samt trænere.
 
Offensivt så vi gode ud, ufatteligt meget fart, de sidste par procent skarphed skal nok komme, når vi har lidt flere kampe under bæltet. Salah fortsætter hvor han slap i preseason, han bliver en nøglefigur denne sæson. Men få nu trænet det højreben".
 
- Lasse Martin Petsersen, Odense.
 
 
"Jeg forstår ikke, hvorfor der ikke bruges en rigtig angriber. Solanke har set skarp ud i vores preseason kampe, brug ham. Salah og Mane var gode i dag, men Firmino var jo slet ikke på banen. 

Og så stop al den ballade om Coutinho. Byder Barca mere end £100 mill. så sælg ham. For helt ærligt, så er han ikke bedre. Vågn nu op. 

Jeg er inkarneret LFC fan på 45. år.  Jeg er ikke ved at miste min tro på projektet. Det skal nok komme. Tror stadigvæk, at Klopp er manden, der kan føre os tilbage til fordums storhed. Vi rykker os bare for lidt i forhold til de andre tophold".
 
- Jes Sørensen, København
 
 
"Det var en bekymrende kamp. For meget indianerbold og for lidt struktur. Kampen viser hvor vigtigt det er at beholde Coutinho til at styre det offensive spil".
 
- Henrik Gordon Petersen, Odense
 
 
"Samme problemer som forrige sæson i forhold til det defensive, især omkring dødbolde.
Har Carragher ret i at Klopps dødboldstaktikker eller mangel på samme er trivielle og under niveau?"
 
- Frederik Nagel, København

Seneste nyheder

BEN WOODBURN: NEXT STOP - UDLÅN

BEN WOODBURN: NEXT STOP - UDLÅN

Den unge waliser Ben Woodburn bragede ind på scenen i sidste sæson, hvor han efter at have imponeret stort i en meget ung alder på U23-holdet fik først uofficiel førsteholdsdebut i pre-season,...

Skrevet af Andreas Brøns Riise

Læs mere


#KOPCAST (24) - NEDSABLINGEN AF PORTO, EUROPEAN TRAVELLING KOP & LFC HER OG NU

#KOPCAST (24) - NEDSABLINGEN AF PORTO, EUROPEAN TRAVELLING KOP & LFC HER OG NU

Så kan du godt kaste dig over weekendens opvask, rengøringen eller en anden aktivitet der tager dig næsten 2 timer. For i denne uge har vi både udvidet panelet, men også udvidet...

Skrevet af Daniel Sichlau
Clark James
Flemming Rasmussen

Læs mere


KARAKTERER: VS. FC PORTO

KARAKTERER: VS. FC PORTO

Af Patrick Pilov   ’We’re back!’   Vi er tilbage i knockout-fasen i Champions League, efter ni års fravær… og hvilken genopstandelse det var! 0-5 på...

Skrevet af LFC Denmark Family

Læs mere


BUSKELYSEN: EUROPÆISK MAGTDEMONSTRATION

BUSKELYSEN: EUROPÆISK MAGTDEMONSTRATION

  Happy Valentines Day, siger jeg bare! ❤️     Før kampen havde jeg et lille håb om en spinkel udesejr, hvis ellers det hele flaskede sig.      Jeg...

Skrevet af Martin Busk

Læs mere